Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 05. června 2026, svátek má Dobroslav, zítra Norbert
Vyhledávání

Diskuse - Úklid celého domu firmou?

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  VFoOy   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Úklid celého domu firmou? - diskuze na toto téma
Bral jste si někdo firmu na úklid komplet celého domu? Můžete mi případně někoho doporučit prosím?

Verča | 5.6.2026 09:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Úklid celého domu firmou?
Náš rodinný dům je poměrně velký a postupem času jsem si začala uvědomovat, že běžný úklid už zdaleka nestačí. Některé místnosti byly dlouhodobě zanedbané, všude se hromadil prach a nečistoty a navíc bylo potřeba obnovit výmalbu ve většině domu. Dlouho jsem si říkala, že to zvládnu sama, ale nakonec jsem musela uznat, že tak rozsáhlý úklid už není v mých silách. Začala jsem proto hledat firmu, která by se postarala o kompletní řešení. Nakonec jsem oslovila https://www.uklid-vyklizeni.cz/ a byla jsem velmi spokojená. Postarali se nejen o důkladný úklid, ale také o vymalování místností. Oceňuji především profesionální přístup, rychlou komunikaci a pečlivě odvedenou práci. Po dokončení všeho dům působil mnohem čistěji, světleji a příjemněji. Sama bych podobného výsledku dosahovala týdny, zatímco oni vše zvládli během krátké doby.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné