Virtuální realita v sexu - diskuze na toto téma |
Jak funguje virtuální realita v sexu? hodně se to díky ní přiblížilo reálnému styku? Máte zkušenosti? Milan | 3.2.2021 18:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Virtuální realita v sexuPodle toho co hledáte, já jsem pod stromeček kupoval masturbátor propojený s vibrátorem, protože jsme s přítelkyní často od sebe. Takhle si ale můžete užívat na dálku přes telefon ještě, je to spolu propojené, je to perfektní. Odpověď Daniel | 5.2.2021 19:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Virtuální realita v sexuTakže to nějak snímá pohyb jednoho a přenáší se to na druhého? to by mohlo být opravdu zajímavé, kdo to prodává? kolik jste do toho dal? asi by to mohlo být dobré překvapení pro přítelkyni :-) Odpověď Milan | 8.2.2021 16:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Virtuální realita v sexuMrkněte se, jak přesně to funguje https://www.e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/virtualni-realita/kiiroo-onyx-pearl-2-couple-set-purple Je tam 10 prstenců, které simulují pohlavní styk a pohybují se nahoru a dolů v reálném čase Odpověď Dana | 29.3.2021 12:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Virtuální realita v sexuty bláho tak to je masakr ! Vůbec jsem nevěděla, že něco takového existuje a že e-kondomy něco takového vůbec mají, protože zrovna z tohoto eshopu už nějaké vibrátory mám :O Odpověď Pavlína | 31.7.2022 18:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Virtuální realita v sexuTy jo tak to musíme zkusit :D
Odpověď |