Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Posílení imunity

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  ESSd   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Posílení imunity - diskuze na toto téma
Ahojky, tak jak bojujete s rýmou a nachlazením v zimních mesících? A posilujete si nějak imunitu? Já nevím, třeba vitamínama?

Evka | 2.12.2018 11:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Posílení imunity
Ahoj, já rovna postupuji 3 týdenní kúru na posílení imunity. Beru vitamín C, tento https://www.bonaloka.cz/asta-sorb-c/. Tak uvidíme, zatím jsem naprosto zdravá, tak snad mi to vydrží.

Odpověď
Václava | 17.12.2018 14:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Posílení imunity
A jak ta kúra funguje? Říkáš, že je třítýdenní? To se bere jenom tři týdny? A jak zabírá?

Odpověď
Řehořková | 3.12.2018 02:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Posílení imunity
Ahojky,já sem začala brát na kosti,svaly zuby a imunitu tento doplněk www.vigantolvit.cz/

Odpověď
Tereza V. | 5.12.2018 20:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jee, Vigantol beru taky. Déčka má každý málo, prý i v Austrálii mají déčka lidé málo. Je potřeba doplnit a imunuta plus kosti jsou lepší.

Odpověď
Adéla | 6.12.2018 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Posílení imunity
Jako těch vitamínů je na trhu hodně, to je fakt. Záleží na tom, na co kdo chce ty vitamíny brát. Je ovšem pravda, že v tomto období je to Cčko super a asi nejúčinější.

Odpověď
Hana | 16.12.2018 12:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Posílení imunity
Jak posilovat imunitu u ročního dítěte? Už nekojím, nechtěla bych žádnou chemii.

Odpověď
Renata | 18.12.2018 20:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já dávám děckám Sambucol, je přírodní a funguje opravdu skvěle. Je od roku. Má příjemnou chuť, děcka s ním nemají problémy.

Odpověď
Hana | 19.12.2018 17:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Posílení imunity
Děkuju za tip, kouknu se po něm.

Odpověď
Lenka | 28.12.2018 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Posílení imunity
Ahoj maminky, chci se zeptat brali jste nějaké vitamíny v těhotenství na celkové posílení oraganismu a hlavně i imunity?

Odpověď
Erika | 1.1.2019 14:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Leni, já beru už od začátku těhotenství přírodní vitamíny pro těhotné a kojící ženy. Jsou dobré na podporu imunity, hormonální rovnováhu a celkovou podporu organismu. A hlavně do sebe necpu žádnou chemii :-)

Odpověď
Nikča | 17.3.2019 19:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Posílení imunity
Ahoj, zajímalo by mě jestli má některá z vás zkušenost s tím kozím kolostrem od značky Betula ? Hodně mě to složení zaujalo, takže jsem si ho nakonec objednala, ale zajímalo by mě jestli už o něm některá slyšela ?

Odpověď
Simča | 30.3.2019 23:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dívala jsem se na jejich stránky jestli je to teda ono www.betula.cz a vypadá to složením fakt dobře, zkusím se podívat jestli najdu nějaké recenze.

Odpověď
Nikča | 4.4.2019 21:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Právě .. proto by mě zajímalo jestli s tím má někdo zkušenost a má to opravdu nějaký efekt.

Odpověď
Karol | 22.4.2019 15:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Posílení imunity
Co by tě Nikol zajímalo ? Kozí kolostrum od betuli jsem dostala minulý rok v říjnu a od té doby ho beru společně s dětmi, tak se klidně ptej, snad budu umět odpovědět :)

Odpověď
Nikča | 28.4.2019 14:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Posílení imunity
Od kolika let je to pro děti vhodné ? Konzultovala si to nějak s doktorem nebo není třeba ?

Odpověď
Karol | 1.5.2019 13:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Posílení imunity
Co jsem se dívala na stránkách, tak píší, že od 3 let, ale bavila jsem se o tom s pediatrem a mladší dceři ho dávám od 1 roku. Není tam naprosto nic, co by dceři mohlo uškodit, ba naopak jedině prospět.

Odpověď
Nikča | 2.5.2019 07:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posílení imunity
Hele a jak dlouho by se měl vůbec užívat ? Musí se tam dělat nějaké pauzy ?

Odpověď
Karol | 25.8.2019 09:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posílení imunity
Podívej se na jejich stránky, mají to tam všechno do puntíku rozepsané, tak tam se dozvíš víc pokud ho ještě nemáš :) www.betula.cz

Odpověď
Mirka | 22.1.2020 09:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posílení imunity
Jak jsou ty pilulky velké ? Když je to od tak nízkého věku, tak nemají děti problém s tím je polknout ?

Odpověď
Karol | 28.1.2020 15:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posílení imunity
Ty pilulky jsou malé .. o dost menší než jsou ty pro dospělé, nicméně pokud by je dítě nechtělo, tak jsem to dělala jednu dobu tak, že jsem obsah vysypala na lžičku s pribináčkem :)

Odpověď
Anežka | 30.1.2020 09:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posílení imunity
Můžu se zeptat jaké je u těch dětí dávkování ?

Odpověď
Karol | 30.1.2020 19:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posílení imunity
U dětí je to jedna tobolka denně, já dávám hned ráno a píší v případě potřeby 3x3 tobolky denně.

Odpověď
Anežka | 19.2.2020 10:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posílení imunity
Jak dlouho by se měla betula vůbec užívat ? Je tam nějaká doporučená doba po kterou je vhodné ho brát ?

Odpověď
Karol | 5.3.2020 15:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posílení imunity
Myslím si, že není stanovené jak dlouho by se měla brát, ale minimálně rok si myslím, že by to být mělo, navíc jsem se dívala, že se může užívat dlouhodobě, tak by v tom neměl být problém.

Odpověď
Ilona | 23.3.2020 09:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posílení imunity
Nedívala jsem se jak dlouho by se měly ty pilulky od betuli brát, ale teď je rozhodně ta nejmíň vhodná chvíle na to, aby ji člověk přestal brát ;)

Odpověď
Aňule | 30.3.2020 16:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posílení imunity
Dětem je dávám už 4 měsíce a taky jsem ji začala užívat, protože mám opravdu o své zdraví velký strach.

Odpověď
Andulka | 2.4.2020 16:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posílení imunity
Dívala jsem se na ten odkaz www.betula.cz abych se o tom dozvěděla víc a vůbec jsem nevěděla, že je to určené pro všechny včetně seniorů, tak jsem ji objednala pro rodiče.

Odpověď
Aňule | 12.4.2020 13:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posílení imunity
To je super, protože to je nejrizikovější skupina a je potřeba tu imunitu nějak podpořit. Navíc je to přírodní přípravek, takže tělo vůbec nezatěžuje.

Odpověď
Eliška | 29.7.2020 02:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Posílení imunity
No, co mám zkušenost, tak na posílení imunity je i docela dobré si čas od času zajít do sauny. My tady v okolí žádnou veřejnou bohužel nemáme, takže jsme si nakonec domů pořídili vlastní od https://www.dyntar.cz/ Je to naprostá paráda. Od té doby, co ji máme doma jsem v ní pravidelně a je pravda, že přes zimu na sezónní nemoci trpím minimálně.

Odpověď
Irča | 18.8.2020 22:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No nevím jestli je zrovna tohle nejlepší na imunitu, kdyby šlo třeba o otužování, tak ano, to už trošku nějaký vliv má, jinak opravdu ne ;) na to jsou nejlepší doplňky. Za mě rozhodně betula, protože je to přírodní doplněk, který tělo zpracovává mnohem lépe než ty co jsu plné chemie.

Odpověď
Míša | 22.10.2020 18:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Od kolika let je ta betula vhodná ?

Odpověď
Irča | 30.11.2020 11:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vzhledem k tomu, že mají to kozí kolostrum i pro děti, tak je vhodné od dvou let :)

Odpověď
Míša | 12.12.2020 23:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aha a jak se řeší to podání ? Bude to mít ten stejný účinek, když tu kapsli vysypu na lžičku a smíchám třeba s jogurtem ?

Odpověď
Irča | 27.12.2020 18:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Posílení imunity
Jasně, vzhledem k tomu, že je to určené už pro tak malé děti, tak se s tím počítá, že s tou kapslí může mít problém a na účinku se nic určitě nezmění ;)

Odpověď
Kamča | 21.2.2021 20:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Posílení imunity
Hledám teď něco pro sebe a moje rodiče na podporu imunity, co se vám nejvíce osvědčilo?

Odpověď
Helena | 22.6.2021 10:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak podpořit imunitu svého těla? Jsem docela dost často nemocná, tak jsem si začala kupovat nějaké doplňky, které obsahují vitamíny, ale pořád se to nějak nelepší.

Odpověď
Klára | 23.6.2021 11:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tohle je docela opravdu věda, existuje spousta přípravků pro lepší imunitu, ale jak opravdu vybrat tu správnou? Já jsem vyzkoušela několik přípravků, až jsem zůstala u kapek, které obsahují Vitamín A, vitamín D3, olej z Oregána a z černuchy seté. To je velmi silná zbraň pro lepší imunitu.

Odpověď
Helena | 24.6.2021 12:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ty kapky jste koupila v lékárně? Kdybych je chtěla také případně vyzkoušet?

Odpověď
Klára | 25.6.2021 10:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Objednávala jsem si z internetového obchodu tyto kapky https://enerex-vitaminy.cz/imunita/22-black-oregano-628557501032.html Opravdu velmi silná zbraň k posílení imunity.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné