| kvalitní psí granule - diskuze na toto téma |
Má někdo tip nebo zkušenost s granulemi Brit? Mám středně velkého pětiletého psa. Šárka | 25.2.2019 20:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | kvalitní psí granuleMy od nich dáváme řadu Premium by Nature. Jsou skvělé, mají vyšší obsah kvalitního masa. Odpověď Adéla | 22.4.2019 23:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: kvalitní psí granulezkoušela jsi i řadu Fresh ? ty našemu psovi zachutnali natolik, že nic jiného nežere Odpověď Vanessa | 29.5.2019 23:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: kvalitní psí granuleFreshky našemu psovi chutnají, s nimi nemá problém, ale více mu chutná od Britu ten jejich salámek Premium Sausage Odpověď Ivča | 31.7.2019 03:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: kvalitní psí granulejá od Britu poslední dobou beru už jen granule Fresh a pamlsek Functional Snack, to psovi chutna nejvíce Odpověď Karina | 8.3.2019 18:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | kvalitní psí granuleZkusili jsme řadu https://krmivo-brit.cz/cs/brit-fresh-meat. Vybrala jsem konkrétně Fresh Chicken with Potato. Pejsek se jenom olizoval. Odpověď Ivča | 31.7.2019 03:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: kvalitní psí granuletaké je dávám, náš pes je má ze všech řad nejradši Odpověď Simona | 13.3.2019 16:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | kvalitní psí granuleJsou dobré, mají kvalitní složení. Máme odzkoušenou řadu premium a určitě doporučuju vyzkoušet i konzervy. Odpověď Katrin | 21.3.2019 09:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: kvalitní psí granuleDívám se na ty jejich monoproteinové konzervy, ty nemáš odzkoušené? Odpověď Simona | 26.3.2019 16:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: kvalitní psí granuleBrit má velmi kvalitní i konzervy, monoproteinové jsou dobrá volba. Odpověď Katrin | 29.3.2019 09:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: kvalitní psí granulePrávě, podle popisu a složení se mi líbí, ale raději dám na osobní názor. A pokud radíš, že jsou kvalitní, koupíme. Odpověď Ivča | 31.7.2019 03:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: kvalitní psí granuleto náš pes je raději na granule, tak mu dávám Freshky od Britu a co se pamlsku týče tak Functional Snack také od nich Odpověď Dora | 13.3.2019 19:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | kvalitní psí granuleMy doplňujeme granule konzervami Brit Frech. Obsahují 70% čerstvého masa spolu s bilinkami. Našemu psovi chutnají. Odpověď Vanessa | 29.5.2019 23:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: kvalitní psí granuleu nás tedka frčí jako pamlsek tady toto https://krmivo-brit.cz/cs/produkty/psi/brit-premium-sausage-chicken Odpověď Ivana | 15.3.2019 18:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | kvalitní psí granuleKrmivoBrit je kvalitní v každé řadě. Je potřeba vybrat to pravé co chutná pejskovi. Odpověď Zajda | 20.3.2019 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: kvalitní psí granuleTaky preferuji pro našeho pejska kvalitní krmivo. A u Britu mám jistotu, že to tak bude. Odpověď Petra | 22.3.2019 20:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: kvalitní psí granuleDáváte mu Zajdo krmivo z řady fresh, nebo ho nějak kombinujete? Odpověď Zajda | 24.3.2019 21:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: kvalitní psí granuleKombinujeme granule s konzervami. Granule má jako základ a na zpestření dostává masíčko z konzervy. Odpověď Ninka | 25.3.2019 11:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: kvalitní psí granuleMáme hodně vybíravého psa, ale ty konzervy z řady fesh, tak ty mu chutnají. Určitě taky hlavně, protože obsahují 70% čerstvého masa. Odpověď Romča | 30.3.2019 10:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: kvalitní psí granuleJsem mile překvapená, že obsahují tolik masa, určitě pro psy to nejlepší. Určitě koupíme. Odpověď Zuzula | 17.4.2019 19:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | kvalitní psí granuleHodně se o granulích a konzervách Brit píše a diskutuje. Z řady fresh jsem našemu pejskovi jako doplněk ke granulím koupila konzervu a moc mu chutnala. Odpověď Dorota | 19.4.2019 20:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: kvalitní psí granuleJsem mrkla na https://krmivo-brit.cz/cs/brit-fresh-meat. Objednám našemu pejskovi z této řady pár konzerv jako dplněk ke granulím. Odpověď Adéla | 22.4.2019 23:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: kvalitní psí granulepsovi nejvíce chutnají granule, než spíš konzervy, konkrétně tady tyto https://www.krmivo-pes.cz/psi/granule/brit-fresh-turkey-pea-light-fit-slim-2-5kg/ Odpověď Vláďa | 25.4.2019 20:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | kvalitní psí granuleMoc jsem nevěřil, že by ty konzervy fresh byly takový zázrak. Ale náš pes to předvedl. Jenom se po masu z misky zaprášilo. Odpověď Mirek | 28.4.2019 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: kvalitní psí granuleBrit je dost známý a píše se o jejich granulích i konnzervách. Taky jsme na něho přešli. Odpověď Andy | 12.5.2019 20:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: kvalitní psí granuleBrit známe, našemu pejskovi chutnají granule i konzervy. Nedávno jsme objevili další dobrůtku a to salám s 95% masa s droby, bez sóji, bez konzervantů, bez GMO. Zjistěte si více na https://krmivo-brit.cz/cs/produkty/psi?productType=6802-salmy.
Odpověď Mirek | 20.5.2019 18:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: kvalitní psí granulePřemýšlel jsem o něčem jiném než granule a konzervy. Jako vhodný a zdrsvý pamlsek ho zkusím dát pejskovi. Odpověď Vali | 23.5.2019 20:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: kvalitní psí granuleDáváme ho našim dvěma pejskům jako pamlsek. Je dokonce v akci 5+1 zdarma. Odpověď Pája | 25.5.2019 19:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: kvalitní psí granuleKoupila jsem ho taky a dobře jsem udělala. Náš pes ho miluje. Odpověď Bára | 23.6.2019 19:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: kvalitní psí granuleNáš pejsek bohužel salámek nepokouše, ale dáváme mu Brit konzervy monoprotein v konzistenci jemného paté. Odpověď Halka | 28.9.2019 22:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kvalitní psí granuleA zkusili jste palsky i pro pejsky se zdravotními problémy? Mrkněte na https://krmivo-brit.cz/cs/brit-functional-snack . Odpověď Petr | 29.9.2019 23:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kvalitní psí granuleMají je jako novinku, určitě vyzkoušíme. Jsou velmi chválené, pejskům chutnají. Odpověď Dobra | 6.10.2019 13:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | kvalitní psí granuleFunctional stick můžu jenom doporučit. Náš pejsek má velmi citlivé zažívání, proto jsme mu pro radost nic nemohli dávat. Teď to máme díky Britu vyřešené. Odpověď Patricie | 24.10.2019 19:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: kvalitní psí granuleBrit je má jako novinku, vůbec jsem je neznala. Hned jsem objednala na zuby a dásně Dental s rozmarýnem. Odpověď Marina | 27.10.2019 21:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | kvalitní psí granuleFunkční pamlsky od Britu neznám, ale určitě je pejskovi koupím. Odpověď LussyB | 25.11.2019 12:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | kvalitní psí granuleMy od nich máme moc rádi konzervy a salámy :) Odpověď Alex | 16.5.2022 21:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | kvalitní psí granuleAhoj, kde bych sehnala kvalitní vrhač míčků pro psy co něco vydrží? Odpověď Míša | 25.5.2022 14:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: kvalitní psí granuleTen co máme jsme kupovali na blueroad a je super, je tichý a toho našeho blázna to baví :) Odpověď Alex | 17.6.2022 18:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: kvalitní psí granulePerfektní! Děkuji ... tady ten vypadá dobře a popis se mi taky líbí https://www.blueroad.cz/bot-vrhac-micku-pro-psy/ Odpověď Jitka | 4.7.2022 13:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: kvalitní psí granuleDíky moc, tohle si musíme pořídit. Vypadá to skvěle a myslím, že pes a teda i já :D to oceníme. Odpověď Citronáda | 23.6.2023 19:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | kvalitní psí granuleDobrý den, někdo zkušenosti s granulkami Rawbark, prosím? Chtěla bych je vyzkoušet pro naši čivavu.
Odpověď Bára | 24.6.2023 08:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: kvalitní psí granuleAno, máme ověřeno na pejskovi s citlivým žaludkem. Byli jsme už celkem zoufalý, ale tohle mu sedlo. Jsou kvalitní, na míru, dle formuláře si je sestavíte.
Odpověď Citronáda | 25.6.2023 08:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: kvalitní psí granuleDíky moc, tak já to vyzkouším, dívala jsem se, že obshaují jen kvalitní ingredience.
Odpověď eva | 27.8.2025 22:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | kvalitní psí granuleNa doporučení kamaráda jsem objednal krmivo kuřecí stehna zde: www.caskrmeni.cz/eshop/psi/konzervy/kureci-stehna-caskrmeni-800g-16ks/. Po otevření mě překvapilo, že to nejsou žádné náhražky, ale skutečné kousky masa, které vypadají i voní přirozeně. Náš pes, který je jinak dost vybíravý, se do toho pustil hned. Oceňuji, že konzervy mají vysoký obsah masa a minimum přidaných látek. Podle mě ideální volba pro každého, kdo chce dopřát psovi kvalitu. Odpověď |