| Armani - kde koupit - diskuze na toto téma |
Ahojky, prosím o rady... Ráda bych manželovi koupila parfém od Armaniho - Aqua di Gio. No a když jsem se byla podívat v nákupáku, tak ty ceny v těch parfumerkách jsou šílený. Kde bych tento parfém mohla sehnat za přijatelnou cenu? Jarka | 3.7.2019 17:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Armani - kde koupitJá na Notinu taky nakupuju. Jako prostě pravda je ta, že tam mají nejlepší ceny a hlavně neskutečný výběr nejen voňavek, ale veškeré kosmetiky. Za mě top obchod.
Odpověď Charly | 31.7.2019 20:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Armani - kde koupitTak tenhle shop taky miluju. Kupuju tam hlavně kosmetiku. Mám doma od nich krém na ruce, sprchový gel a tady ten krémeček https://www.notino.cz/ziaja/natural-olive-krem-pro-normalni-a-suchou-plet/, který je sice na normální až suchou pleť, ale teda musím říct, že ten pleť krásně vyživí a hydratuje.
Odpověď Baru | 27.11.2019 20:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Armani - kde koupitJá jsem teda nabídkou Notina naprosto unesená. Dřív jsem tamnakupovala jen parfémy, ale dneska tam nakupuju veškerou kostiku. Teď přes léto hlavně krémy. Pohodlné, levné.
Odpověď Jill | 17.12.2019 21:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Armani - kde koupitHlavně co je super je to, že oni mají extra rychlý dodání. To se mi na nich líbí moc, je to pohodlné. Vše se tam dá řešit i na poslední chvíli. Odpověď |