Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 05. června 2026, svátek má Dobroslav, zítra Norbert
Vyhledávání

Diskuse - Péče o hrob Praha

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  PXMOs   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Péče o hrob Praha - diskuze na toto téma
Zdravím, najímáte si někoho na péči o hrob v Praze? Jste spokojení s tím jak to dělají a doporučíte mi někoho?

Renata | 2.4.2026 22:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Péče o hrob Praha
Měla jsem období, kdy jsem se na hřbitov dostala opravdu jen výjimečně a nebyl to dobrý pocit. Vždycky když jsem tam pak přišla, říkala jsem si, že to mohlo vypadat líp. Jenže realita byla taková, že jsem to sama nezvládala tak, jak bych chtěla. Nakonec jsem začala hledat nějaké řešení a objevila jsem službu údržba hrobu v Praze na stránkách https://www.udrzbahrobunaklic.cz/ Nečekala jsem od toho moc, ale byla jsem příjemně překvapená. Péče o hrob, který máme v Praze, je teď pravidelná a hlavně bez toho stresu, že něco zanedbávám. Pro mě osobně je to velká úleva a myslím, že pro lidi v podobné situaci to může být opravdu dobré řešení.

Odpověď
Galetta | 13.4.2026 09:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Péče o hrob Praha
Ne a asi by mě to ani nenapadlo. V rámci komunity se o to prostě staráme všichni, přijde nám to jako takový ten hold těm lidem, kteří už tu s námi bohužel nejsou. Letos jsme zjišťovali hliníkový plot cena na https://www.gardis.cz/ a myslím si, že budeme dávat i nové oplocení na jednu historickou část hřbitova. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné