| Klouby au au - diskuze na toto téma |
Holky, chci se vás zeptat... Kdy jste tak začaly pociťovat, že byste třeba měly brát nějakou podporu kloubů? Já nevím, tak nějak mám pocit, že mě začínají zlobit kolena. Jako nijak moc mě to neomezuje, ale co není, může být že. Nicméně mě napadlo, co takhle brát třeba něco na prevenci? Nevím, třeba kolagen? Co myslíte, je to dobrý nápad? A pokud ano, tak jaký se vám osvědčil? Marika | 28.1.2019 19:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Klouby au auNo, ale to mi ani nemluv. Já jsem na tom podobně. Je mi 38 a už pociťuju první problémy. Taky mě to nijak neomezuje, ale jak říkáš, co není, může být... No, nicméně já jsem to teda náhodě neponechala a koupila jsem si kolagen a ten mi teda pomáhá moc. Beru kolagen Collalloc https://www.collalloc.com/cs a ten je krom kloubů ještě i na zlepšení kvality pleti a na vlasy. Mimo jiné teda :) Mrkni na net, tam je veškerý info. Odpověď Andrea | 28.2.2019 11:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Klouby au auAhoj máte něco ozkoušeného na bolavé klouby?Začíná mě pravidelně píchat v kolenou po jízdě na kole.Nerada bych měla do budoucna větší problémy s koleny. Odpověď Romana | 2.3.2019 19:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Klouby au auKup si doplňky stravy pharma-future.Velice mi pomohly.Měla jsem bolavé rameno a bolest mi po nějaké době odešla.Za mě spokojenost. Odpověď Karla | 4.3.2019 07:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Klouby au auHele, prevence určitě na prvním místě! Proto si kup nějakou výživu. Já osobně třeba beru kolagen Collalloc. Ten se mi osvědčil krásně. Má široký záběr účinků. takže krom kloubů budeš mít i lepší pleť, vlasy, nehty. Prostě je to takový přípravek pro vnitřní i vnější krásu. Odpověď Majka | 4.4.2019 09:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Klouby au auKarlo, jak se ten Collalloc vlastně užívá? Jako nejde mi ani tak o jeho dávkování jako spíš o to, zda se ten kolagen užívá pravidelně nebo je to "jen" nějaká nárazovka? Odpověď Petra | 23.5.2019 03:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Klouby au auHolky, měla bych jeden dotaz. Nemáte čirou náhodou některá zkušenost s magnetoterapií? Nedávno jsem si o ní něco četla tady https://www.biomag-magnetoterapia.sk/princip-magnetoterapie/ a podle toho, co tam píšou to vypadá, že by to mohlo na bolesti kloubů pomáhat. Myslíte, že je to možné? Odpověď a. | 2.7.2019 12:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Klouby au auTak mně na bolest kloubu neskutečně pomohl nový kvalitní matrac. Od doby, co ho mám mně nebolí nic. Doporučuji firmu Picaso Manufactury. Je to sice jiná cenová kategorie než Jysk, ale taky kvalita je úplne někde jinde. https://www.picaso-m.cz/ Odpověď Kamila | 16.8.2020 09:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Klouby au auKamáradka se zabývá alternativní léčbou, doporučila mě udělat si prvně detox organismu a pak nasadit kvalitní MSM.
Odpověď Marika | 19.8.2020 20:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Klouby au auA co, hlavně od koho vám doporučila. Má i vlastní zkušenost?
Odpověď Kamila | 22.8.2020 20:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Klouby au auPodívejte se na www.foxylife.cz. K očistě organismu vyzkoušejte ostropestřecovou pastu. Mají taky kvalitní a vyzkoušené MSM.
Odpověď Renáta | 23.8.2020 18:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Klouby au auVy taky s nimi máte zkušenost?
Odpověď Kamila | 24.8.2020 11:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Klouby au auAno, tu nejlepší, trpím lupénkou a s tím jsou spojené taky problémy s klouby. Takže pravidelně na jaře si s jejich pastou provádím detox. Kloubní výživu užívám 2x ročně.
Odpověď |