| Zábavné centrum pro děti - diskuze na toto téma |
Ahoj, chodím do zábavného centra v Praze, se jménem Sloníkov a je to tam skvělé. Děti se zde učí pomocí výtvarných a pohybových aktivit, her, a dokonce pomocí hudby a zpěvu. Je zdé krásný sloník,je tu velké krásné příjemné prostředí, jak pro děti, tak pro maminky. Ráda si zde vychutnávám kávu se svými kámarádkami a děti si krásně hrají. Přikládám stránky www.slonikov.cz Dana | 25.4.2013 08:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zábavné centrum pro dětiTaké sem ráda choodím a mohu to vřele doporučit. A velice se mi líbí prostředí,co je vytvořené pro děti. ;) Odpověď Karolína Černá | 9.11.2015 17:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zábavné centrum pro dětiDobrý večer,
mám otázku, která je sice trochu mimo, ale nemá někdo nějaký tip na školky v Praze? Je lepší soukromá školka nebo státní? S jakým předstihem je dobré podávat přihlášku do školky, abych měla jistotu, že mi dítě přijmou? Moc Děkuji za rady!
Karolína Odpověď Nikola | 10.11.2015 20:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zábavné centrum pro dětiAhoj Karolíno, nevím, z které oblasti Prahy jsi, ale pokud jsi z Pankrác, Prosek, Kamýk, Lhotka a nebo Štěrboly, doporučuji soukromou školku Honzík. Platí se tam 4 900 Kč měsíčně, ale jsou tam velmi příjemní. Můžeš se podívat na stránky www.centrumhonzik.cz a nebo zavolat paní Haně Peškové na tel. č. 602 249 698. ;) Chodí tam můj syn Vojtík a jsme s manželem spokojení. My jsme podávali přihlášku, když Vojtovi byly 2 roky. Měj se!
Nikola Odpověď maminka1 | 25.4.2016 18:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zábavné centrum pro dětiAhojky,najdu mamču z Brna co by měla zkušenost se školkou dráček? Odpověď Hroznová | 26.1.2017 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zábavné centrum pro dětiAhoj,vidím že na váš dotaz odepisuji pozdě,v každém případě jsem na tuto diskuzi narazila až nyní,a pokud jste měla na mysli tuto školku www.dracek-skolka.cz/ tak s tou mám výborné zkušenosti.Příjemné,ochotné a milé učitelky,velmi pěkné prostředí,...já můžu tuto školku jedině doporučit Odpověď maminka1 | 28.2.2017 11:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zábavné centrum pro dětiDobrý den,ano přesně tuto školku jsem myslela.Vůbec nevadí že jste odepsala později,byla jsem se ve školce podívat osobně a také jsem z ní byla nadšená tak jsem pro ni pevně rozhodnutá Odpověď Iveta | 28.8.2017 21:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zábavné centrum pro dětiV dráčku je úplně skvělý přístup k dětem,moc se mi tato školka líbí také doporučuju Odpověď |