Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Parfém - kde?

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  boSHe   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Parfém - kde? - diskuze na toto téma
Ahoj všem, ráda bych se zeptala, kde nejraději nakupujete parfémy? Vím, že můžu jít do parfumerky, ale ta jsou ty parfémy drahé, moc :( Dá se jinde parfém sehnat levněji, ale stopro origo?

Marketka Kalo K. | 14.1.2019 16:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Parfém - kde?
Ahoj, já letos nakupovla vanocni darky na notinu a nakoupila jsem celkem výhodne kosmeticke balicky a pro partnera prave parfem.

Odpověď
Simča | 4.2.2019 14:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Parfém - kde?
Ahoj, já origo parfémy kupuju taky na Notinu. Tam mám jistotu, že to, co si koupím je jednak kvalita a navíc za nejvíc příznivou cenu, za kterou se to dá koupit. Takže za mě osobně doporučím notino.

Odpověď
Lenča | 10.4.2019 21:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Parfém - kde?
Holky, nemáte některá zkušenost s imitacemi parfémů? Koukala jsem že tady https://www.esensino.cz/damske-parfemy/ jich mají celkem dost tak by mě zajímalo, jestli jste to některá nezkoušela. Ty ceny totiž nevypadají vůbec špatně. Předem díky za odpověď.

Odpověď
Hanka | 19.9.2021 09:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Parfém - kde?
Prosím jaký parfém používají vaši muži? Ten můj si pořád jen kupoval levné spreje, které prostě dlouho nevydrží a hlavně to tolik nevoní. Chtěla bych mu k narozeninám koupit nějaký dražší parfém pro muže, který pěkně voní. Poradíte mi?

Odpověď
Dominika | 20.9.2021 02:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Parfém - kde?
V jaké ceně to hledáte? Já jsem koupila manželovi parfém za 3700 korun na narozeniny a ten teda opravdu nádherně voní. Používá ho na zvláštní příležitosti a je to opravdu nádhera.

Odpověď
Hanka | 22.9.2021 02:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Parfém - kde?
Ta cena by mi vůbec nevadila. Jak jsem psala, tak pro něj hledám kvalitní parfém.

Odpověď
Dominika | 27.9.2021 18:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Parfém - kde?
Tak potom to můžete vyzkoušet, koupila jsem tento kvalitní parfém https://www.hairshop.cz/in-oud-profumo-parfem/ . Nejlepší na tom je, že i muž si ho oblíbil a když mu začal docházet, tak si hned objednal další.

Odpověď
Silva | 18.11.2021 16:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Parfém - kde?
Přes hairshop jsem manželovi kupovala parfém a po dlouhé době jsem narazila na vůni, co chlapovi opravdu "sedla". Chci mu koupit pod stromeček ještě nějakou kosmetiku, protože mají pěkné vánoční balíčky a hlavně black Friday akci, což je pecka !

Odpověď
Alex | 19.11.2021 12:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Parfém - kde?
Ty brďo, tak to se musím kouknout. Hlavně ty sady mě zajímají, protože ještě nemám nic na Vánoce pro mamku ani pro sestru, tak toto by bylo super.

Odpověď
Silva | 28.11.2021 18:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Parfém - kde?
Nechám ti tady odkaz, rozhodně je z čeho vybírat :) https://www.hairshop.cz/kosmeticke-sady/

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné