| Psí granule - diskuze na toto téma |
Kdo má dlouhodobější zkušenost s granulemi Brit? Vikina | 25.2.2019 20:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Psí granuleMy dáváme pejskovi od nich konzervy, ale kombinujeme je s granulemi z řady premium. Odpověď Marcela | 10.3.2019 10:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Psí granuleDobrý den, mohl by mi někdo poradit, jak řešit vyrážku u psa?
Odpověď Marcela | 12.3.2019 12:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Psí granuleJsou to takové červené flíčky, které se vždy objeví na pár dnů, a pak zase mizí.
Odpověď Eva | 13.3.2019 11:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Psí granuleNa vyrážku, jestli ji chcete rychle zlikvidovat, tak doporučuji přpravek Vetericyn https://www.vetericyn-eshop.cz/cs/domaci-mazlicci/1010-pripravek-hot-spot-kuze-a-vyr/, je bezpečný, netoxický a neobsahuje alkohol, steroidy ani antibiotika
Odpověď Draha | 11.3.2019 17:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Psí granuleNa www.krmivo-brit.cz jsme objevili lahodné konzervy Fresch. Zaujaly nás složením a našemu pejskovi moc chutnají. Odpověď Veronika | 13.3.2019 16:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Psí granuleTaky jsme kompletně u Brit. Granule prémiové a kupujeme i konzervy ty monoproteinové. Odpověď Kamila | 21.3.2019 09:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Psí granuleJaké jsou ty konzervy? jsou opravdu masové? Odpověď Veronika | 26.3.2019 16:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Psí granuleNejlepší konzervy, jaké jsem kdy psovi koupila a to jsme toho už vyzkoušeli spousty. Uvidíš na první pohled, že tu konzervu neošidili a je tam maso. Odpověď Kamila | 29.3.2019 09:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Psí granuleVyzkoušíme, díky za doporučení! Odpověď Verča | 2.6.2019 22:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Psí granulenáš pes si více oblíbil řadu Fresh, tak mu dávám toto, navíc ted jsem od nich objevila i pamlsek Premium Sausage, tak jsem mu to zkoušela dát a velice si oblíbil Odpověď Darina | 15.3.2019 14:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Psí granulePejska krmíme granulemi a začaly jsme je doplňovat konzervami Fresh. Obsahují čerstvé maso a kombinaci bylin a tradičních plodin. Moc mu chutnají. Odpověď Gita | 21.3.2019 19:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Psí granuleTaky jsme fresh menu od Britu objevili. Zaujalo mě, že obsahují čerstvé maso. To musí pejskům chutnat. Odpověď Hanka | 23.3.2019 10:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Psí granuleTaky že chutná Gito, náš je mlsný a jen tak něco nesežere,ale masíčko z konzerva brit fresh, tak to mu jede. Odpověď Beny | 25.3.2019 12:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Psí granuleVyzkoušíme taky, když vidím, že to funguje, tak maso z konzervy zkusím dávat. Odpověď Verča | 2.6.2019 23:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Psí granulenezkoušela jste také nějaká od nich tento pamlsek dávat ? https://krmivo-brit.cz/cs/produkty/psi/brit-premium-sausage-chicken Odpověď Nela | 30.3.2019 10:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Psí granuleGranule Brit jsou pro nás nejlepší, co jsme psovi koupili. Proto jsme u nich zůstali. Mají nejen kvalitní granule, ale i konzervy a pamlsky. Odpověď Danina | 9.4.2019 20:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Psí granuleSouhlasím s vámi. Náš pejsek je má taky rád. Teď je doplňujeme konzervami Brit fresh. Odpověď Marta | 17.4.2019 20:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Psí granuleAno, máte pravdu, prošla jsem si www.krmivo-brit.cz. V řadě fresh menu mají výběr z mnoha lahodných masíček. Odpověď Salma | 20.4.2019 21:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Psí granuleTaky jsem se na stránky Britu dívala, konzervy s čerstvým kachním,krůtím, telecím, rybou aj. masíčky, tak to je pro psi lákadlo. Vyberou si i ti nejmlsnější. Odpověď Rita | 25.4.2019 20:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Psí granuleGranule Brit známe, ale řadu fresh jsme nezkusili. Koupím pár konzerv s čerstvým masíčkem a budeme je kombinovat s granulemi.
Odpověď Ajka | 28.4.2019 20:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Psí granulePřešli jsme na řadu fresh, protože máme pejska s citlivým zažíváním. Vyhovují mu. Odpověď Tamy | 14.5.2019 19:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Psí granuleTaky krmíme pejska granulemi od Britu, nedávno jsem objevila mls a to salám Brit Sausage. Teď mají akci 800g 5+1 zdarma. Odpověď Gába | 20.5.2019 19:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Psí granuleO tom salámu jsem slyšela, už jsem ho objednala, ať mému psímu miláčkovi přilepším. Odpověď Anka | 24.5.2019 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Psí granulePřecházíme na Brit monoprotein, máme staršího pejska, dočetla jsem se, že jsou pro ně vhodné. Odpověď Tereza | 26.5.2019 13:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Psí granuleBrit Mono Protein nabízí kompletní a vyváženou výživu. Receptura s obsahem jednoho proteinu je vhodná ke snížení rizika alergií a potravinové intolerance. Náš pes má alergii, takže mu ho dáváme.
Odpověď Kristy | 23.6.2019 19:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Psí granuleTaky ho dáváme, protože pejsek má citlivé zažívání a bohužel i zuby má nic moc.Takže Brit konzervy monoprotein s konzistencí jemného paté mu chutnají. Odpověď Ditka | 26.7.2019 09:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Psí granuleA zkusili jste dávat pejskovi funkční snacky od Britu? Jsou vhodné i pro psi s problematickým zažíváním. Odpověď Kristy | 28.7.2019 15:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Psí granuleNeslyšela jsem o nich, le už jsem koukala na stránky,můžou je všechny věkové kategori a dokonce i pejsci se speciální dietou. Odpověď Andy | 11.8.2019 21:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Psí granuleTaky jsme objevili u Britu novinku zdravé Functional snacky. Jsou masité a poloměkké, náš pejsek je miluje.
Odpověď Klárka | 20.8.2019 19:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Psí granuleKoukala jsem na https://krmivo-brit.cz/cs/brit-functional-snack. Mají spoustu příchutí na jakékoliv zdravotní problémy. Odpověď Marie | 24.8.2019 20:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Psí granuleMáme pejska už staršího, problémy má hlavně s klouby, tak je fajn, že mu můžeme dopřát i pamlsek, který mu uleví a udělá i radost. Odpověď Karina | 26.8.2019 08:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Psí granulePsi jsou odjakživa mlsouni, ale když mají zdrsvotní problémy, tak to je problém dávat něco třeba za odměnu. Takže je skvělé, že |Brit něco takového má. Odpověď Draha | 23.9.2019 19:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Psí granuleFunční pamlsky jsou skvělé. Od Britu taky dáváme konzervy mono protein. Náš pejsek ma citlivé zažívání a vyhovují mu. Odpověď Míša | 27.9.2019 19:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Psí granuleJsem zjistila, že Mono protein je na vícero zdravotních problémů. Určitě nějakou konzervu pejskovi koupíme. Odpověď Bela | 29.9.2019 23:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Psí granuleNáš pejsek špatně zažívá, takže je dáváme taky a pro radost dáváme i funkční pamlsky. Odpověď Anabela | 9.10.2019 19:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Psí granuleFunktional snack od Britu jsem taky zkusila koupit našemu pejskovi. Chutnalo mu hodně. Určitě je budeme používat jako vhodný pamlsek. Odpověď Karina | 24.10.2019 20:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Psí granuleMě vyhovuje, že je můžu dávat i našemu psímu seniorovi, který má spoustu zdravotních problémů. Odpověď Simona | 27.10.2019 21:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Psí granuleNašemu pejskovi chutná toto: https://krmivo-brit.cz/cs/brit-fresh-meat. Mají spoustu druhů granulí i konzerv. Odpověď Lucasice | 23.1.2020 18:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Psí granuleJá souhlasím s tím, že celkově řada Care i Fresh od https://krmivo-brit.cz/cs jsou super a kvalitní krmivo. Odpověď |