Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Eshop sqvele.com

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  pkLLP   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Eshop sqvele.com - diskuze na toto téma
Nemáte zkušenost s tímto eshopem www.sqvele.comm ? Hrozně se mi líbí ty jejich šaty a je to přesně něco v tom stylu, co bych chtěla na ples, ale zajímalo by mě jak sedí velikosti a jestli je opravdu použit materiál jaký je psaný ?

Ilona | 23.12.2018 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Eshop sqvele.com
Mám od nich šaty, kozačky a kalhoty a všechno mi sedělo. Matriál taky velice příjemný ostatně přesně jak vždycky píšou v popisku, já jsem se všema těma věcma teda spokojená :)

Odpověď
Míša | 9.1.2019 20:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Eshop sqvele.com
Tak to ráda čtu, protože ty šaty mě oslovily natolik, že jsem si je včera stejně objednala, aby mi stihly přijít.

Odpověď
Ilona | 21.1.2019 19:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Eshop sqvele.com
Tak jak jsi s těma šatkama dopadla ? :) Jaké sis vůbec objednala jestli můžu vědět ?

Odpověď
Debora | 25.1.2019 13:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Eshop sqvele.com
no mají baby božíí kabelky !!! máte od nich některá nějakou ? vydrží to něco ?

Odpověď
Marta | 30.7.2019 07:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Eshop sqvele.com
Abych pravdu řekla, tak o tomto obchodě jsem teda ještě nikdy neslyšela, nicméně musím uznat, že tam mají opravdu moc pěkné věci. Hlavně teda ty šaty. Škoda, že jsem na tento obchod nenarazila pár měsíců zpátky, když jsem právě nějaké šaty sháněla. Nakonec se mi ale jedny moc pěkné sehnat povedlo - konkrétně přes tento second hand: https://www.onlinesekac.cz/

Odpověď
Galetta | 17.6.2025 07:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Eshop sqvele.com
Mají tam moc pěkné věci. Ale na druhou stranu by to bylo potřeba asi vyladit ještě s manželem. To by mi přišlo docela fajn. Na druhou stranu on sám si teď pořídil společenské zvyšující boty od https://www.dophams.com/spolecenske-boty/ takže doufám, že budeme chodit do společnosti v luxusních šatech a na podpatcích častěji. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné