| Řasy - diskuze na toto téma |
Holky, po porodu mám čím dál méně kvalitní řasy. Nechtějí prostě narůst... Mysíte, že existují teba nějaké vitamíny nebo serum na podporu růstu? Alča | 2.12.2018 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | ŘasyAhoj, aj, tohle přesně znám. Ale doba jde dopředu a není třeba zoufat. Já jsem zkusila jedno serum a to mi bezvadně pomohlo. Je to serum od hairplusrasy. Tak se na něj zkus podívat. Mě vyhovuje moc a opravdu pomáhá. Řasy po něm rosou a dokonce jsu i hustsí.
Odpověď Patka | 19.12.2018 08:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ŘasyJo? No, tak to by byla paráda. Já jsem teda nějaká ta séra už zkoušela, ale jaksi jsem teda neviděla absolutně žádný výsledek, no... A už jsem byla z toho docela zoufalá, že snad na ty řasy nic nepomáhá... Odpověď Janka | 1.1.2019 19:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | ŘasyJe, Patko, kdybys věděla, kolik sér jsem už vyzkoušela já a taky se žádným účinkem. I když to teda byla ta lepší varianta. Horší byla ta, že mi oči po nich opuchly nebo zarudky, slzely. Ale teď zkusím to serum https://hairplusrasy.cz/. Jsem na něm zvědavá a těším se. Odpověď Olivka | 4.2.2019 13:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ŘasyNo, to je právě to. Jako to, že to serum nefunguje a nezabírá je jedna věc... Ale to, že to dráždí oči, to je to, co mě trápí nejvíc, no. Ale tak říkáš, že to https://hairplusrasy.cz/ je šetrné? Nebo ty jsi aspoň neměla problémy? Odpověď Majka | 4.3.2019 09:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | ŘasyVitamíny nevím. Nebo aspoň nevím o účinných. Já jsem jich zkusila celou řadu a bohužel nic. Mě na růst řas pomohlo až to růstové serum od hairplusrasy. S tím jsem měla nejlepší zkušenost a jedině doporučuji. Odpověď Naďka | 5.4.2019 14:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | ŘasyJj, tak to je pak ono. Ono je to hairplusrasy totiž růstové serum, takže na hustotu moc není, ale na tu délku je to teda perfektní. Já jsem si ho koupila a tak za ty 3 týdny jsem viděla fakt krásný rozdíl.
Odpověď Janny | 2.5.2019 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | ŘasyHolky a neuvažovaly jste třeba nad nějakým serem na podporu růstu řas? Slyšela jem, že třeba serum od hairplusrasy. Já jsem ho zatím nezkoušela, ale chystám se :) vy, které jste ho už použily, jak jste spokojeny?
Odpověď |