Běhací pás - diskuze na toto téma |
Ahojky, prosím o radu... Jaký koupit běhací pás? A kde nejlíp? Díky moc.
Martina | 29.3.2021 19:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Běhací pásOsobně doporučím elektrický. Mám ho doma a super. Jako neměnila bych. Jinak pokud mohu radit, vše si v klidu projdi a vyber podle tvých preferencí. Osobně jsem koupila na fitham.cz a shop jenom doporučím.
Odpověď Hanka | 8.5.2021 12:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Běhací pásTo mně chybělo kolo, tak jsem ráda, že už je konečně počasí na to, abych ho provětrala akorát jsem zjistila, že se po zimě nevlezu do cyklistického dresu a kraťasů už vůbec ne :( Odpověď Laura | 26.5.2021 20:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Běhací pásMožná to bude znít škodolibě, ale jsem ráda, že v tom nejsem sama. Zrovna minulý týden jsem si z cyklomanie objednávala dresy a kalhoty. Odpověď Hanka | 28.5.2021 06:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Běhací pásJak jsou na tom s kvalitou ? Vydrží to oblečení něco ? Odpověď Laura | 16.6.2021 18:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Běhací pásOblečení mám od nich víc a musím říct, že jsem s ním spokojená. Koupila jsem si tady tyhle a vypadají moc dobře oblečené a jsou pohodlné www.cyklomania.cz/prodej/kalhoty-lady34 Odpověď Hanka | 16.6.2021 19:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Běhací pásTo jsem ráda, dres už mám vybraný, líbí se mi hrozně tady tento www.cyklomania.cz/prodej/Damsky-dres-Cyklomania-Flowers-black-pink---navleky a k tomu si ještě vybírám kraťase. Odpověď Míša | 10.5.2021 17:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Běhací pástaky jsem za motorový. Mám tady tento model a za tu cenu je to opravdu dělo :) https://www.fitham.cz/nordictrack-commercial-1750 Odpověď Adél | 26.5.2021 21:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Běhací pásPohrávám si s myšlenkou jestli koupit běžecký pás nebo veslovací trenažer, co si myslíte, že bude lepší ? Kde bude větší záběr na tělo ? Odpověď Leninka | 19.4.2023 20:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Běhací pásMě cvičit sama doma nebaví, zkoušela jsem to víckrát a není to pro mě. Zapsala jsem se v Brně do fitka jsem ráda, že jsem se k tomu dokopala. Moc mě baví skupinový lekce, poznala jsem super lidi a navíc jsem objevila opravdu super místo, kde si můžu po cvičení zajít do wellness, solárka...bájo :-)
Odpověď Pavla | 24.4.2023 22:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Běhací pásVau wellness pro cvičení to si dokážu představit :)) asi bych se měla taky konečně někam zapsat :)
Odpověď Leninka | 26.4.2023 00:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Běhací pásNo řeknu ti že je to fakt parádní, už jsem namotala i kámošku a obě se tam vždycky vyloženě těšíme :-)
Odpověď |