Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, zítra Alexandra
Vyhledávání

Zpět do formy po porodu! S profíkem u vás v obýváku!

Zpět do formy po porodu! S profíkem u vás v obýváku!
2. 5. - Cvičení
Celý život usilujete o to, abyste byla fit, v kondici a cítila se skvěle, poté přijde pouhých devět měsíců, během kterých se vše obrátí naruby a ručička na váze se nemilosrdně měsíc co měsíc posouvá víc a víc doprava. Některé z vás mají štěstí, polovinu nabraných kilogramů nechají po porodu v porodnici, některé z vás shodí přebytečná kila během kojení, co ale dělat, když se kil navíc nemůžete zbavit?

Pokud přišel čas, že se už naplno můžete pustit do cvičení, neváhejte. Dodržovat pouze správný jídelníček vás zpět do kondice nedostane, připojit k němu budete muset i sport. Pravidelný trénink vám pomůže nejen zformovat postavu, ale i shodit nějaké to kilo a slibuji, že i cítit se budete nevídaně. Sportovat pravidelně alespoň dvakrát až třikrát týdně ale není jenom tak, obzvlášť pokud jste maminky na plný úvazek. A co si budeme namlouvat, fitko není zrovna ten nejlevnější koníček. Co když vám řeknu, že získat formu můžete i u vás doma? A navíc pod vedením profesionálního trenéra?

 

Na českém webu se totiž rychle rozjíždí zajímavá novinka ve světě fitness, projekt OnlineFitness.cz, díky kterému můžete cvičit z pohodlí vašeho domova a přitom pod vedením zkušeného lektora. Nemusíte se tak bát, že budete trénovat špatně a nebudete mít žádné výsledky. Díky lektorovi, který vás celou lekcí provede, budete cvičit správně a efektivně.

 


A nudit se určitě nebude, nejde o žádná klasická stereotypní dvdéčka. Streamové lekce se vysílají živě a pustit si je můžete několikrát za den na svém tabletu, smartphonu nebo počítači. Potřebovat budete jen připojení k internetu. Mezi nejoblíbenější lekce patří Pilates, Power Jóga, Port de Bras nebo Bříšní pekáč.

 

Pořiďte si například měsíční permanentku za cenu 249 Kč a budete mít přístup i k Top lekcím! :)


Zapomeňte na výmluvy, že nemáte čas, že nemáte hlídání dětí, že se stydíte za svou postavu, že jste začátečník, a zaveďte do svého života pravidelný pohybový režim. Stačí jeden klik, www.onlinefitness.cz


 


Sdílejte s přáteli
Facebook sdílení

Názor na tuto stránku
Líbí se | Nelíbí se |

Reklama

Komentáře k článku

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
 

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.


Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné