| Konzervy pro kočky? - diskuze na toto téma |
Dokážete mi prosím poradit někdo, jaké jsou nejkvalitnější konzervy pro kočky? Dita | 13.1.2019 15:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Konzervy pro kočky?Hele pokud chceš opravdu kvalitní konzervy, co já mám zkušenost a to mám doma 5 koček, tak jediné co mi kdy sní a vylížou misku tak konzervy https://krmivo-brit.cz/cs/produkty/kocky? Odpověď Dina | 14.1.2019 19:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Konzervy pro kočky?Taky jsem dostala tip na kapsičky pro kočky. Zkusila jsem dát našim dvěma kočičkám kapsičku Brit filety ve šťávě. Moc jim chutnaly, jenom se olizovaly:-). Odpověď Vikča | 18.1.2019 22:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Konzervy pro kočky?Podívejte se na: https://krmivo-brit.cz/cs/produkty/kocky?productType=6807-konzervy-kapsiky&page=1. Určitě si pro kočičku vyberete tak jako já. Odpověď Tereza | 24.6.2019 22:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Konzervy pro kočky?Od Britu také kupuji pro kočku, ať už kapsičky nebo granule, obojí ji chutná Odpověď Kristy | 20.1.2019 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Konzervy pro kočky?Kapsičky pro kočičky od Britu jsou pro naši kočku to nejlepší.Jenom se po nich olizuje. Odpověď Kamča | 23.1.2019 19:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Konzervy pro kočky?Které jí Kristy chutnají. Naše Micka dostává pouze granule. Dívala jsem se na stránky Britu a našla kapsičky v želé i ve šťávě. Odpověď Kristy | 25.1.2019 21:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Konzervy pro kočky?Chutnají jí oboje dvoje i ve šťávě i v želé, protože voní po mase. Odpověď Lucy | 27.1.2019 13:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Konzervy pro kočky?Tak to je koupím našemu kocourkovi, ať taky ochutná něco jiného než granule. Odpověď Denisa | 26.3.2019 16:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Konzervy pro kočky?My jsme tuhle změnu udělali nedávno a teď už mu to mícháme. Odpověď Laura | 12.2.2019 19:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Konzervy pro kočky?My kočičce dáváme kapsičky premium, obsahují přes 80% masa, jsou bez konzervantů. Odpověď Hanka | 17.2.2019 20:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Konzervy pro kočky?Mrkla jsem na stránky Britu, kapsičky mě zaujaly a hlavně jsem je koupila naší kočičce. Jenom se olizovala. Odpověď Danka | 20.2.2019 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Konzervy pro kočky?Objevila jsem na www.krmivo-brit.cz granule plné masa, mají je v řadě Premium. Odpověď Dita | 22.2.2019 21:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Konzervy pro kočky?Děkuji za tip, už delší dobu jsem hledala vhodné granule, nechci kočce dávat jenom konzervy. Odpověď Miriam | 24.2.2019 20:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Konzervy pro kočky?Mě se hlavně líbí,že ty prémiové brit granule obsahují vysoký podíl masa. Odpověď Kristy | 25.2.2019 20:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Konzervy pro kočky?Po premiové řadě granulí by se mohla naší kočičce prý spravit srst. Odpověď Linda | 13.3.2019 16:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Konzervy pro kočky?Nám pomohly jak na srst, tak i chuť k jídlu :) Odpověď Anna | 21.3.2019 09:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Konzervy pro kočky?Musím vyzkoušet, naše kočky moc granule nechce jíst, ale tuhle značku jsem ještě kupovat nezkoušela. A dáváš teda samotné nebo nějak promícháváš třeba s tou konzervou? Odpověď Danina | 25.3.2019 11:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konzervy pro kočky?Zkuste jí dát masíčko z konzervy od Brit z řady Fresch. Odpověď Veronika | 29.3.2019 09:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Konzervy pro kočky?Můžu potvrdit, jsou kvalitní a i naší kočce moc chutnají. Ona je jinak dost vybíravá. Odpověď Lenka | 30.3.2019 10:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Konzervy pro kočky?Taky bereš ty premiove nebo jiné? Odpověď Jára | 14.4.2019 20:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Konzervy pro kočky?Dávali jsme Brit premium, teď jsme zkusili řadu fresh. Kočička se po ní jenom olizuje. Odpověď Sandy | 23.8.2019 19:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Konzervy pro kočky?U Britu jsme objevili Funkcional snack. Jsou to poloměké masité pamlsky, které se můžou dávat pejskům se zdravotními problémy. Odpověď Ivuška | 23.8.2019 19:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Konzervy pro kočky?U Britu nakupujeme i pro pejsky, teď jsme objevili funkční pamlsky. Podívejte se na https://krmivo-brit.cz/cs/brit-functional-snack. Odpověď Evka | 25.8.2019 20:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Konzervy pro kočky?Bezva, že existují také pamlsky, které jsou chutné a zároveň zdravé. Projdu si stránky a určitě našemu chlupáči vyberu. Odpověď Sabina | 26.8.2019 09:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Konzervy pro kočky?Já už se dívala, určitě objednám Funkcional snack dental. Zuby a dásně, tak s tím má náš yorkšírek problémy delší dobu. Odpověď Monika | 26.8.2019 09:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Konzervy pro kočky?Slyším o tom prvně. Dívala jsem se na stránky Britu, mají to jako novinku. Odpověď Ketyna | 10.9.2019 20:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Konzervy pro kočky?U Britu nakupujeme veškeré krmivo pro pejska, takže jsem na jejich stránkách objevila i Functional snacky. Odpověď Dina | 22.9.2019 11:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Konzervy pro kočky?U nás se pro našeho staršího pejska, který má problém se zoubky a má citlivé zažívání osvědčily Brit konzervy mono protein. Jsou plné kvalitního a měkkého masa. Odpověď Mína | 24.9.2019 19:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Konzervy pro kočky?A zkusili jste dát pejskovi funkční pamlsky,které má Brit nově v nabídce? Odpověď Dina | 27.9.2019 18:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Konzervy pro kočky?Neznám,ale koukala jsem se na jejich stránky https://krmivo-brit.cz/cs/brit-functional-snack. Vybrala jsem Dental stick. Odpověď Alžběta | 28.9.2019 22:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Konzervy pro kočky?Nám by se pro naše dva psi hodily snad všechny. Všechny jsou skvělé. Odpověď Deby | 28.9.2019 22:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Konzervy pro kočky?Vůbec takové pamlsky neznám, Brit je má jako novinku. Určitě pejskovi některý vyberu. Odpověď Justýna | 29.9.2019 23:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konzervy pro kočky?Od Britu jsme zkusili hodně granulí i konzerv, funkční pamlsky, ale neznám Odpověď Evelína | 6.10.2019 13:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konzervy pro kočky?Mají je jako novinku, jukněte na https://krmivo-brit.cz/cs/brit-functional-snack.
Odpověď Justýna | 22.10.2019 20:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konzervy pro kočky?Hned jsem se na sránky Britu podívala. Našla jsem fukční pamlsky. Píší, že jsou plné masa. Hned jsem pár objednala. Odpověď Klára | 27.10.2019 21:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Konzervy pro kočky?Funkční pamlsky jsme pejskovi nezkoušeli, ale pokud jsou tak zdravé, zkusíme. Odpověď Lucasice | 3.3.2020 23:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Konzervy pro kočky?Jaké dáváte kočičkám konzervy a granulky? Odpověď Gábina | 17.5.2020 06:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Konzervy pro kočky?Ahoj, nám se osvědčily konzervy pro kočky Carny, které naší kočce objednávám z www.domacizoo.cz/ . V konzervách je velký podíl masa a navíc jsou levné. Je to velký jedlík, takže když bych jí nehlídala, tak by byla schopná jíst snad pořád :-D . Kupuji jí ještě granule Brit, které jí míchám do konzervy. Odpověď Ivanka | 21.11.2020 22:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Konzervy pro kočky?Ahoj, my už konzervy pro kočky neřešíme, protože jsme začali s manželem ve velkém chytat ryby, takže máme spoustu krmiva pro kočky a i pro nás :-D Nedávno jsme si pořizovali i nové vlasce a další potřeby k rybaření ze stránek https://www.azfishing.cz/vlasce-snury/ , takže jak můžete vidět, opravdu je u nás spotřeba veliká a chodíme velice často krmit hladové krky :D Odpověď Pavlína | 13.12.2022 19:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Konzervy pro kočky?Pokud by jste někdo přemýšlel co pro svoji kočku jako dárek na vánoce, tak mě se podařilo sehnat perfektní věc, a to https://www.smartomat.cz/smartomat-gps-lokator-pro-psy-a-kocky-smt02/ GPS lokátor, který funguje opravdu velmi dobře. Odpověď Petra | 3.8.2024 09:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Konzervy pro kočky?Moje kočka je pro mě nesmírně důležitá a představa, že bych ji mohla ztratit, mě naprosto děsí. Proto jsem se rozhodla pro lokalizační přívěsek https://www.armodd.cz/chytre-lokatory/ Díky němu mohu sledovat její polohu v reálném čase. Přívěsek je velmi lehký a kočka ho vůbec nevnímá. Aplikace je snadno ovladatelná a sledování polohy přesné. Teď mám jistotu, že ji najdu, i kdyby se někde zatoulala. To mi dává obrovský klid, když ji pouštím ven.
Odpověď |