Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Vánoce

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  waZXW   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vánoce - diskuze na toto téma
Maminky, tak mě zajímá, co letos kupujete k vánocům za dárky... Teď se ale neptám na dětičky, u nich vždycky inspirace, ale jde mi o tu dospělou část vaší rodiny - manžel, rodiče, babi, děda...?

Barča | 26.11.2018 21:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Jooo, tak to bych taky byla ráda za inspiraci. Manželovi dávám leto kávovar. Konkrétně tento https://www.nivona-eshop.cz/e-shop/nivona-nicr-520. Ale co dám našim, to vážně nevím :(

Odpověď
Soňa | 26.12.2018 10:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vánoce
Barčo, ten je boží! Jak je manžel spokojený? Já jsem teď právě v situaci, kdy si taky vybírám. Přála jsem si ho k vánocům, ale rodina nevěděla jaký, tak jsem dostala peníze, abych si ho koupila...

Odpověď
Barča | 2.2.2019 23:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vánoce
Jo, je naprosto nadšený. Manžel moc rád experimentuje s přípravou kávy. Je to docela alchymie, to jsem i koukala. Ale když přijde z práce a chce mít klid, ale zároveň lahodnou kávu, tak prostě zapne kávovar, udělá si lahodnou kávu a odpočívá.

Odpověď
Erika | 2.4.2019 15:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Vánoce
A jaký kávovar doma máte? My právě hledáme, jaký si koupit... Ale nabídka je fakt poměrně pestrá, tak bych ráda znala názory ostatních :)

Odpověď
Jana | 30.11.2018 15:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Manželovi letos na Vánce kupuju sadu kvalitních japonských nožu Dellinger. Hrozně rád vaří, tímhle se mu bude krájet samo.

Odpověď
Anežka | 30.11.2018 17:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mají něco jako jeden nůž na vše?

Odpověď
Anka | 3.3.2019 21:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Když už se tak bavíme o těch vůních. Jaká je vaše neoblíbenější. A nejenom vaše, ale myslím tím i ty, co vám voní na chlapech. Díky moc za info, ráda se nechám inspirovat :)

Odpověď
Mandy | 2.5.2019 21:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Já jsem naprostá milovnice kávy, takže já se s jednou ranní rozhodně nespokojím. Jinak pokud ale kávu, tak z kávovaru. Instatní mi nechutná. Mám doma kávovar na zrnkovou kávu zn.Nivona a káva je z něj naprosto neskutečně dobrá!

Odpověď
Agáta | 2.6.2019 21:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
No, každopádně, na webovkach te Nivony mají uvedený kontakt. Zavolej jim a oni ti s výběrem poradí…

Odpověď
Anka | 1.7.2019 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kávovar
Pěkný den, chtěla bych se zeptat, zda je tu někdo, kdo kupuval kávovar tak zvaně "na slepo". Abyste rozumeli - chci ho koupit našim jako dárek k výročí.Jen jaksi nevím, na co se zaměřit. Nakupoval někdo z vás na nivona-eshop.cz? A jaké jsou vaše zkušenosti?

Odpověď
Markéta | 7.12.2022 18:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Letos chci mít opravdu klidné Vánoce, a proto jsem začala vybírat dárky opravdu dostatečně předem. Spokojená jsem hrozně s koupí chytrých hodinek pro moji dceru od https://www.smartomat.cz/ Elegantní, krásné a se spoustou funkcí

Odpověď
Pavla | 18.9.2024 07:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Vánoce jsou sice ještě daleko, ale letos jsem se rozhodla nenechat nic náhodě a dárky nakoupit včas. Jedním z nejlepších tipů, které jsem našla, jsou chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-prime-stribrna-s-kovovym-reminkem/ . Tyto hodinky měří vše, co potřebuji – kroky, tep, spálené kalorie a dokonce i spánek. Všechna data se přenášejí do aplikace, takže mám vše pod kontrolou. Nejvíc mě ale nadchl jejich design – kovový řemínek je krásný a elegantní, hodí se jak na sport, tak i na běžné nošení. Cena je přitom velmi příznivá vzhledem k tomu, kolik funkcí nabízejí. Pokud hledáte dárek pro někoho aktivního, rozhodně doporučuji!

Odpověď
Iva | 21.10.2024 19:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Jelikož už Vánoce začínám řešit, abych pak měla před svátky klid, tak jsem začala už objednávat dárky na Vánoce. Pro dceru jsem teď vybrala perfektní dárek, a to krásné kosmetické zrcátko https://www.bezdoteku.cz/nemlzici-koupelnove-zrcadlo-s-led-osvetlenim-na-vysku-80x60-cm-kz2/ , které opravdu hodně využije. Vím, že z něj bude mít opravdu velkou radost.

Odpověď
Jana | 12.11.2024 07:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Nemáte náhodu někdo zkušenost, kde pořídit kvalitní koženou peněženku? Chtěla bych ji jako dárek pro mamku pod stromeček, tak bych jí chtěla vybrat něco opravdu kvalitního.

Odpověď
Aneta | 17.11.2024 21:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Je pravda, že kožená peněženka dokáže vydržet opravdu hodně dlouho, když se o ni člověk alespoň trochu stará a trochu si jí hledí. Já jsem nedávno měnila peněženku a vybrala jsem pro sebe tuhle krásnou https://www.spongr.cz/damske-kozene-penezenky/damska-kozena-penezenka-lagen-blc-5064-621-hneda/ Radost ji chytit do ruky, když vidíte hned to kvalitní zpracování.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné