| Problémy s klouby - diskuze na toto téma |
Pěkný den, chtěla bych se vás zeptat... Hlavně teda tech vytíženějších maminek :) Poslední dobou mám nějaké problémy s klouby :( Máte to taky tak? Nebo kdy jste tak začaly pociťovat, že byste třeba měly brát nějakou podporu kloubů? Mě ty moje problémy zas až tak nemezují, ale už bych to ráda pořešila... No a tak mě napadlo, co takhle brát třeba něco na prevenci? Nevím, třeba kolagen? Co myslíte, je to dobrý nápad? A pokud ano, tak jaký se vám osvědčil? Halina | 10.5.2019 17:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problémy s kloubyAhoj co používáte na bolesti kloubů? Strašně mě bolí koleno. Odpověď Berenika | 13.5.2019 14:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Problémy s kloubyUdělej si výlet do lékárny a tam ti něco dobrého určitě prodají. Odpověď Halina | 16.5.2019 12:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Problémy s kloubyTak tam vůbec nechodím.Ráda bych něco co by mi pomohlo.Zase by mi tam něco drahého prodali a nezabíralo by to. Odpověď Berenika | 23.5.2019 19:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Problémy s kloubyTak vyzkoušej www.pharma-future.com je to zaručená kvalita.Objednáš si to přímo z domu a nemusíš nikam chodit. Odpověď |