Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Pooperační bolesti při císařském řezu

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  qDgJb   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Pooperační bolesti při císařském řezu - diskuze na toto téma
Holky prosím, jak moc mě to bude bolet po porodu císařem? vydržím to bez prášků od bolesti nebo ne?

Lenka | 13.1.2019 13:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pooperační bolesti při císařském řezu
Já jsem byla na porodu císařským řezem a místo prášků od bolesti, jsem si objednala dopředu pumpičku na břicho, která mi po celou dobu po operaci pumpovala analgetikum přímo do rány.

Odpověď
Eva | 15.1.2019 09:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Pooperační bolesti při císařském řezu
Pumpičku? a kde se to dá zařídit? hradí to pojišťovna nebo si to musím zaplatit sama?

Odpověď
Lenka | 16.1.2019 13:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Pooperační bolesti při císařském řezu
Bohužel pumpičku pojišťovna nehradí, musíte si ji zaplatit sama, já jsem za ni dala 4 tisíce korun. Lékárna je schopná pumpičku doručit do 24 hodin od objednání do nemocnice, kterou si určíte.

Odpověď
Petule | 17.3.2019 22:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Pooperační bolesti při císařském řezu
ještě bych dodala, že Vám ji lékař při zákroku nasadí, a ta po dobu 3 dnů vede do rány analgetikum, a po 3 dnech na kontrole Vám ji zase lékař dá pryč

Odpověď
Zuzka | 19.9.2020 13:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobry den, rada bych Vas poprosila o zaslani odkazu, kde se da pumpa sehnat. Snazim se ji najit, ale nedari se mi... dekuji. Zuzka

Odpověď
Alča | 26.1.2019 11:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravím opravdu ta pumpička pomáhá??? Slyšela jsem že je to velice výborné, mě totiž čeká císařský řez a mám veliký strach z bolesti. Tak bych ráda slyšela vaše názory opravdu to tak pomáhá od bolesti???

Odpověď
Ilona | 27.1.2019 18:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Holky já měla po císařáku zavedenou tu pumpičku. Opravdu mě to pomohlo od bolesti, ještě že jsou ty novinky na trhu. Hned po operaci my to můj doktor zavedl do ranky a hned to pumpovalo analgetikum. Vyzvedla jsem si to předem na recept v lékarně.

Odpověď
Zuzka | 19.9.2020 13:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobry den, rada bych Vas poprosila o zaslani odkazu, kde se da pumpa sehnat. Snazim se ji najit, ale nedari se mi... dekuji. Zuzka

Odpověď
Nicol | 30.1.2019 19:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, jà si před operací objednala tu pumpičku ve které je analgetikum. Po zákroku mi to doktor hned zavedl a opravdu to pomohlo za mě to doporučuji holky.

Odpověď
Zuzka | 19.9.2020 13:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
Zdislava | 18.2.2019 22:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No já po porodu císařem sem použila pumpu proti bolesti. Je v ní analgetikum, které pumpuje do rány analgetikum a pomáhá od bolesti na 3dny. Zeptejte se svého doktora určitě vám poradí.

Odpověď
Petule | 17.3.2019 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ze svých zkušeností mohu potvrdit, že ty 4000 do toho se opravdu vyplatí investovat, bolest díky tomu analgetiku je opravdu nulová

Odpověď
Zuzka | 19.9.2020 13:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Pooperační bolesti při císařském řezu

Odpověď
Alena | 28.6.2019 19:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, slyšela jsem o pumpičce ve které je analgetikum a tím pomáhá proti bolesti po císaři. Chi se zeptat jestli některá z vás má s ní zkušenost?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné