| Bolest po operaci - diskuze na toto téma |
Holky, měla bych dotaz... Chci se zeptat, jak jste bojovaly s bolestí po operaci. Jako já vím, že ty olesti se nedají porovnávat, ale mě čeká operace kolene a mám docela strach z toho, jak dlouho se budu léčit a hlaně jak dlouho mě bude trápit pooperační bolest. Jak jste to měly vy? Díky moc. Marta | 2.2.2019 13:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bolest po operaciAhoj, ty hele koukej, jako je to prostě tak, jak píšeš. Ony se ty bolesti opravdu nedají srovnávat. Jako každá operace je jiná a každá bolest je tím pádem taky úplně jiná. No ale rozumím tvým obavám. Hele, já jsem teď taky byla na operyci a paní vedle mě měla jakousi pumpičku, která jí tu ranku umrtvovala. Zkus se na to zeptat doktora, hm? Je to taková kanyla, co vede anesnetikum přímo do rány, takže jsi od olesti osvobozená, ale přitom můžeš normálně fungovat, protože ti to umtví jen tu ranku. Odpověď Jaruš | 11.2.2019 13:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bolest po operaciA tu pumpičku mi objedná doktor a nebo si ji musím někde objedat já sama? A kolik stojí nebo to hradí pojišťovna? Díky za radu Odpověď Erika | 11.2.2019 15:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Bolest po operaciJaruš, doktor ti dá recept a s tím zajdeš do lékárny, ta to objedná a pošle rovnou do nemocnice, kde ti zákrok budou provádět. Odpověď Dorka | 26.2.2019 10:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Bolest po operaciAha, super, čili já se prakticky o nic nestarám. Vše zajistí lékárna a nemocnice. Ty hele a nevíš jak to je třeba s tím, kdybych nakonec tu pumpičku nevyužila? Je nějaká možnost ji vrátit a tím, aby vrátili peníze? Odpověď Linda | 21.2.2019 14:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bolest po operaciMoje kamarádka použila pumpičku, která pumpuje analgetikum a tím pomáhá od bolesti. Z té pumpčky vede hadička ta se zavede do ranky a na 3 dny se pumpuje analgetikum.Opravdu báječná věc. Odpověď Meluzina | 3.3.2019 11:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Bolest po operaciLindo, aych tomu teda rozumnela. Tak pumpička je zavedena na 3 dny, s tím, že jí do rany zavádí doktor při operaci, ano? A jak je to s jejím odstraněním....? Taky doktor? A je to bez komplikací? Odpověď LenkaPtackova | 25.3.2019 09:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Bolest po operaciv podstatě jste správně porozumněla, 3 dny ji nosíte(nikde nezavazí) a za 3 dny jdete na kontrolu k lékaři, kde vám ji dá zase on pryč, já se s žádnými komplikacemi nesetkala Odpověď Fany | 24.2.2019 12:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bolest po operaciDobrý den, proti bolesti existuje pumpička ve kterémje analgetikum, které pomáhá od bolesti. Objedná se v lékárně a doktor vám ho zavede do ranky. Odpověď |