Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Kosmetika

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  cAkGH   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kosmetika - diskuze na toto téma
Holky, tak nějak mě zajímá, jakou kosmetiku používáte? To za prvé... A pak za druhé - zajímá mě, kde tu kosmetiku kupujete?

Anča | 3.12.2018 19:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Ahoj, já jsem docela rozmlsaná, co se týká kosmetiky. Opravdu si potrpím na kvalitu a z toho důvodu kupuju bio kosmetiku. Nejoblíbenější značka je pak značka Benecos. A kupuji ji na netu https://www.milujubio.cz/.

Odpověď
Nora | 6.1.2019 19:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kosmetika
A bio kosmetika z https://www.milujubio.cz je vhodná třeba i na citlivou pleť? Myslím tím třeba dekorativn kosmtiku. Já jsem poslední dobou jakási citlivá na normální produkty z drogerky, tak hledám, co by mi sedlo.

Odpověď
Ivana Navrátilová | 13.5.2020 23:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co se týče kosmetiky i já jsem velký úchyl :-D Mám ráda kosmetiku všeho druhu a to i tu netradiční. Nedávno jsem po brouzdání na internetu narazila na zajímavý druh kosmetiky a to na kosmetiku s cbd. Jedná se o výrobky z konopí, ale pouze s jejich důležitou součástí. Vyrábí se z toho všechno možné, třeba konopný olej nebo cbd čaj. Koho by tato problematika zajímala a chtěl by vyzkoušet něco nového, určitě mrkněte tady cibdol.cz

Odpověď
Ellen | 20.10.2021 15:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahojky, já se asi tak nějak nejvíc snažím používat tu přírodní kosmetiku nebo aspoň takovou, která není úplně agresivní :) Samozřejmě kupuju takovou tu klasiku z DM, ale z té přírodní můžu doporučit třeba odtud - https://www.naqed.cz/. Přírodní kosmetika je totiž šetrná nejen k tělu, ale i k planetě a to je myslím jedna z věcí, které teď naše planeta potřebuje :)

Odpověď
Dana | 8.12.2018 10:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Já jsem si oblíbila kosmetiku saloos, vyhovuje mi a není drahá :-)

Odpověď
Lenka | 13.12.2018 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dani a dá se koupit normálně v drogerii už jsem o ní také slyšela, že je to dobrá kosmetika.

Odpověď
Eliška | 10.12.2018 10:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Tak já používám jen přírodní kosmetiku :-)

Odpověď
Vanda | 10.12.2018 20:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Nevíte jestli se dělá i dekorativní přírodní kosmetika? (rtěnky,laky atd)

Odpověď
Dana | 19.12.2018 22:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vando já si kupuji přírodní dekorativní kosmetiku zde https://2nature.cz/prirodni-kosmetika/dekorativni-kosmetika

Odpověď
Vanda | 26.12.2018 20:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kosmetika
Dani děkuji Ti koukala jsem se na tránky 2nature a zkusím si objednat i nějakou kosmetiku.

Odpověď
Aneta | 11.12.2018 10:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Já se s dovolením přidám, mě by teda i zajímalo, jakou kosmetiku kupujete pro děti.

Odpověď
Nina | 12.12.2018 21:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já kupuju děckám kosmetiku od Weledy, už od miminka a jsem s ni opravdu spokojení. Objednávám ji hlavně na Notino, mají tam hodně často akce a ceny jsou nižší než v obchodě.

Odpověď
Aneta | 16.12.2018 12:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Děkuji, v lednu čekáme mimčo, tak už pomale nakupuju, abych byla připravená.

Odpověď
Petra | 2.11.2021 17:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kosmetika
Kde mají holky nějaké pěkné kosmetické taštičky ?

Odpověď
Silva | 6.12.2021 09:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nemáte zkušenost s konajcovou houbičkou ?

Odpověď
Veronika | 11.12.2018 15:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Na milujubio jsem narazila, když jsem na doporučení dostala tip na značku Benecos. Mají pěkný a velký výběr.

Odpověď
Marcela | 15.12.2018 15:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Verčo a který konkrítně by jsi mi doporučila od toho benecosu?

Odpověď
Veronika | 18.12.2018 20:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
KOnkrétně ti dávat tipy nebudu, je toho hrozně moc, jak odstínů, tak produktu. https://www.milujubio.cz/benecos-swb/ kdyžtak se ptej na konkrétní věci :-)

Odpověď
Marcela | 30.12.2018 21:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Objednala jsem si toho od Benecosu více, uvidím, co mi bude sedět, a příště zase vyzkouším i něco nového. Mám nějaké líčení i nějakou pečující kosmetiku. Snad bude dobrá, když je přírodní ;-)

Odpověď
Veronika | 31.12.2018 13:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Kosmetika
Všem, co jsem komsetiku doporučila nebo koupila si ji pochvalují, takže si myslím, že budeš taky spokojená ;-)

Odpověď
Alenka | 12.12.2018 16:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Taky používám už jen bio kosmetiku, mám hodně ráda přírodní vlasovou kosmetiku. Chodím i do salónu, kde bio kosmetiku používají a vlasy jsou o hodně zdravější, než když jsem používala klasické barvy.

Odpověď
Zuzkaa | 15.12.2018 21:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, můžete mi poslat odkaz na stránky salónu kam chodíte? Ráda bych si zjistila víc informací.

Odpověď
Alena | 14.12.2018 13:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Já pro sebe i pro své děti kupuji jen přírodní kosmetiku hristina.cz. Přípravky jsou velmi příjemné a vyhovují nám.

Odpověď
Katka | 28.11.2019 11:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní přírodní kosmetiku má i Lobey. Navíc je to česká firma, které by se měly podporovat. Navíc když se podíváš na ty jejich obaly, tak si je hned zamiluješ :)

Odpověď
Dana | 26.12.2018 14:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Tak já od hristiny používám šampon a kondicionér a jsme s ním fakt spokojená. PO šamponech z drogerie jsme měla vlasy splihlé a bez lesku. Teď jsou vlasy lesklé a hebké!

Odpověď
| 7.1.2019 19:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Dobrý den, já používám pouze přírodní kosmetiku. Od šampónu po tělová mléka,mýdla,deodoranty, prostě vše na co si vzpomenete. Nakupuji na hristina.cz. Na těchto stránkách je velký výběr přírodní kosmetiky.

Odpověď
Rozálie | 17.1.2019 15:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, když si objednáte kosmetiku přes internet, za jak dlouho Vám příjde?

Odpověď
Amálka | 17.1.2019 12:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Dobrý den, já mám ráda kvalitu a tak používám jen přírodní vlasovou kosmetiku. Přírodní kosmetiku vyžaduji i v salónech. Nechodím do salónu, které používají klasickou kosmetiku.

Odpověď
Andrea | 21.10.2019 23:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Ahoj holky, nevím jestli to některé z vás pomůže, ale třeba ano. Já sama mám doma poměrně dost kosmetiky, ale v poslední době jsem řešila kam ji všechnu dávat. Začala jsem tedy hledat nějakou šikovnou kosmetickou taštičku. Bohužel všechny, co jsem našla byly šíleně malé. Pak se mi ale podařilo narazit na takový šikovný košík na kosmetiku, který mají na https://www.emako.cz/kosiky-a-organizatory-na-kosmetiku/ Zkusila jsem tedy objednat a musím říct, že super. Konečně mám všechnu svou kosmetiku pořádně zorganizovanou. :-)

Odpověď
Silvie | 28.10.2019 15:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Já používám jedině přírodní kosmetiku a vybírám si podle toho jestli mi vyhovuje nebo ne :). Zatím používám krémy od Lobey a nehodlám měnit, protože jsem nad míru spokojená

Odpověď
Denisa | 29.10.2019 13:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kdo tady za tou značkou stojí ? Já třeba podporuji jenom české výrobce. Hlavně se i dívám, aby netestovali na zvířatech !

Odpověď
Lenka | 18.11.2019 14:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Mate nekdo zkusenosti prosim s nejakym dobrym prirodnim peelingem ? diky moc

Odpověď
Jarka | 19.11.2019 09:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Muzete si vybrat tady jakykoliv by se vam libil: https://www.hristina.cz/prirodni-pletova-kosmetika/peelingy-na-oblicej/s15030.htm :) je to prirodni kosmetika a mam ji vyzkousenou takze muzu doporucit z osobni zkusenosti :)

Odpověď
Sára | 19.11.2019 21:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Ahojky prosím Vás nemáte někdo zkušenost s nějakou kosmetikou na akné?

Odpověď
Lenice | 24.11.2019 13:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahojky dobrá kosmetika je hristina je přírodní a s akném mi také docela dost pomohla! Tak ji vyzkoušej, je za rozumné peeníze :-)

Odpověď
sára | 25.11.2019 09:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No super to jste moc hodna moc dekuji za doporuceni :-)

Odpověď
Sára | 26.11.2019 19:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A máš něco přímo vyzkoušené co ti pomohlo?

Odpověď
Lenice | 30.11.2019 19:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hodně mi pomohl tento čistící gel https://www.hristina.cz/prirodni-antibakterialni-cistici-gel-tonik-anti-akne-125-ml-e101267.htm a k tomu jsem používala i ten jejich lékařský krém!

Odpověď
Emílie | 4.12.2019 19:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Jsou prosím vás krémy, které spadají pod veganské požadavky ??

Odpověď
Ilona | 27.12.2019 10:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No tak to by mě zajímalo. Co přesně to je za životní styl ?

Odpověď
Jarka | 2.1.2020 10:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No veganství ve zkratce znamená, že nejí a nepoužívají živočišní produkty, šetří přírodu apod. a tady takovou kosmetiku má tady ta značka www.lobey.cz

Odpověď
Anna | 10.4.2020 09:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Holky nakupujete kosmetiku na internetu? měla bych mít strach z plateb kartou online?

Odpověď
Linda | 10.4.2020 09:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To záleží, kde přesně nakupujete, já platím kartou online vždy. Ale vybírám si obchody, kde se platí přes jeden platební systém, který mám ověřený. Je to bezpečné, a není také špatné si nastavovat limit pro online platby v bankovnictví.

Odpověď
Anna | 12.4.2020 19:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přes která platební systém to máte vyzkoušené tedy? takže bych se potom plateb online nemusela bát?

Odpověď
Linda | 14.4.2020 20:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vybírám si obchody, kde se dá zaplatit kartou online přes systém https://exactly.cz/, je to rychlé a jednoduché. Mám to vyzkoušené, je to dobře zabezpečený systém.

Odpověď
Renča | 14.5.2020 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Holky chodíte někam na kosmetiku? Pokud ano, tak kam? Já přemýšlím, že bych po dlouhé době zase vyzkoušela nějaké kosmetické studio. To, kam jsem chodila dřív už je bohužel zavřené, tak budu ráda za jakýkoliv tip. Co jsem tak slyšela, tak špatné prý není toto https://www.beautiful-me.cz/ Nemáte některá zkušenost? Díky.

Odpověď
Vlasta | 26.3.2021 23:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Živím se už 10 let jako kosmetička a moje rada zní, abyste vždy dali na doporučení odborníka. Profesionální kosmetička pozná přesně, jaký typ pleti máte a jaký produkt je pro vás nejvhodnější. Já ke své práci používám i nejmodernější technologie díky přístroji https://www.sapex-pedikura.cz/kosmeticke-pristroje-ionto-comed/536-ionto-scope-apm-100.html . Jedná se o přístroj k analýze pokožky a zjišťuje vlhkost, stupeň vrásek, obsah melaninu, mazové žlázy a další.

Odpověď
Kika | 24.9.2021 22:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Chci vyzkoušet přírodní kosmetiku, doporučíte nějakou, se kterou jste spokojené?

Odpověď
Sabina | 25.9.2021 18:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mně moc vyhovuje česká kosmetika Nobilis tilia

Odpověď
Kika | 27.9.2021 23:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Děkuju za tip, moc se mi líbí jejich nabídka takže něco od nich zkusím.

Odpověď
Sabina | 28.9.2021 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ráda jsem poradila takže není za co

Odpověď
Lena | 24.10.2021 23:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Já používám českou kosmetiku https://www.iuvenio.com/ zkusila jsem toho opravdu hodně a u týhle kosmetiky opravdu vidím výsledky.

Odpověď
Radka | 27.10.2021 14:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A vidíš i že by se ti zjemnily vrásky?

Odpověď
Lena | 30.10.2021 23:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To rozhodně jo, fakt se mi pleť viditelně zlepšila

Odpověď
Marťa | 3.11.2021 23:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co konjac, nemáte zkušenost s jeho dlouhodobějším používáním ?

Odpověď
Zuzana | 29.11.2021 17:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Používám ho několik let a teď jsem ho kupovala mamce do balíčku. Mají ho na dost eshopech, ale objednávala jsem ho přes myfeminity.cz protože jsem odsud mamce objednávala i kartáč na vlasy a kabelku :)

Odpověď
Kikina | 31.10.2021 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Na ní taky nedám dopustit

Odpověď
Miška | 29.1.2022 19:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Osvědčila se vám někomu na vrásky čistě přírodní kosmetika? Začala jsem si teď všímat složení kosmetiky a ráda bych začala používat přírodní

Odpověď
Klára | 30.1.2022 20:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky chci zkusit nějakou přírodní kosmetiku…

Odpověď
Daniela | 31.1.2022 20:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já používám jenom přírodní kosmetiku, podle mě je ještě účinnější než syntetická a navíc prospěšná pro pleť.

Odpověď
Miška | 10.2.2022 23:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A jakou teda používáte?

Odpověď
Daniela | 15.2.2022 22:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já používám českou bio kosmetiku https://www.biosnopek.cz/ mají úžasný krém na vrásky a tělové máslo.

Odpověď
Miška | 17.2.2022 22:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To vypadá fakt dobře podle popisu, neodolala jsem a hned jsem si objednala ten krém na vrásky, tak jsem zvědavá :)

Odpověď
Daniela | 21.2.2022 22:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak jsem ráda že jsem dobře poradila ;-)

Odpověď
Zuzka | 14.2.2022 22:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Já třeba používám veganskou kosmetiku iuvenio. Je to česká kosmetika, nevíc netestují na zvířatech, což je pro mě docela důležitý. Je to kvalitní kosmetika, mně osobně se osvědčila perfektně.

Odpověď
Sinsa | 17.2.2022 12:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
mamky hodně tu zmiňujete stránky www.milujubio.cz, co konkrétně tam kupujete? koukám hlavně po tom, aby to bylo opravdu bio a zároveň funkční

Odpověď
Lucie | 18.2.2022 20:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
já tam objednávám hodně šampóny, zubní pasty.. ale i krémy.. všemožné :)

Odpověď
Mandy | 29.3.2022 22:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Bio kosmetiku Snopek taky používám, je fakt luxusní

Odpověď
Saša | 30.3.2022 23:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A co od nich používáš? Hledám něco účinnýho na vrásky

Odpověď
Mandy | 1.4.2022 00:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mám od nich krém na extra výživu, perfektní na vrásky

Odpověď
Saša | 29.4.2022 21:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkusila jsem si ho objednat, díky :)

Odpověď
Mandy | 30.4.2022 18:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hlavně abys byla spokojená

Odpověď
Monča | 1.6.2023 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Holky, chtěla bych se zeptat. Už delší dobu sháním nějaké kvalitnější přípravky pro péči o pleť. No a nedávno jsem narazila na tuto stránku - https://www.thepellamedit.com/ Mají tam toho spoustu a některé ty přípravky vypadají hodně zajímavě. Hlavně i co se týče složení a tak. No a teď ta otázka. Nezkoušela jste některá něco od nich? Mají tam právě značky, které jsem snad ještě nikde jinde neviděla.

Odpověď
Eliška | 17.9.2024 14:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj holky, já mám osobně suchou pleť a docela mně do dráždí delší dobu. Hledala jsem nějaký krémy, masky atd. Ale narazila jsem na tento blog https://www.step2beauty.cz/juvelast-nourishing-kit/, kde je strašně moc toho na výběr ale cena mě trochu kazí. Chci se poptat o radu a zdá má někdo varianty. Předem děkují.

Odpověď
Janča | 4.9.2024 23:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Dobrý den, já osobně jsem velký fanda přírodní pleťové kosmetiky ze stránek https://nontoxiclife.cz/collections/plet. Používám hlavně produkty s aloe vera, Tea tree olejem a levandulí, který mi perfektně pomáhá s problematickou pletí. Co se týká nákupů, objevila jsem e-shop, kde nakupuju nejčastěji. Občas si dokonce něco vyrobím sama doma, jako třeba peeling z kávy a kokosového oleje.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné