| Umělé mléko pro alegika - diskuze na toto téma |
Ahoj, ráda bych se zeptala jaké mléko pro mimčo vám bylo doporučeno od pediatra v případě, že je matka silná alergička a otec také ? Je lepší když budu dávat to HA mléko nebo stačí to klasické ?
Eliška | 21.11.2018 23:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Umělé mléko pro alegikaVím, že sestra dávala to Ha právě kvuli tomu, aby se to buď potlačilo nebo se tomu předešlo
Odpověď Kika | 25.11.2018 20:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Umělé mléko pro alegikaPamatuješ si jakou značku dávala ? Dívala jsem se zatím na internetu a nejvíc se píše o sunaru tak přemýšlím že bych vyzkoušela ten.
Odpověď Eliška | 26.11.2018 20:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Umělé mléko pro alegikaJojo dávala taky od prvního roku sunar expert Ha :) www.sunar.cz/specialni-kojenecka-mleka/
Odpověď Kika | 20.2.2019 23:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Umělé mléko pro alegikaMůžu se ještě zeptat na jaké mlíčko se přechází potom ? Dívala jsem se, že je do 6. měsíců a dále už to Ha není ? :O Odpověď Eliška | 24.2.2019 15:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Umělé mléko pro alegikaPotom se Kristý přechází na kasické mléko, my jsme přešli na premium, protože potom půl roce by to mělo být všechno hezky srovnané :) Odpověď Lucasice | 27.6.2019 12:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Umělé mléko pro alegikaAno, já bych doporučovala rači dávat mléko HA. Máme v rodině různé alergie i potravinové a dětská lékařka nám hned nasadila umělé mléko HA. Odpověď Lili | 14.12.2019 23:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Umělé mléko pro alegikaMy kupujeme Sunar online… Jako ono je pro nás docela težký se s miminem někam dostat na větší nákup. Sunar Expert HA kupujeme na mall a mají ho tam kolem 400,- +-. Jak kdy. Je třeba hlídat akce, ty hodně ušetří.
Odpověď Nikola | 21.3.2020 22:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Umělé mléko pro alegikaTy speciální mlíčka jsou super. Nám zase hrozně moc pomohlo to mlíko co je určené na koliky. Nikdy jsem si nemyslela, že zrovna naše dítě s tím bude mít problém, ale díky bohu, že jsou k dostání tady ta mlíčka www.sunar.cz/specialni-kojenecka-mleka/
Odpověď Verča | 24.3.2020 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Umělé mléko pro alegikaTaky jsme na Sunaru od 3 měsíce. Sama jsem neměla dost mléka o kvalitě ani nemůže být řeč… Takže jsme přešli na UM a právě na ten Sunar a spokojenost. Žádné koliky, problémy, nic. Spokojené miminko.
Odpověď Andrejka | 2.4.2020 10:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Umělé mléko pro alegikaPo jak dlouhé době se ty problémy upraví ? Jak v případě koliky, tak v případě, že je mimčo na tom HA mléku ?
Odpověď Marcela | 6.4.2023 04:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Umělé mléko pro alegikaHolky taky bych chtěla vědět, které umělé mléko je nejlepší pro mimi? Budu co nevidět rodit a mám pořád strach, že budu mít málo mlíčka, tak bych se raději chtěla poradit předem. Díky díky Odpověď Lucie | 7.4.2023 22:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Umělé mléko pro alegikaHele za mě můžu doporučit umělé mlého bez kravské složky. Pokud chcete mít jistotu, že kupujete to správné pro dítě, které má třba nějakou alergii. Dost jsem si toho zjišťovala a začala jsem kupovat umělé mléko vyráběné u nás v ČR Odpověď Marcela | 8.4.2023 11:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Umělé mléko pro alegikaProsím a kde bych takové mléko bez kravské složky měla koupit? Kde to prodávají? normálně v lékárně se dá vzít? Odpověď Lucie | 9.4.2023 18:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Umělé mléko pro alegikaJá ho objednávám https://www.nase-mleko.cz/kategorie/kojenecke-kozi-mleko/ Vždycky si udělám větší zásobu při objednávce, protože to bobišovi hodně chutná. A navíc jak jsem psala, tak je to pro něj i lepší než klasické kojenecké mléko. Ale prostě hlavně že chutná. Odpověď |