Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pondělí 21. září 2026, svátek má Matouš, zítra Darina
Vyhledávání

Diskuse - Opalování v těhotenství

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  kuhTC   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Opalování v těhotenství - diskuze na toto téma
Ahoj holky, jak moc jste byly v těhotenství na sluníčku? Jako mě už ten můj bílý pupek fakt štve, ale zároveň vím, že prostě sluníčko není nic ok v tomhle období. Dívala jsem se na nějaké články, třeba sem https://www.radyprovsechny.cz/bronzova-pokozka-jako-posedlost-co-je-tanorexie-a-proc-skodi-zdravi/ Ale jako o tom, co na opalování v těhotenství říkají odborníci, o tom tam toho bohužel moc není. Tak máte nějaké vlastní zkušenosti? Nebo co jste o tom slyšely? :)

Blanka | 21.8.2026 09:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Opalování v těhotenství
Když jsem chtěla otěhotnět, říkala jsem si, že by bylo dobré nejdříve něco udělat se svou kondicí a váhou. Hubnutí jsem ale zkoušela už několikrát a nikdy jsem nedokázala vydržet dlouhodobě. Pořídila jsem si proto chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-roundz-7-gps-ruzova/ a začala sledovat svoji aktivitu. Najednou jsem měla přehled o krocích, vzdálenosti i sportovních aktivitách a všechno se mi ukládalo do aplikace. To mě motivovalo, protože jsem přesně viděla, jak vypadá můj den. Začala jsem si dávat menší cíle a postupně jsem si vytvořila pravidelnější návyky. Hodinky mi zůstaly i během těhotenství. Dnes je používám hlavně jako přehled o každodenním pohybu a pomáhají mi zachovat určitý režim, samozřejmě podle toho, co je pro mě v danou chvíli vhodné.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné