Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Voňavka

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  FQmah   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Voňavka - diskuze na toto téma
Ahojky, mám problém... Bratr si přeje k vánocům parfém od Armaniho - Aqua di Gio. No a když jsem se byla podívat v nákupáku, tak ty ceny v těch parfumerkách jsou šílený. Kde bych tento parfém mohla sehnat za přijatelnou cenu?

Tamara | 1.12.2018 14:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Voňavka
Ahoj, teď jsem tu voňavku brala manželovi. Na Notinu na ní mají slevu https://www.notino.cz/armani/acqua-di-gio-pour-homme-toaletni-voda-pro-muze/. Tak to by šlo, ne?

Odpověď
Lenka | 7.12.2018 20:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Voňavka
Taky jsem za notino, mají pořád nějaké parfémy ve slevě a dá se u nich hodně ušetřit když bych to měla brát v poměru s parfumérkami.

Odpověď
Terka | 26.12.2018 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Voňavka
Je to tak. Já jsem dostala na vánoce nějaké penízky, tak se právě těším, až se dostanu k výběru parfémů. Mám nějaké vyhlídlé, ale zatím nevím, jaký si koupím. Na Notino je ale spoleh. Mají vždy vše a ty ceny jsou skvělý.

Odpověď
Lída | 4.2.2019 15:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Voňavka
Tarko, tak jaký parfémy sis vybrala a koupila? Já jsem zrovna před týdnem byla vyzvednout Sí a taky You. Nádherný vůně od Armaniho. Já ty jeho vůně úplně miluju. I pro chlapa.

Odpověď
Tamara | 5.9.2019 09:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, teď jsem tu voňavku brala manželovi. Na Notinu na ní mají slevu https://www.notino.cz/armani/acqua-di-gio-pour-homme-toaletni-voda-pro-muze/. Tak to by šlo, ne?

Odpověď
Betka | 3.10.2019 17:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Voňavka
Jj, Hugo Boss je senzační. Manžel má zase hodně oblíbenou tuhle vůni https://www.notino.cz/hugo-boss/boss-bottled-tonic-toaletni-voda-pro-muze/. A mě voní taky :)

Odpověď
Anet | 20.11.2019 12:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kdo má úžasné voňavky, tak je Dolce a Gabbana. Každý rok kupuju manželovi parfém a k tomu vodu po holení.

Odpověď
Jana | 3.12.2019 15:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Voňavka
Máš očichané všechny ? Jakou by si označila za tu nej ? Chtěla bych něco nového pro přítele, ale nejsem schopna se rozhodnout

Odpověď
Anet | 4.12.2019 15:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Voňavka
To víš, že mám, jaká se tobě nebo příteli víc líbí ? Sladší, kořeněná ? :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné