| Kotel na tuhá paliva Kroměříž - diskuze na toto téma |
Dobrý den, potřebujeme předělat kotel teď dokud je na to prostor před topnou sezónou. Víte o někom v Kroměříži nebo okolí, kdo to tady dělá rozumně? Martina | 8.6.2026 11:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kotel na tuhá paliva KroměřížNáš starý kotel už měl nejlepší roky za sebou, a tak jsem se minulý rok rozhodla, že je čas na výměnu. Bydlíme v rodinném domě nedaleko Kroměříže a chtěla jsem najít firmu, která se postará o vše od návrhu až po samotnou montáž. Po doporučení známých jsem narazila na https://www.topenarkromeriz.cz/ a jejich přístup mě příjemně překvapil. Vše mi trpělivě vysvětlili, doporučili vhodný kotel na tuhá paliva a poradili i s úpravami kotelny. Celá realizace proběhla bez problémů a v termínu, na kterém jsme se domluvili. Nejvíce oceňuji, že se na ně dalo kdykoliv obrátit s dotazem a vždy jsem dostala jasnou odpověď. Nový kotel funguje spolehlivě, vytopí celý dům bez potíží a jeho obsluha je mnohem jednodušší než u našeho původního zařízení. S výsledkem jsem opravdu spokojená. Odpověď |