Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je úterý 07. dubna 2026, svátek má Heřman a Hermína, zítra Ema
Vyhledávání

Diskuse - Tip na levné taxi v Příbrami (a Březnici)

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  bydPy   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Tip na levné taxi v Příbrami (a Březnici) - diskuze na toto téma
Nevím, kolik vás tady je Příbramaček, ale včera jsem byla s manželem v nemocnici a jelikož nám ujel poslední vlak, nezbývalo nic jiného než zavolat taxi. Zavolala jsem první co vyskočilo na Google a když mi řekli 750 Kč (trasa Příbram - Březnice), myslela jsem, že omdlím. Omlouvali to tím, že pojedou zpátky prázdní, že to je nevýhodná jízda, že večer si účtují více, tak jsem zavěsila. Pán navíc zněl poospale, ne moc příjemně, jako bych ho otravovala. Druhá firma telefon nezvedala. Třetí firma komunikuje jen přes WhatsApp. Napsala jsem a do dvou minut přišla odpověď, cena 540 Kč a během 16 minut pro nás přijela příjemná paní taxikářka v moderním voze. A navíc se dalo platit přes QR kód takže jsme ani nemuseli stavit u bankomatu :) Tak kdyby někdo sháněl kvalitní taxi v Příbrami, které vás doveze do Březnice nebo jinam, najdete je na https://www.taxino.cz/ Taxino jsem nikdy neviděla, tak je možné, že teď jezdí nově. A nebo to je tím, že jsem taxi jela jen dvakrát v životě :D

kackahorska | 7.4.2026 00:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tip na levné taxi v Příbrami (a Březnici)
Zapoměla jsem odkaz na taxi službu, je to www.taxino.cz/

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné