Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 03. června 2026, svátek má Tamara, zítra Dalibor
Vyhledávání

Diskuse - Alergická rýma

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  cMmGR   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Alergická rýma - diskuze na toto téma
Maminky, trápí některou z vás alergická rýma? A pokud ano, co na ni berete? Co vám zabírá?

Karla | 30.12.2018 21:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Alergická rýma
Ahojky, jako takhle. Mě nikdy nepomohly na rýmu žádné prášky, ale jedině kapičky. Ty jsi už nějaké užívala?

Odpověď
Barbora | 11.1.2019 11:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Alergická rýma
Jsem spíše na ty přírodnější věci, tak jsem hledala něco, co by mi pomohlo. POužívám nosní sprej mořskou vodu s manganem určená přímo na alergickou rýmu a pomáhá.

Odpověď
Anička | 22.1.2019 16:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Alergická rýma

Odpověď
Tamara M. | 14.1.2019 12:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Alergická rýma
Dobrý den, chci se vás zeptat, jestli používáte i jiné kapky nebo sprej do nosu? Co je pro malé mimča nejvhodnejsi?

Odpověď
Katka | 16.1.2019 15:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sterimar je pro děti fajn, máme odzkoušeno. Není návykový a nijak nechutná. Je to mořská voda.

Odpověď
Hela | 28.1.2019 16:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Alergická rýma
To je jeden důvod navíc, proč ho taky ráda používám.

Odpověď
Lada S. | 15.1.2019 15:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Alergická rýma
Dobrý den, já kupuju klasické dětské a taky na předpis od lékařky. Našla jsem tady také clanky o vigantolu pro deti coz jsem nevedela,jak funguje takze jsem ho také pořídila.

Odpověď
Helen | 17.1.2019 15:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Alergická rýma
Ahojky, chci se zeptat jestli máte zkušenosti s nosními kapkami,ketré pomůžou? V tomto období je to časté, určitě to znáte. :-( Díky za info

Odpověď
Renata | 20.1.2019 15:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Alergická rýma
Zkoušela jsem spoustu sprejů. Já mám dobré zkušenosti s nasivinem. Dlouho mě trápil ucpaný nos a pomohl mě na 12 hodin. Můžu doporučit, uvolní pomalu hned je to dobrý pomocník :-)

Odpověď
Milena | 22.1.2019 15:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Alergická rýma
Já mám teda dobrou zkušenost se stérimarem. Dělají těch sprejů víc s tím, že teda máme vyzkoušené skoro všechny a opravdu účinkují jak mají a nos protáhnou. Nechám tu odkaz na ty na tu alergickou rýmu kdyby jste je některá neznaly www.sterimar.cz/sterimar-mn.html

Odpověď
Markéta | 29.1.2019 15:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Alergická rýma
MOřská voda je i úžasná v tom, že díky ní při velkých rýmách rychleji účinkují nosní kapky.

Odpověď
Hela | 30.1.2019 12:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nejenom to, ale taky můžeš používat opravdu neomezeně a i v létě pri klimatizaci je super. Mě z ní jinak hrozně vysychá nos.

Odpověď
Markéta | 30.1.2019 12:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Alergická rýma
Vidíš, používám už dlouho, ale při klimatizacích v kanclu mě to nenapadlo. Super nápad!

Odpověď
a. | 2.7.2019 14:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Alergická rýma
Mně osobne nejvíce pomohlo, když jsem vyměnila klasickou matrac za antialergenní. To byla neskutečná změna! Jestli chceš zainvestovat, pak určitě doporučuji Picaso Manufactury! Já osobne mám tuhle- https://www.picaso-m.cz/matrace-ze-studene-peny/mirabell-wawe-1-1-zdarma/

Odpověď
Silva | 19.9.2019 22:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Alergická rýma
Jestli můžu poradit, tak po dlouhém hledání mi pomohl stérimar sprej. Když si vezmu ty spreje co mi předepsala kožní, tak to byla katastrofa, vůbec mi nepomohly a ještě jsem po nich kýchala protože měly jakési květinové aroma. Takže jestli je tu taky tak silný alergik, tak za sebe můžu doporučit www.sterimar.cz/sterimar-mn

Odpověď
Betka | 3.12.2019 21:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Alergická rýma
My taky používáme stérimar a rozhodně bych neměnila, není důvod když nám nos vždycky uvolnil

Odpověď
Monika | 19.8.2021 18:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Alergická rýma
My si domů pořídili tenhle zvlhčovač a čističku vzduchu spolu s prostředkem na desinfekci vzduchu https://www.vheco.cz/e-shop/zvlhcovac-a-cisticka-vzduchu-vapor-pro-prostredek-na-dezinfekci-vzduchu-5l-_62/ protože jsme s manželem oba celkem silní alergicky a neuvěřitelně se nám to oboum od té doby co to máme zlepšilo.

Odpověď
Bea | 22.8.2021 22:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aha to zní skvěle, děkuju za tip

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné