IVF - diskuze na toto téma |
Dobrý den, čeká mě příští týden IVF na klinice Europe IVF - jsem ráda, že je to v narkóze, aspoň člověk nebude ve stresu, protože jinak jsem ve stresu pořád. Už nějakou dobu se snažíme o miminko, ale nedaří se, tak snad se IVF povede. Máte podobnou zkušenost? Lída | 28.6.2021 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVFHlavně v klidu, určitě se Vám zadaří - na kliniku Europe IVF jsem slyšela samou chválu, hlavně na paní doktorku Brandejskou, ta je velká kapacita. Navíc mají i vysokou úspěšnost, takže můžete být v klidu. Odpověď Agáta | 29.6.2021 23:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: IVFDíky, ano, výsledky mají perfektní a věřím jim. Taky chodím k paní doktorce Brandejské, měla jsem ji doporučenou od známé, které se na klinice zadařilo a čeká miminko. Odpověď Jitka | 30.6.2021 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: IVFHolky ta klinika je menší, že - je tam potřeba doporučení nebo se prostě jen objednám, nevíte? Odpověď Agáta | 30.6.2021 22:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: IVFObjednejte se prostě na konzultaci, doporučení nepotřebujete. Ani žádné vyšetření, všechno Vám klinika Europe IVF udělá. Odpověď lenka | 4.8.2021 13:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVFholky a máte někdo zkušenosti s klinikou ivf Zlín? Odpověď soňa | 6.9.2021 15:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: IVFjá ano a ty bys tam chtěla jít darovat nebo máš jiný problém? Odpověď lenka | 15.9.2021 09:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: IVFchtěla bych tam jít darovat, ale chtěla bych se zeptat, jestli s nimi má někdo jakoukoliv zkušenost, ať vím, jestli to vůbec k něčemu bude Odpověď soňa | 20.9.2021 13:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: IVFjá jsem tam darovat byla a s tou klinikou mám určitě pozitivní zkušenost Odpověď verča | 4.10.2021 09:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: IVFtaky jsem na klinice www.ivf-zlin.cz byla darovat a mám rozhodně pozitivní zkušenost, nemáš se čeho bát Odpověď Lenka | 12.10.2021 13:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: IVFA podle čeho jste si vybraly tuhle kliniku? Odpověď verča | 3.11.2021 09:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: IVFVšude píšou, jak jsou s touhle klinikou spokojení, ať už tam jdou darovat nebo řeší problémy s otěhotněním, jsou tam moc příjemní a ochotní. Odpověď Verča | 11.11.2021 13:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVFHolky, taky bych chtěla jít darovat, jaké jsou podmínky? Odpověď Anna | 2.12.2021 09:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: IVFJe tam nějaká věková hranice a musíš být zdravá, zajdi si k doktorovi a poraď se s ním nebo si na kliniku zavolej a domluv se co a jak. Odpověď Verča | 10.12.2021 13:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: IVFVlastně mě k tomu pobídl sám doktor a na jakou kliniku chodíte darovat? Odpověď Dana | 25.7.2022 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: IVFJá jsem darovala vajíčka na www.ivf-zlin.cz. Chtěla jsem pomoci jiným párům. Odpověď Martina | 26.7.2022 09:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: IVFMě tohle téma hodně zajímá. Chtěla bych darovat vajíčka, ale ještě jsem se k tomu neodhodlala. Odpověď |