Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 01. dubna 2026, svátek má Hugo, zítra Erika
Vyhledávání

Diskuse - Okna

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  PJGAK   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Okna - diskuze na toto téma
"Ahoj je to tak rok co jsem přemýšlela,jakou firmu bych si měla vybrat na výměnu oken...Nakonec vyhrál Oknostyl(Plastová okna PREMIUM Klasik). Jsem za to velice ráda, jsem spokojena.(musím to zaťukat,aby to tak vydrželo). Piště zde zkušenosti, rady, či otázky pokud nějaké máte.... "

Tomová | 25.4.2013 08:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okna
Ahoj taky máme okna od Oknostyl group s.r.o. a jsme velice spokojeni. Už máme okna od nich 2 roky. Je to veice příjemná rodinná firma.

Odpověď
Klára | 28.4.2013 10:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okna
ahojky a kde přesně sídlí? Nemohla by jste mi poslat odkaz? A jak typ okne jste si vybrala? A vše bylo podle vašich představ?

Odpověď
Zinuska S. | 13.1.2015 13:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okna
Ahoj, my máme okna od bytexpert.cz a také jsme byla s odvedenou prací a kvalitou oken spokojena, co byla s okny jsou spokojená stále :D

Odpověď
Petra V. | 12.8.2015 10:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okna
Ahoj, nevím jestli je to ještě aktuální, ale my jsme náš výběr zúžili asi na pět firem, z kterých jsme pak vybírali podle kalkulace. Nakonec nám nejlíp v poměru cena/kvalita vyšla firma Vekra. Až na ne příliš vo

Odpověď
Simona | 30.3.2016 15:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okna
Chybí Vám peníze do mateřské, výplaty nebo důchodu? Půjčte si až 8.000KČ na 30 DNÍ ZDARMA! www.penizeprolididneska.cz/a/cb2

Odpověď
Marcela P. | 11.12.2018 08:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Okna
Jen doufám, že na něco takového nikdo z Vás nereaguje. Mikro půjčky jsou největší peklo. Takže opatrně. Ale zde to asi nehrozí, když sem chodí hlavně lidi co řeší nová okna, vrata a stínění :)

Odpověď
Martina Králová | 14.2.2019 16:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Okna
No, ono tento spam se neobjevuje jen zde... Pasti jsou po celou internetu. Já doufám, že admin této sekce na něco takové brzo přijde a pěkně to smaže.

Odpověď
Michaela | 19.4.2019 11:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zneužívání lidí v tísni, kteří naletí na super výhodný inzerát a potom končí v exekuci, protože lichvářské úroky nejsou schopni splatit dnes přibývá... A jak již bylo řečeno, okna, vrata, stínící technika je už trošku dražší zábava, takže bych nepočítala s tím, že tady se na to někdo chytne...

Odpověď
Ami | 19.6.2016 23:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okna
My máme moc dobrou zkušenost s firmou Okna.eu. Perfektní komunikace a kvalita práce i oken, vše v termínu, slušní dělníci, při sjednávání nám garantovali dobu, kterou budou potřebovat pro realizaci včetně úklidu a vše přesně dodrželi.

Odpověď
Renča | 12.11.2017 18:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okna
Ahoj, kde ste si prosím nechávali dělat venkovní žaluzie na okna? Uvažijeme nad firmou Kružík. Tak by mě zajímalo, jestli s ní máte někdo zkušenost?

Odpověď
Marťas | 23.10.2018 10:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Od firmy kruzik.cz mám sekční garážová vrata a venkovní žaluzie setta s lamelami o šířce 90mm. Oboje splňuje to co kružík na svých stránkách inzeruje. zamření a montáž velmi rychlá. Komunikace jak s kružíkem tak s jejich partnery pro samotnou montáž velmi příjemná. Cenu taky dodrželi. Takže za mě doporučuji

Odpověď
Marcela P. | 11.12.2018 07:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nějak nemohu najít jak dlouho je záruka na venkovní žaluzie od firmy https://www.kruzik.cz. Bylo by super kdyby to bylo taky těch 11 let jak na vrata.

Odpověď
Alča | 15.5.2019 19:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Okna
Taky jsem to nenašla, ale na pohony ke stínění dávají 5 let, tak to bude podle mě stejné. I když to klidně může být i více, no poptám se, taky mě to docela zajímá, přeci jen 5 a 11 let je rozdíl...

Odpověď
Martina Králová | 14.2.2019 16:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kruzik.cz je del mého a několika mých sousedů jednička u nás. Bydlíme na ulici, kde je 7 řadových domů. Všichni máme garážová vrata a stínění od této firmy. A jelikož se pravidelně scházíme a mluvíme o všem (včetně této firmy) tak vím, že si ještě nikdo nestěžoval. Akorát jednomu sousedovi se nelíbilo, jak po sobě uklidili. Prý to mohlo být lepší.

Odpověď
Martina Králová | 14.2.2019 16:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jinak přála bych Vám vidět všem, jak hezky garážovky můžou vypadat. Díky unikátní službě DURA PRINT, a to má jenom kružík, je to u nás jak na přehlídce. I když máme všichni stejná vrata, každý má jiný potisk, a všechny vypadají naprosto parádně.

Odpověď
Martina Králová | 14.2.2019 16:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A kdyby někdo potřeboval napovědět tak mrkněte sem www.duraprint.cz/ a pak si můžeme pokecat. Docela mě totiž zajímá, kam až lidé dokážou zajít s výběrem vlastního motivu...

Odpověď
Pártl Miloš | 17.3.2019 18:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Okna
Opravdu je zřejmě, že naše ženy se dokážou zabavit na podobně dlouhé vlně. Ta moja seděla několik hodin na tím, jakou dát na vrata fotku. I když DURAPRINT tohle umožňuje, já se jí snažil vysvětlit, že fotka dětí v nadživotní velikosti nemusí vypadat úplně nejlíp. Bez výsledku jako vždy :) Až jí ale pán na pobočce https://www.kruzik.cz/ ukázal v nějakém prográmku, že to opravdu není to pravé tak konečně pochopila...

Odpověď
Janička | 15.10.2019 20:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
S touto firmou bohužel zkušenost nemám, nicméně jestli můžu na jednu mít doporučení, tak zkuste https://www.sun-way.cz/ My si od nich letos nechávali dělat horizontální žaluzie a musím říct, že odvedli naprosto skvělou práci. Navíc ty jejich ceny také nejsou vůbec špatné. :-)

Odpověď
Segat | 1.2.2018 21:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okna
Osobně můžu firmu Kružík doporučit

Odpověď
Renča | 25.2.2018 21:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co od této firmy máte? Jinak spokojenost snimi celkově byla?

Odpověď
Segat | 28.2.2018 21:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Máme předokení rolety,svoji funkci plní a vůbec celkově přístup bezvadnej

Odpověď
Verča | 3.3.2018 00:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nám montovali tyto garážová vrata https://www.kruzik.cz/sortiment/vrata-a-brany/garazova-vrata/sekcni-garazova-vrata.html a s firmou jsem maximálně spokojena

Odpověď
Lucka.Bíl. | 8.3.2018 14:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Proč jste si nechali zrovna tyto vrata?

Odpověď
Verča | 12.3.2018 13:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Okna
Mě se líbili tak celkově,hlavně mě zaujala ta nová technologie dura print,je na výběr z mnoha a mnoha variant a tištěných motivů, a já i přítel sme rádi když si máme z čeho vybírat:)

Odpověď
Lucka.Bíl. | 15.3.2018 14:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Okna
aha,na to jsem se dívala a co to znamená to dura print?

Odpověď
Verča | 21.3.2018 23:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Okna
Úplně skvělá technologie to je https://www.duraprint.cz/

Odpověď
Lucka.Bíl. | 25.3.2018 20:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Okna
Tak sme se taky rozhodli pro ty sekční,ta technologie je vážně skvělá

Odpověď
Marťas | 23.10.2018 10:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Okna
DURA PRINT – digitální tisk na vratové panely Zcela nová a světově unikátní technologie využívající inkoustového tisku s vytvrzováním UV lampou je založena na nanášení inkoustu na vratový panel. Následně je výsledný inkoustový tisk zalakován matným PUR lakem. Výsledný povrch tak disponuje vysokou odolností jak proti UV záření, tak i proti oděru a otěru.

Odpověď
Pavlína K. | 17.11.2018 18:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Okna
Mě je úplně jedno co a jak se dělá, ale když mi muž předal otěže a že prý si můžu vybrat jaký obrázek tam chci... Strávila jsem dvě noci zkoušením co by tam pasovalo... Krásně jsem si to užila, a výsledek byl parádní, takže všem hravým dámám tohle doporučuji :)

Odpověď
Pavlína K. | 17.11.2018 18:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já už psala o potisku a to je vážně super věc, ale k tématu bychom chtěli říci, že prý se tady tímto zabránilo i běžnému problému s loupáním folie na vratech. Takže to není jenom hezký, ale hlavně funkční...

Odpověď
Pavlína K. | 17.11.2018 18:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Okna
A tohle by mělo napomoci: Zdroj: www.duraprint.cz Kvalitou tisku jsme si natolik jisti, že již od začátku dáváme na vrata potištěná technologií DURA PRINT záruku 10 let.

Odpověď
Lojzík | 15.1.2019 11:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nedávno jsem řešil co právě na ty vrata plesknout. Jelikož jsem do toho neměl kecat a musel jsem to nechat na ženě, právě duraprint byla pravá volba. Žena s tím strávila několik dní, takže jsem měl i klid.

Odpověď
Alča | 15.5.2019 18:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A to je správně, jen žena ví, jaký motiv, či cokoliv jiného zvolit :) A od toho je tady technologie DURA PRINT, která nám umožní se pořádně vyřádit. Chlap ať si hraje s ovládáním, ale barvičky nechte pěkně na nás :)

Odpověď
Lukáš Šebesta | 17.1.2019 07:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkuste se podívat po internetu, jestli technologie DURAPRINT má nějakou alternativu u jiných výrobců než kruzik.cz. Brzo zjistíte, že odpověď zní ne. Prostě tahle technologie je prostě bezkonkurenční.

Odpověď
Pártl Miloš | 17.3.2019 17:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já to zkoušel a nic jsem nenašel, že by konečně někdo kdo napíše, že je něco unikátní a ono tomu opravdu tak je? No, každopádně kruzik.cz tímto určitě poskočil směrem hodně dopředu...

Odpověď
Luboš | 28.3.2018 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okna
Jak dlouhá tam je záruka na ta garážová vrata prosímvás?

Odpověď
Verča | 1.4.2018 14:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den,záruka na ty garážový dveře je tam 11 let:)

Odpověď
Marťas | 23.10.2018 10:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Když se ptáš na vrata tak by chtělo změnit i předmět :). A aby se to ale nebralo jako samozřejmost... Ono totiž to není běžné, o čem vypovídá toto: Zdroj: www.kruzik.cz : Důkazem kvality našich garážových vrat je záruka až 11 let, kterou poskytujeme jako jediní na trhu.

Odpověď
Marcela P. | 11.12.2018 07:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Především by se neměl ptát tady. Kružík se zde rozebírá kvůli stínění na okna, což je přeci jen blíže k Diskuze - Okna než samotná vrata.

Odpověď
koliaska | 29.10.2018 23:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okna
Tak to jsem ráda, že jste spokojená. O té firmě jsem neslyšela, ale podle toho, co čtu, tak asi budou seriózní. To my si před pár měsíci konečně nechali udělat nová plastová okna od https://www.jis.cz/ a musím říct, že tatím také spokojenost. Snad nám budou sloužit dlouhá léta. :-)

Odpověď
Pavlína K. | 17.11.2018 18:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okna
Tady jsou docela zajímavé informace, ohledně stínění oken: https://www.kruzik.cz/sortiment/zaluzie-a-rolety/predokenni-rolety/ Ani jsem nevěděla, co to vlastně všechno má dělat...

Odpověď
Marcela P. | 11.12.2018 07:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já si myslela, že kružík dělá jen vrata. Ale zdá se, že je schopen vyřešit i stínění. To zní zajímavě, protože zrovna to řešíme, a od firmy kruzik.cz máme už garážová vrata.

Odpověď
Lukáš Šebesta | 17.1.2019 07:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Žaluzie Vám udělá kde kdo, samozřejmě včetně firmy kruzik.cz. Ale garážová vrata to už je o něčem jiném. Vůbec bych nepřemýšlel, a zvolil tuhle firmu, protože to co mají za sebou svědčí o jejich kvalitách.

Odpověď
Michaela | 19.4.2019 11:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jen aby někoho nenapadlo, že kružík dělá i okna. To ne, jen stínící techniku. A protože má osvědčené pohony pro vrata tak i včetně tak zvaného motorizovaného stínění...

Odpověď
Alča | 15.5.2019 18:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Úplně se nejsem jistá, že kruzik.cz používá ty stejně pohony na vrata i stínění. Co ale vím, tak firma je to dobrá a má co nabídnout.

Odpověď
Martina | 21.2.2019 16:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okna
My už nová plastová okna máme, ale teď uvažujeme nad tím, že bychom si pořídili nějaké venkovní žaluzie. Hlavně v obýváku by byly potřeba, protože tam svítí sluníčko prakticky celý den. Nemáte náhodou nějaká doporučení od koho si je nechat udělat? Když jsem zadala do vyhledávače venkovní žaluzie Praha, tak jsem narazila na tuto firmu www.climax-kolar.cz/ Máte s nimi někdo zkušenost? Díky.

Odpověď
Kristýna Ryglová | 21.2.2019 19:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okna
My máme plastová okna od https://www.pramos.cz/okna/plastova-okna/ a jsme s nimi spokojení. Okna nakonec nebyla ani tak drahá a jsou kvalitní. Výměna oken nebylo nic příjemného, tak doufám, že nás výměna oken dlouho čekat nebude.

Odpověď
Radka | 14.10.2019 19:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okna
Ahoj, výběr firmy hlavně nepodceň. My jsme si koupili nejlevnější okna a po 10 letech jsme je museli přetěsňovat. Naštěstí jsme z https://www.tesnenitexim.cz/TESNENI-OKEN-A-DVERI-c1_0_1.htm koupili nové těsnění oken a dveří, takže jsme to naštěstí vyřešili, ale byla to zbytečná komplikace.

Odpověď
Helča | 28.3.2020 05:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okna
Tak to my už nová okna naštěstí máme. Teď ještě zbývá do nich vybrat nějaké pěkné závěsy. Už jsem se po nějakých dívala a dost se mi zalíbily jedny, které jsem našla tady: https://www.emako.cz/zaclony-a-zavesy/ Nemáte s tím obchodem někdo zkušenost? Díky.

Odpověď
Nela | 22.4.2020 19:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okna
Ahoj, máte na oknech někdo venkovní želuzie? Zajímalo by mě, jak je to s jejich údržbou? Máme je v práci a tam si objednávají tuto firmu sauberpro.cz/myti-venkovnich-zaluzii/ , která se specializuje na mytí venkovních žaluzií, tak by mě zajímalo, jestli bych je dokázala pořádně umýt i sama, nebo jestli je lepší jednou za rok zavolat firmu?

Odpověď
Ema Rychlá | 31.12.2021 15:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okna
Pokud je tady někdo, kdo bydlí v domácnosti a má špatný spánek, pak bych mu měla být povinná doporučit venkovní žaluzie https://svetstineni.cz/venkovni-rolety.html . Objednala jsem si je na zkoušku do jednoho pokoje pro hosty a dnes objednávám již pátý set do domácnosti. Není to vůbec drahé a perfektní spánek je zaručen snad z 99 % případů.

Odpověď
Tomáš | 27.2.2022 02:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okna
My se do výměny oken pouštěli minulý rok. Bohužel jsem se rozhodl tak nějak na poslední chvíli, takže to celé bylo hodně narychlo. Okna máme sice zasazená a těsní, ale například venkovní parapety pořád nemáme. K tomu už jsem se nedostal. Máme je sice už dávno koupené z https://www.blachotrapez.cz/cs/produkty/venkovni-parapety ale bohužel na jejich připevnění zatím nebyl čas.

Odpověď
Ema Rychlá | 6.9.2022 11:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okna
Dnes už bych jiné řešení než https://www.crpservice.cz/ hliníková okna nechtěl. Protože to, co se dá s nimi díky tomu teplostnímu řešení ušetřit, to snad ani pravda není. Opravdu se bojím toho, co se stane s ostatními lidmi jakmile dojdou ty zálohy na elektřinu. Je to velmi zlé.

Odpověď
agáta | 30.9.2022 16:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okna
Prosím vás, mohli byste mně někdo poradit? Snažím se na https://jis.cz pořídit nová okna, ale stále nevím, jestli dělám dobře. Já totiž na internetu moc neumím hledat a ty weby, které vytvářejí recenze mně přijdou velmi podivné. Mohli byste se někdo podívat? Opravdu bych potřebovala od nich něco udělat, ale potřebuji více pohledů

Odpověď
Martin | 19.2.2023 19:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okna
Tak ono podle mě ne vždy je úplně nutné se pouštět do kompletní výměny oken. Někdy mohou pomoct i opravy oken. Záleží ale samozřejmě na tom, v jakém jsou vaše okna stavu. Také jsem chtěl minulý rok měnit okna za nová, ale nakonec jsem si to nechal rozmluvit a pouze jsem si je od https://www.spravaoken.cz/opravy-oken-a-dveri-a-vymena-tesneni/ nechal opravit a seřídit. Ušetřil jsem díky tomu desítky tisíc. :)

Odpověď
Pavla | 21.7.2023 22:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okna
Z jakého materiálu se prosím nejvíc vyplatí poptávat okna do novostavby? Aby to mělo prostě co největší životnost?

Odpověď
Jiřina | 22.7.2023 02:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okna
Jak dlouho vám trvalo nechat udělat okna na míru po zaměření do novostavby? NEchal jste si někdo dělat dřevěná okna?

Odpověď
Klára | 26.7.2023 04:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já mám s manželem ráda takový ten venkovský styl, a proto máme udělaná dřevěná okna od firmy https://www.pksokna.cz/ Perfektní domluva i kvalita oken. A navíc od zaplacení zálohy za 5 týdnů okna na místě.

Odpověď
Zuzana | 31.5.2024 09:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okna
Jako v dnešní době, když se člověk rozhodně pro výměnu oken, tak by si měl hlavně pořádně hlídat s jakou firmou tohle bude řešit. Sama jsem si všimla, když jsme dávali poptávku do několika společností, jak se liší a co která za jakou cenu nabízí a bylo mi to podezřelé už jen v tom, jak se lišila cena. Když jsem víc pátrala, tak jsem zjistila, že jsou tu společnosti, co zkupují plastová okna, tady tomu dají lehkou úpravu a pak je vydávají za kvalitní české výrobky, jenže v řádu let, když okna člověk bude mít, se to podepíše na jejich funkčnosti, a to si myslím, že je základ všeho. Když už někdo jde do takové investice jako jsou nová okna, tak to chce mít na dožití, a ne s nimi řešit za pár let nějaké problémy.

Odpověď
Terka | 16.6.2024 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okna
Dobrý den, už je to skoro rok, co jsem se rozhodovala, kterou firmu si mám vybrat na výměnu oken. Nakonec má volba padla na společnost Okno Styl. Jsem za to ráda a se svým výběrem jsem opravdu nadmíru spokojená. Okna mají luxusní vzhled a perfektně splňují i funkční požadavky. Ještě jsem si k nim pořídila na stránkách https://www.zebra-shop.cz/plisse-lux/ plissé rolety pro zavěšení na okenní křídlo bez vrtání do rámu. Jejich výhoda je, že se dají roztahovat třeba jen směrem nahoru nebo dolů.

Odpověď
Hanka | 22.8.2025 07:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okna
Okna i dveře máme bezpečnostní a když se mi klíč zalomil přímo v zámku u domu, byla jsem úplně v šoku. Nikdy se mi nic takového nestalo a já vůbec netušila, jak to řešit. Měla jsem ještě k tomu u sebe děti, které byly unavené a chtěly už domů, takže panika byla dvojnásobná. Zkoušela jsem se na zámek dívat a přemýšlela, jestli nejde kousek klíče vytáhnout třeba sponkou nebo pinzetou, ale bylo mi jasné, že bych akorát všechno poškodila. Naštěstí mi kamarádka poslala kontakt na https://www.zamecnikvlasim.cz/zalomeny-klic-v-zamku/ Zavolala jsem tam a byli moc ochotní. Dojeli opravdu rychle a hned se pustili do práce. Bylo vidět, že přesně vědí, co dělají. Během pár minut byl klíč venku a zámek fungoval úplně normálně. Velkou úlevou pro mě bylo, že se nemuselo nic měnit a že se všechno zvládlo bez velkých nákladů. Byla jsem maximálně spokojená nejen s rychlostí, ale i s jejich lidským přístupem. V té stresové situaci to pro mě bylo k nezaplacení.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné