| Svedčím, že som dostal pôžičku medzi fyzickými osobami od pána LADISLAVA JOZEFA - diskuze na toto téma |
Ahojte všetci... Pre všetky vaše potreby spoľahlivého a poctivého financovania súkromných peňazí do 48 hodín odporúčam pána LADISLAVA JOZEFA, ktorý mi bez problémov a do 48 hodín poskytol pôžičku 170 000 € so sadzbou 2,5 %.
V prípade záujmu Vám nechám jeho kontaktné údaje: Email: Ladislav.jozeffinancii@gmail.com Ladislav.jozeffinancii@gmail.com Hubert | 27.3.2025 15:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Svedčím, že som dostal pôžičku medzi fyzickými osobami od pána LADISLAVA JOZEFA Ahojte všetci... Pre všetky vaše potreby spoľahlivého a poctivého financovania súkromných peňazí do 48 hodín odporúčam pána LADISLAVA JOZEFA, ktorý mi bez problémov a do 48 hodín poskytol pôžičku 170 000 € so sadzbou 2,5 %.
V prípade záujmu Vám nechám jeho kontaktné údaje: Email: Ladislav.jozeffinancii@gmail.com Ladislav.jozeffinancii@gmail.com Odpověď Mr Philippe | 14.4.2025 18:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Paskolos pasiūlymas tarp rimtų ir greitų privačių asmenųPaskolos pasiūlymas tarp rimtų ir greitų privačių asmenų
Gaukite atsakymą į savo paskolos paraišką internetu vos per kelias minutes. Pasinaudokite konkurencingomis palūkanų normomis, kad finansuotumėte savo asmeninius projektus. Pas mus galite gauti paskolą nuo 2 000 iki 5 000 000 iki 2% konkurencingos palūkanų normos. El. paštas: inter-finance.net@outlook.fr arba info.crdit@gmail.com Odpověď teodora | 21.3.2026 01:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ponuka pôžičiek a financií medzi jednotlivcami
Ahoj
hľadáte pôžičku na opätovné spustenie svojich aktivít alebo na realizáciu projektu alebo na kúpu bytu, ale bohužiaľ, banka sa vás pýta na podmienky, ktoré ma nie sú schopné znepokojiť Som fyzická osoba Poskytujem pôžičky od € 5 000 až 2 500 000 EUR všetkým ľuďom, ktorí sú schopní splniť si svoje požiadavky inde, je úroková sadzba 2% ročne. buď potrebujete peniaze z iných dôvodov; pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať.teodoraandreea4@gmail.com Odpověď |