Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Dětské nemoci

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  YzkVE   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dětské nemoci - diskuze na toto téma
Dobrý den, prosím mám dcerku 8 let a je pořád na hromadě, už zameškala opravdu hodně i ve škole a já nevím co jí kupovat, vitamínem C ji také pořád cpu, kupuji ovoce, snažím se hlavně od menších pěstiltelů, aby to nebylo plné pesticidů, ale pořád je nemocná.

Linda | 21.2.2019 13:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dětské nemoci
Jestli můžu poradit, altaherba má výborné sirupy, jde o čistě přírodní záležitost, takže tělo nezatěžuje zbytečnou chemií. Beru je při nemoci jak já tak i syn s dcerou a vždycky nám teda pomohly.

Odpověď
Lenka Prušilová | 22.2.2019 14:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dětské nemoci
Já se zabývám už dlouho přírodní léčbou, když jsem zkoušela různé přípravky a doplňky stravy a konzultovala je i na setkáních zdravé výživy, tak jsem narazila na RECREATIN, který zvyšuje obranyschopnost těla proti virům a bakteriím a dodává tělu nejprospěšnější živiny. Co jsem to doporučovala kamarádkám, které mají také malé děti, tak jsou spokojeny a děkují mi.

Odpověď
Aneta Skácelová | 23.2.2019 10:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dětské nemoci
Aha, já už jsem ale kupovala spoustu tady těch přípravků a nám to teda moc nepomáhalo…

Odpověď
Lenka Prušilová | 24.2.2019 13:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Dětské nemoci
Jo to já jsem taky pořád nakupovala, nechala jsem v tom opravdu hodně peněz a v podstatě máme doma plnou lékarničku, ale nic z toho nefungovalo Recreatin pomáhá.

Odpověď
Alena | 23.2.2019 14:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dětské nemoci
Malej má zase pořád rýmu. Jen co to vyléčíme, za týden mu teče z nosu zase. Už je to fakt na budku.

Odpověď
Dáša | 24.2.2019 12:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dětské nemoci
Zkuste mořskou vodu s mědí www.sterimar.cz/sterimar-cu.html nám jí doporučila naše pediMUDr., že ta měď zničí bakterie a nedovolí jim proniknout do těla. Opravdu nám pomáhá.

Odpověď
Alena | 25.2.2019 16:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dětské nemoci
Určitě vyzkoušíme, zítra se hned zastavím v lékárně.

Odpověď
Martina1 | 3.7.2020 02:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dětské nemoci
Já bych možná zkusila třeba nějaké bylinky. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že ty proti nemocem dost pomáhají. Úplně nejlepší jsou takové ty bylinné směsi na čaj. Já sama jich mám doma hned několik, většinu tady odtud: https://www.milota.com/eshop/bylinne-caje-smesi-sypane-53

Odpověď
Lenka | 16.9.2020 19:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dětské nemoci
Ty bylinky, jak tu někdo psal podle mě určitě nejsou špatný nápad. Minimálně jako prevence jsou určitě dobré. Je ale bohužel pravda, že na některé nemoci jsou krátké. Naši malou nedávno například postihla angína, viz https://www.infoz.cz/angina/ a to i přes to, že se ji snažím cpát vitamíny jak jen to jde.

Odpověď
Jana | 19.5.2025 01:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dětské nemoci
Já jsem měla dceru velmi často nemocnou a v podstatě se nám dlouho nedařilo něco udělat s její imunitou. Chtěla jsem aby měla i více pohybu, ale přesvědčovalo se mi ji k tomu velmi těžko. Prolomilo se to vlastně až když jsem jí pořídila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-kidz-gps-4g-cerna/ Ty ji totiž zaznamenávají kompletní aktivitu a jí to motivuje se více hýbat.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné