Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Jídelní servis

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  hwHLq   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Jídelní servis - diskuze na toto téma
A tak nějak si jdu sem pro radu. Tady se vždycky všechno ví nejlíp a taky, že jsem tady vždycky dostala ty nejlepší rady a tipy. Teď ale hledám inspiraci na vánoce. Teda nehledám, už vím, co chci koupit - babička si přeje nový jídlení servis. Chci ho ale koupit na e-shopu protože ho chci poslat přímo jí... Díky moc za vaše zkušenosti.

Irena | 1.12.2018 19:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jídelní servis
Aha chápu, tomu rozumím :) Hele, tak se zkus podívat na tyhle stránky https://www.kulina.cz/jidelni-servisy. Tam mají krásné jídelní servisy. Já jsem si tam kupovala příbory a právě jsem se rozplývala nad tím, jaké krásné sety tam mají. Tak myslím, že by sis tam mohla vybrat :)

Odpověď
Hastíková | 3.12.2018 04:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Jídelní servis
Ireno musím poděkovat za tip.Servisy mají opravdu krásné a nejen to, co se nádobí týče..fakt paráda

Odpověď
Květa | 18.12.2018 07:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jídelní servis
Asi už budete mít vybráno, třeba ale někomu ještě poslouží :) Zkuste mrknout na https://www.eberghoff.cz/ , od té doby co jsem dostala jednou k narozeninám sadu nožů tak tu nakupuji pravidelně :)

Odpověď
Adriana | 27.12.2018 12:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jídelní servis
Děkuji za tip na kulinu, mají nádherné dětské jídelnií servisy co jsem se dívala.. Hned sem tu dceři objednala k narozeninám jeden s obrázky z Ledového království

Odpověď
Ilona | 30.12.2018 17:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mají ledové království???? To naše malá taky miluje, můžete prosím poslat odkaz? Mají ještě?

Odpověď
Dáša | 2.1.2019 08:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Jídelní servis
Ilono, mají :) Na vánoce jsem kupovala a ještě ho mají :) Dívej, já jsem kupovala celou sadu, tzn. i s talířkem https://www.kulina.cz/detsky-jidelni-set-6dilny-ledove-kralovstvi-c-disney. Ale mají jen příbory, záleží, jakou sadu si vybereš :)

Odpověď
Ilona | 2.1.2019 21:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Jídelní servis
Bezvadný děkuju...i kdyby jen příbory,hlavně když bude ledové království..ale mrknu i na jiné sady, děkuji za odkaz

Odpověď
Eva | 21.4.2019 13:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jídelní servis
Ahoj kde si necháváte brousit nože?

Odpověď
Olina | 25.4.2019 08:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Za sebe ti mohu doporučit ostroupostu a vše vyřešíš z pohodlí domova a nože jsou velmi dobře nabroušené :-)

Odpověď
Eva | 11.5.2019 16:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Jídelní servis
A jak to prosím funguje?

Odpověď
Olina | 16.5.2019 19:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Jídelní servis
Objednáš si tady obálku ostraposta.cz/ oni ti ji pošlou s počtem ochran čepelí (podle zvolených počtu nožů,které si zvolíš). Na nože dáš ochranu čepelí, vložíš do obálky a pošleš na adresu ostreposty. Oni nože nabrousí a pošlou zpět. Však vyzkoušej a uvidíš. Ale já si myslím, že už nebudeš chtít brousit nože jinde.

Odpověď
Eva | 19.5.2019 14:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Jídelní servis
Tak to děkuji moc za podrobné info, dívala jsem se na jejich stránky a četla jejich recenze, také je tedy vyzkouším, docela mě to oslovilo :-)

Odpověď
Olina | 22.5.2019 15:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Jídelní servis
Určitě vyzkoušej, myslím že už si nože nebudeš brousit jinde než u nich!

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné