| Posílení imunity - diskuze na toto téma |
Ahojky, tak jak bojujete s rýmou a nachlazením v zimních mesících? A posilujete si nějak imunitu? Já nevím, třeba vitamínama? Evka | 2.12.2018 11:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Posílení imunityAhoj, já rovna postupuji 3 týdenní kúru na posílení imunity. Beru vitamín C, tento https://www.bonaloka.cz/asta-sorb-c/. Tak uvidíme, zatím jsem naprosto zdravá, tak snad mi to vydrží. Odpověď Václava | 17.12.2018 14:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Posílení imunityA jak ta kúra funguje? Říkáš, že je třítýdenní? To se bere jenom tři týdny? A jak zabírá? Odpověď Řehořková | 3.12.2018 02:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Posílení imunityAhojky,já sem začala brát na kosti,svaly zuby a imunitu tento doplněk www.vigantolvit.cz/ Odpověď Tereza V. | 5.12.2018 20:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Posílení imunityJee, Vigantol beru taky. Déčka má každý málo, prý i v Austrálii mají déčka lidé málo. Je potřeba doplnit a imunuta plus kosti jsou lepší. Odpověď Adéla | 6.12.2018 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Posílení imunityJako těch vitamínů je na trhu hodně, to je fakt. Záleží na tom, na co kdo chce ty vitamíny brát. Je ovšem pravda, že v tomto období je to Cčko super a asi nejúčinější. Odpověď Hana | 16.12.2018 12:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Posílení imunityJak posilovat imunitu u ročního dítěte? Už nekojím, nechtěla bych žádnou chemii.
Odpověď Renata | 18.12.2018 20:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Posílení imunityJá dávám děckám Sambucol, je přírodní a funguje opravdu skvěle. Je od roku. Má příjemnou chuť, děcka s ním nemají problémy.
Odpověď Hana | 19.12.2018 17:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Posílení imunityDěkuju za tip, kouknu se po něm.
Odpověď Lenka | 28.12.2018 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Posílení imunityAhoj maminky, chci se zeptat brali jste nějaké vitamíny v těhotenství na celkové posílení oraganismu a hlavně i imunity? Odpověď Erika | 1.1.2019 14:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Posílení imunityLeni, já beru už od začátku těhotenství přírodní vitamíny pro těhotné a kojící ženy. Jsou dobré na podporu imunity, hormonální rovnováhu a celkovou podporu organismu. A hlavně do sebe necpu žádnou chemii :-) Odpověď Nikča | 17.3.2019 19:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Posílení imunityAhoj, zajímalo by mě jestli má některá z vás zkušenost s tím kozím kolostrem od značky Betula ? Hodně mě to složení zaujalo, takže jsem si ho nakonec objednala, ale zajímalo by mě jestli už o něm některá slyšela ? Odpověď Simča | 30.3.2019 23:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Posílení imunityDívala jsem se na jejich stránky jestli je to teda ono www.betula.cz a vypadá to složením fakt dobře, zkusím se podívat jestli najdu nějaké recenze. Odpověď Nikča | 4.4.2019 21:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Posílení imunityPrávě .. proto by mě zajímalo jestli s tím má někdo zkušenost a má to opravdu nějaký efekt. Odpověď Karol | 22.4.2019 15:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Posílení imunityCo by tě Nikol zajímalo ? Kozí kolostrum od betuli jsem dostala minulý rok v říjnu a od té doby ho beru společně s dětmi, tak se klidně ptej, snad budu umět odpovědět :) Odpověď Nikča | 28.4.2019 14:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Posílení imunityOd kolika let je to pro děti vhodné ? Konzultovala si to nějak s doktorem nebo není třeba ? Odpověď Karol | 1.5.2019 13:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Posílení imunityCo jsem se dívala na stránkách, tak píší, že od 3 let, ale bavila jsem se o tom s pediatrem a mladší dceři ho dávám od 1 roku. Není tam naprosto nic, co by dceři mohlo uškodit, ba naopak jedině prospět. Odpověď Nikča | 2.5.2019 07:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posílení imunityHele a jak dlouho by se měl vůbec užívat ? Musí se tam dělat nějaké pauzy ? Odpověď Karol | 25.8.2019 09:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posílení imunityPodívej se na jejich stránky, mají to tam všechno do puntíku rozepsané, tak tam se dozvíš víc pokud ho ještě nemáš :) www.betula.cz Odpověď Mirka | 22.1.2020 09:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posílení imunityJak jsou ty pilulky velké ? Když je to od tak nízkého věku, tak nemají děti problém s tím je polknout ? Odpověď Karol | 28.1.2020 15:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posílení imunityTy pilulky jsou malé .. o dost menší než jsou ty pro dospělé, nicméně pokud by je dítě nechtělo, tak jsem to dělala jednu dobu tak, že jsem obsah vysypala na lžičku s pribináčkem :) Odpověď Anežka | 30.1.2020 09:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posílení imunityMůžu se zeptat jaké je u těch dětí dávkování ? Odpověď Karol | 30.1.2020 19:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posílení imunityU dětí je to jedna tobolka denně, já dávám hned ráno a píší v případě potřeby 3x3 tobolky denně. Odpověď Anežka | 19.2.2020 10:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posílení imunityJak dlouho by se měla betula vůbec užívat ? Je tam nějaká doporučená doba po kterou je vhodné ho brát ? Odpověď Karol | 5.3.2020 15:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posílení imunityMyslím si, že není stanovené jak dlouho by se měla brát, ale minimálně rok si myslím, že by to být mělo, navíc jsem se dívala, že se může užívat dlouhodobě, tak by v tom neměl být problém. Odpověď Ilona | 23.3.2020 09:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posílení imunityNedívala jsem se jak dlouho by se měly ty pilulky od betuli brát, ale teď je rozhodně ta nejmíň vhodná chvíle na to, aby ji člověk přestal brát ;) Odpověď Aňule | 30.3.2020 16:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posílení imunityDětem je dávám už 4 měsíce a taky jsem ji začala užívat, protože mám opravdu o své zdraví velký strach. Odpověď Andulka | 2.4.2020 16:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posílení imunityDívala jsem se na ten odkaz www.betula.cz abych se o tom dozvěděla víc a vůbec jsem nevěděla, že je to určené pro všechny včetně seniorů, tak jsem ji objednala pro rodiče. Odpověď Aňule | 12.4.2020 13:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posílení imunityTo je super, protože to je nejrizikovější skupina a je potřeba tu imunitu nějak podpořit. Navíc je to přírodní přípravek, takže tělo vůbec nezatěžuje. Odpověď Eliška | 29.7.2020 02:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Posílení imunityNo, co mám zkušenost, tak na posílení imunity je i docela dobré si čas od času zajít do sauny. My tady v okolí žádnou veřejnou bohužel nemáme, takže jsme si nakonec domů pořídili vlastní od https://www.dyntar.cz/ Je to naprostá paráda. Od té doby, co ji máme doma jsem v ní pravidelně a je pravda, že přes zimu na sezónní nemoci trpím minimálně. Odpověď Irča | 18.8.2020 22:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Posílení imunityNo nevím jestli je zrovna tohle nejlepší na imunitu, kdyby šlo třeba o otužování, tak ano, to už trošku nějaký vliv má, jinak opravdu ne ;) na to jsou nejlepší doplňky. Za mě rozhodně betula, protože je to přírodní doplněk, který tělo zpracovává mnohem lépe než ty co jsu plné chemie. Odpověď Míša | 22.10.2020 18:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Posílení imunityOd kolika let je ta betula vhodná ? Odpověď Irča | 30.11.2020 11:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Posílení imunityVzhledem k tomu, že mají to kozí kolostrum i pro děti, tak je vhodné od dvou let :) Odpověď Míša | 12.12.2020 23:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Posílení imunityAha a jak se řeší to podání ? Bude to mít ten stejný účinek, když tu kapsli vysypu na lžičku a smíchám třeba s jogurtem ? Odpověď Irča | 27.12.2020 18:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Posílení imunityJasně, vzhledem k tomu, že je to určené už pro tak malé děti, tak se s tím počítá, že s tou kapslí může mít problém a na účinku se nic určitě nezmění ;) Odpověď Kamča | 21.2.2021 20:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Posílení imunityHledám teď něco pro sebe a moje rodiče na podporu imunity, co se vám nejvíce osvědčilo?
Odpověď Helena | 22.6.2021 10:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Posílení imunityJak podpořit imunitu svého těla? Jsem docela dost často nemocná, tak jsem si začala kupovat nějaké doplňky, které obsahují vitamíny, ale pořád se to nějak nelepší. Odpověď Klára | 23.6.2021 11:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Posílení imunityTohle je docela opravdu věda, existuje spousta přípravků pro lepší imunitu, ale jak opravdu vybrat tu správnou? Já jsem vyzkoušela několik přípravků, až jsem zůstala u kapek, které obsahují Vitamín A, vitamín D3, olej z Oregána a z černuchy seté. To je velmi silná zbraň pro lepší imunitu. Odpověď Helena | 24.6.2021 12:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Posílení imunityTy kapky jste koupila v lékárně? Kdybych je chtěla také případně vyzkoušet? Odpověď Klára | 25.6.2021 10:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Posílení imunityObjednávala jsem si z internetového obchodu tyto kapky https://enerex-vitaminy.cz/imunita/22-black-oregano-628557501032.html Opravdu velmi silná zbraň k posílení imunity. Odpověď |