Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Počítačové hry i pro nejmenší

Počítačové hry i pro nejmenší
9. 4. - Hrajeme si
Že nejsou pro nejen pro vaše děti, ale pro děti všeobecně, vhodné počítačové hry? Jsou ještě horší než sledování televize? Ne, právě naopak. Některé hry se dětem dokonce i doporučují. Rozvíjí totiž u dětí schopnost se učit!

Spousta rodičů se často obává, že jejich děti, které hrají počítačové hry, jsou často osamělé a jejich psychický vývoj a adaptace se může pozastavit nebo ubírat jiným směrem.


Jenže opak je pravdou! Počítačové hry mohou mít v rozumné míře na dítě i pozitivní vliv. Nejen, že se vaše dítě alespoň trošku naučí ovládat počítač, ale rozvíjí tak svou paměť a hlavně i logické a taktické myšlení. Tento druh zábavy je tedy určitě lepší než pasivní sledování televizních programů. Děti na rozdíl od televize totiž dostávají z her zpětnou vazbu, což se jim ani v běžné komunikaci nemůže stát.


Webové portály ale nabízejí nepřeberné množství různých druhů her. Nechte tedy děti rozvíjet svou osobnost! Na webu www.bezvaonlinehry.cz naleznete více jak 1000 online her zdarma, které si dokáží získat vás i vaše děti. Výhodou tohoto webu je, že ještě než kliknete na hru, můžete najetím myši vidět, o co v této hře jde.


Ne všechny hry jsou ale pro děti vhodné. Které si ale zaslouží vaši pozornost? Sportovní hry jsou ideální zábavou pro vaše děti, protože neobsahují násilí a dokáží rozvíjet sportovní taktiku. Simulátory mají pro menší děti obtížné ovládání, ale děti si na nich mohou trénovat ovládání dopravního prostředku. U strategických her je pak dítě nuceno rozhodnout se, co je v daném okamžiku nejlepší. Takové hry tedy mohou mít pozitivní dopad na rozvoj osobnosti a jeho schopností! Jedinou nevýhodou těchto her je, že dítě u nich stráví příliš mnoho času!


A mezi ty nejvhodnější hry patří arkády, logické a výukové hry. Ty spočívají ve zdolávání nějakých nástrah. A to jen kvůli tomu, abychom něco získali! Děti tam musí plnit různé úkoly, což je nutí přemýšlet! Takové hry mohou pak hrát i ti nejmenší. Co třeba takový Šnek Bob? Tato hra uchvátí vás i vaše děti nejen svým krásným zpracováním.


A co vybrat pro ty nejmenší, když nic jiného nezvládají? Šmoula a auto se hlásí o slovo! Vaše dítě může Šikulovi pomoci se stavěním jeho šmoulomobilu. Takže nebude šikulou pouze šmoula, ale i vaše dítě 
 


Sdílejte s přáteli
Facebook sdílení

Názor na tuto stránku
Líbí se | Nelíbí se |

Reklama

Komentáře k článku

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
 

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.


Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné