| Pojištění rodinného dom - diskuze na toto téma |
Potřebujeme si rychle pojistit koupený dům. Kam zajít? Kde se to vyplatí? Lenička Malá | 8.7.2021 23:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pojištění rodinného domAhoj, já řešila pojištění poměrně nedávno. Je to asi pár měsíců. Pojistila jsem si celý dům přes pojišťovnu AXA. Teď jsem ještě zařizovala službu, která se stará o roční hlášení o produkci odpadů 2021 a 2022. Sehnala jsem si na to tuto super firmu: www.ecoservis.eu/rocniho-hlaseni-o-produkci-a-nakladani-s-odpady-za-rok-2021-podane-v-roce-2022/. Tak jsem zvědavá, jak bude vypadat můj výsledek. Odpověď Valounek | 14.7.2021 09:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pojištění rodinného domTak to hodně záleží, co ten dům má a nebo nemá. My třeba kupovali dům, který měl tepelné čerpadlo od firmy, která montuje tepelná čerpadla vzduch-voda https://mastertherm.cz/sortiment/tepelna-cerpadla-vzduch-voda/ a tam se to pojištění samozřejmě vyšplhalo a byl s tím trochu problém. Nakonec jsme si na to celé sehnali finančního a pojišťovacího poradce, který nám zařídil smlouvu s Generali. Spíš se divím, že vám dali úvěr nebo hypotéku bez toho, abyste měla to pojištění sjednané. Odpověď |