Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Kloubní výživa pro psa

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  PTXXb   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kloubní výživa pro psa - diskuze na toto téma
Holky, prosím o vaše rady a zkušenosti. Tady se ví vždycky všechno, tak tu určitě najdu info, které hledám. Doma máme pejska - je mu 10 let, je to retrív a na veterině mi doporučili, že by bylo vhodné začít řešit kloubní výživu. Jako nejlepší mi na vet doporučili Canvit Chondro a já bych byla ráda za vaše zkušenoti. Díky moc!

Erika | 28.11.2018 16:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kloubní výživa pro psa
A chceš to jen jako prevenci nebo už má pejsek nějaké problémy? Canvit chondro je jen jako prevence a canvit chondro super už berou pejsi, když mají potíže. N8š pes má jen chondro jelikož mu je teprve 5 let a bere to jako prevenci.

Odpověď
Barka | 18.12.2018 08:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kloubní výživa pro psa
Eriko, my máme už pejska seniora a ten má teda už problémy. Vet už nám říkala, že by bylo vhodné nějakou tu kloubní výživu začít brát. Když jsem došla domu, tak jsem sedla k netu a začala jsem hledat, ale toho je tolik, fakt nevím, co vybrat :( Ty máš teda zkušenosti s tím Canvit chondro? Ale jen jako prevenci?

Odpověď
Erika | 3.1.2019 21:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kloubní výživa pro psa
Oboje, akutka i prevence. My jsme to brali jednak na poblémy a teď, když je vše ok, tak to bereme i jako prevenci.

Odpověď
Diana | 28.1.2019 13:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kloubní výživa pro psa
My jsme s naším psem měli bohužel problémy už takové, že musel zasáhnout veterinář. Naštěstí se to ještě rozehnalo práškama a Joss je v pořádku. Nicméně teda říkám - opravdu nepodceňovat prevenci. Ty problémy s klouby jsou tu hned, ani nevíte jak rychle. My od té doby dáváme na prevenci https://www.azkrmiva.cz/canvit-chondro-pro-psy-100g-new.html a doporučuji to teda všem.

Odpověď
Terry | 31.1.2019 07:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Kloubní výživa pro psa
Diano, je ten Canvit chondro nějak ochucený? My máme docela problém našemu podat jakékoli tabletky, protože to prostě nesní. Pak vymýslíme, jak ho obalamutit, aby ho snědl a neprokoukl, ale většinou bez úspěchu.

Odpověď
Brandy | 5.9.2019 16:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, já teda mohu za nás ten Canvit chondro jenom doporučit. Je to skvělá prevence, ale i léčba už vzniklých problémů. Navíc jeho cena je vynikající. https://www.azkrmiva.cz/canvit-chondro-maxi-pro-psy-1000g-new-19988.html

Odpověď
Eliška | 4.3.2019 06:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, já teda mohu za nás ten Canvit chondro jenom doporučit. Je to skvělá prevence, ale i léčba už vzniklých problémů. Navíc jeho cena je vynikající. https://www.azkrmiva.cz/canvit-chondro-maxi-pro-psy-1000g-new-19988.html

Odpověď
Tamara | 6.4.2019 00:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kloubní výživa pro psa
Ahoj, jako takhle. Úplně vím, o čem mluvíš. Sami jsme si prošli peklem při hledání té nejvhodnější stravy a nakonec nám nejlíp vyhovuje Brit, za což jsem opravdu ráda. Máme jak suchá tak i konzervy. Doporučuju!

Odpověď
Tamara | 29.4.2019 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kloubní výživa pro psa
A holky dotaz - je ten Canvit chondro dobrý i na prevenc nebo je to jen jako léčba?

Odpověď
Olga | 4.11.2022 22:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kloubní výživa pro psa
Kdyby jste někdo hledat vhodný dárek pro svého psa, tak doporučuji na Vánoce GPS lokátor https://www.smartomat.cz/smartomat-gps-lokator-pro-psy-a-kocky-smt02/ Perfektní hlavně pro zvířata, která ráda utíkají.

Odpověď
Andrea | 21.1.2023 11:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kloubní výživa pro psa
My jsme začaly dávat kolagen až s nám ho doporučil veterinář kvůli věku psa a ztuhlým kloubům.

Odpověď
Sandra | 24.1.2023 23:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaký vám doporučil?

Odpověď
Andrea | 27.1.2023 10:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Doporučil nám Colafit max forte a objednávala jsem ho přes eshop.pet2me.eu

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné