| Alergická rýma - diskuze na toto téma |
Maminky, trápí některou z vás alergická rýma? A pokud ano, co na ni berete? Co vám zabírá? Karla | 30.12.2018 21:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Alergická rýmaAhojky, jako takhle. Mě nikdy nepomohly na rýmu žádné prášky, ale jedině kapičky. Ty jsi už nějaké užívala? Odpověď Barbora | 11.1.2019 11:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Alergická rýmaJsem spíše na ty přírodnější věci, tak jsem hledala něco, co by mi pomohlo. POužívám nosní sprej mořskou vodu s manganem určená přímo na alergickou rýmu a pomáhá. Odpověď Anička | 22.1.2019 16:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Alergická rýmaJsou tohle ony www.sterimar.cz/sterimar-mn.html ? Odpověď Tamara M. | 14.1.2019 12:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Alergická rýmaDobrý den, chci se vás zeptat, jestli používáte i jiné kapky nebo sprej do nosu? Co je pro malé mimča nejvhodnejsi? Odpověď Katka | 16.1.2019 15:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Alergická rýmaSterimar je pro děti fajn, máme odzkoušeno. Není návykový a nijak nechutná. Je to mořská voda. Odpověď Hela | 28.1.2019 16:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Alergická rýmaTo je jeden důvod navíc, proč ho taky ráda používám. Odpověď Lada S. | 15.1.2019 15:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Alergická rýmaDobrý den, já kupuju klasické dětské a taky na předpis od lékařky. Našla jsem tady také clanky o vigantolu pro deti coz jsem nevedela,jak funguje takze jsem ho také pořídila. Odpověď Helen | 17.1.2019 15:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Alergická rýmaAhojky, chci se zeptat jestli máte zkušenosti s nosními kapkami,ketré pomůžou? V tomto období je to časté, určitě to znáte. :-( Díky za info Odpověď Renata | 20.1.2019 15:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Alergická rýmaZkoušela jsem spoustu sprejů. Já mám dobré zkušenosti s nasivinem. Dlouho mě trápil ucpaný nos a pomohl mě na 12 hodin. Můžu doporučit, uvolní pomalu hned je to dobrý pomocník :-) Odpověď Milena | 22.1.2019 15:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Alergická rýmaJá mám teda dobrou zkušenost se stérimarem. Dělají těch sprejů víc s tím, že teda máme vyzkoušené skoro všechny a opravdu účinkují jak mají a nos protáhnou. Nechám tu odkaz na ty na tu alergickou rýmu kdyby jste je některá neznaly www.sterimar.cz/sterimar-mn.html Odpověď Markéta | 29.1.2019 15:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Alergická rýmaMOřská voda je i úžasná v tom, že díky ní při velkých rýmách rychleji účinkují nosní kapky. Odpověď Hela | 30.1.2019 12:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Alergická rýmaNejenom to, ale taky můžeš používat opravdu neomezeně a i v létě pri klimatizaci je super. Mě z ní jinak hrozně vysychá nos. Odpověď Markéta | 30.1.2019 12:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Alergická rýmaVidíš, používám už dlouho, ale při klimatizacích v kanclu mě to nenapadlo. Super nápad! Odpověď a. | 2.7.2019 14:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Alergická rýmaMně osobne nejvíce pomohlo, když jsem vyměnila klasickou matrac za antialergenní. To byla neskutečná změna! Jestli chceš zainvestovat, pak určitě doporučuji Picaso Manufactury! Já osobne mám tuhle- https://www.picaso-m.cz/matrace-ze-studene-peny/mirabell-wawe-1-1-zdarma/ Odpověď Silva | 19.9.2019 22:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Alergická rýmaJestli můžu poradit, tak po dlouhém hledání mi pomohl stérimar sprej. Když si vezmu ty spreje co mi předepsala kožní, tak to byla katastrofa, vůbec mi nepomohly a ještě jsem po nich kýchala protože měly jakési květinové aroma. Takže jestli je tu taky tak silný alergik, tak za sebe můžu doporučit www.sterimar.cz/sterimar-mn Odpověď Betka | 3.12.2019 21:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Alergická rýmaMy taky používáme stérimar a rozhodně bych neměnila, není důvod když nám nos vždycky uvolnil
Odpověď Monika | 19.8.2021 18:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Alergická rýmaMy si domů pořídili tenhle zvlhčovač a čističku vzduchu spolu s prostředkem na desinfekci vzduchu https://www.vheco.cz/e-shop/zvlhcovac-a-cisticka-vzduchu-vapor-pro-prostredek-na-dezinfekci-vzduchu-5l-_62/ protože jsme s manželem oba celkem silní alergicky a neuvěřitelně se nám to oboum od té doby co to máme zlepšilo.
Odpověď Bea | 22.8.2021 22:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Alergická rýmaAha to zní skvěle, děkuju za tip
Odpověď |