Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 04. června 2026, svátek má Dalibor, zítra Dobroslav
Vyhledávání

Diskuse - IVF

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  cajLh   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
IVF - diskuze na toto téma
Ahoj všem, prosím moc o vaše názory a zkušenosti. mám dotaz na ty, co řešily IVF. Jak jste se vyrovnaly s informací, že IVF je vaše jediná šance? No a kde jsem IVF podstoupily?

Hana | 7.3.2019 13:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
IVF
My už popravdě byly s nervama na pochodu, když nám rok a půl nešlo otěhotnět. Pak nám dr. doporučil CAR, kde teda prvně IUI a pak IVF, ale zadařilo se a máme doma prcka. Naštěstí aspoň to těhotenství probíhalo bez komplikací. Takže pekvné nervy ;-)

Odpověď
Petra | 13.3.2019 19:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: IVF
Hani a kde na klinice jste byli? Bohužel nějakou taky sháníme.

Odpověď
Hana | 14.3.2019 11:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: IVF
Byli jsme ve Zlíně přesně tato klinika https://www.ivf-zlin.cz/. Dostali jsme na ni sposty doporučení a nebydlíme daleko.

Odpověď
Ilona | 18.3.2019 08:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: IVF
Ahoj, my teda daleko bydlíme, ale protože vím, že ta https://www.ivf-zlin.cz/ je vyhlášená, tak nám teda stálo za to tam jet. A byli jsme moc spokojení. Zadařilo se a my jsme šťastní. Jako kde můžu, tak tu kliniku vychvaluju!

Odpověď
Petra | 18.3.2019 10:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak to celé probíhá? Nemám vůbec představu...a vy jste věděli důvod, proč ti nejde těhotnět nebo to zjistili až tam?

Odpověď
Ilona | 27.3.2019 21:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: IVF
Delší dobu jsme se snažili i jsem brala nějaké léky, co by mi mohly pomoct. Ale čase jsme stejně byli doporučení na kliniku, kde nám problém sice úplně nezjistili, ale pomohli nám k mimču. Ono se často stává, že se úplně přesný problém ani nemusí najít.

Odpověď
Petra | 28.3.2019 18:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaká metoda pomohlo vám?

Odpověď
Ilona | 30.3.2019 19:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: IVF
Mě nakonec zjistili endometriozu, po zákroku už se nám podařilo otěhotnět bez problémů.

Odpověď
Petra | 31.3.2019 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: IVF
Hlavně, že se problém podařilo zjistit a vyřešit :-)

Odpověď
Adriana | 1.4.2019 19:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
IVF
O klinice IVF-Zlín nějakou dobu přemýšlíme a pořád se rozhodujeme. Příčinu problému nevíme. Jak to v tkaovém případě probíhá?

Odpověď
Ilona | 1.4.2019 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tady máš postup, jak to je. Prvně musíte projít vyšetřením, aby se zjistil problém,. https://www.ivf-zlin.cz/24794-priciny-a-diagnostika-neplodnosti

Odpověď
Adriana | 1.4.2019 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
děkuji za odkaz, je tam asi všechno, na co jsem se ptala, mrknu se.

Odpověď
Milka | 30.9.2019 18:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
IVF
Holky, já teda nevím, že by to mělo být tím, co je ale pravda, je to, že s tou IVF Klinikou Zlín jsou opravdu hodně spokojení. Však na n také dojíždí klientky ze zahraničí. To asi o něčem svědčí, že.

Odpověď
Denisa | 17.2.2020 15:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
IVF
Můžu se k tomu vyjádřit pouze jako dárce. Byla jsem už 2x na klinice IVF ve Zlíně a jak z diskuzí tak i z doslechu o nich hodně slyším. Hlavně o tom, že je to velice úspěšná metoda. Díky tady té klinice se povedlo mé kamarádce otěhotnět.

Odpověď
Ivka | 30.3.2020 18:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Takže vajíčka je možné Denčo darovat vícekrát jestli to dobře chápu ? :)

Odpověď
Denisa | 7.7.2020 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ano je možné je darovat víckrá. Jediné omezení pro dárcovství je věk, ale to se dočteš přímo na stránkách kliniky. Moc hezky to mají napsané na stránkách této kliniky www.ivf-zlin.cz

Odpověď
Eliška | 7.8.2020 19:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přesně tak, ten počet není nijak omezený, nejdůležitější je zdravotní stav a hlavně ta věková hranice, do kdy je možné vajíčka darovat :)

Odpověď
Klára | 25.8.2022 14:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Také jsem byla na této klinice darovat :-)

Odpověď
Olga | 23.7.2020 06:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
IVF
Ahoj, pro mě to bylo hodně těžké, ale zároveň jsem měla radost, že konečně s manželem víme, že je nějaký problém, který jsme tak začali řešit. IVF jsme podstoupili na klinice www.gynem.cz/ a už jsem v 5. měsíci těhotenství a už se nemůžeme dočkat našeho syna :-) .

Odpověď
Sára | 29.8.2020 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak to velká gratulace :) ná se zadařilo také, akorát my jsme byli na klinice ivf Zlín, které patří velké díky :)

Odpověď
Gabča | 22.9.2021 21:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
IVF
Klinika https://www.ivf-zlin.cz/ je bezkonkurenční, byli jsme i na jiných ale na téhle je péče o pacienta bezkonkurenční !!!! Opravdu nám moc pomohli, najít příčinu proč nemohu otěhotnět a i léčbu díky které máme vymodlené dítko. Super klinika, všudě kde můžu tak doporučuji !!! :-)

Odpověď
Natalie | 29.9.2021 15:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
I já mám stejnou zkušenost!! Jsou tam všichvi super. Člověk jak tam příjde tak z něco opadne veškerý strach. :-) Kliniku IVF zlín, vychvaluju opravdu všude..

Odpověď
Jana | 30.9.2021 10:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
pořád slyším o IVF Zlín samé dobré věci, rozhoduju se o darování vajíček, a co jsem si tak zjišťovala, tak je v tomhle opravdu nejlepší :-)

Odpověď
Gabča | 22.10.2021 19:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
IVF
Hlavně nevěš hlavu:-) Prosšla jsem si něčím podobným, a nakonec mám dvě zdravé děti. :-) Cche to jen pevné nervy:-) Byla jsem na klinice IVF Zlín, super jsou tam, klinika se skvělými výsledky:-)

Odpověď
Adél | 27.11.2021 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rozhodně jsem pro tuto kliniku :-) byla jsem na s ní spokojená :-) já tam byla darovat vajíčka:-)

Odpověď
Iva | 27.9.2022 13:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
mohu vřele doporučit kliniku IVF zlín, konečně se nám podařilo miminko a to jen díky nim :-) Opravdu senzační klinika:-)

Odpověď
Dana | 28.9.2022 19:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
IVF
Také jsme byli na klinice ve Zlíně na umělém oplodnění.

Odpověď
Radka | 30.9.2022 09:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Je to hodně náročný proces to IVF?

Odpověď
Dana | 17.10.2022 15:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak pro koho, spíše psychicky, pokud so hodně věcí bereš. Ale pokud dítě opravdu chceš, tak vydržíš vše.

Odpověď
Radka | 26.10.2022 23:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To máš asi pravdu. Když je touha po miminku, žena vydrží vše.

Odpověď
Dana | 28.10.2022 18:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Asi tak, ale hodně lidem se to podaří. Ve Zlíně nabízí také EmbryoGlue, které by mělo pomoci uhnízdění.

Odpověď
Tereza | 4.11.2022 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: IVF
My jsme EmbryoGlue využili při jejich akci a podařilo se nám konečně, že se vajíčko uchytilo a vyvíjí se.

Odpověď
Lenka | 30.11.2022 20:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: IVF
Já jsem teď využila EmbryoGlue také, dostali jsme to v rámci věrnostního programu.

Odpověď
Dana | 12.11.2022 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak to je super, vědět, že někomu tato metoda pomohla.

Odpověď
Tereza | 29.11.2022 23:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moc děkuji, jsme moc šťastní, konečně se nám podařilo.

Odpověď
Romča | 28.11.2022 02:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
IVF
Na této klinice jsem byla na darování vajíček, a pamatuju si i když už je to pěkná řádka let, že byla super:-) Věřím že tam hodně lidem dokážou pomoci :-)

Odpověď
Jiřka | 3.4.2023 09:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
IVF
Ahoj holky, jsem ráda, že jsem narazila na tak obsáhlou diskuzi. Zajímaly by mě vaše zkušenosti s umělkem na klinice repromeda v Ostravě. Byly jste? Spokojenost?

Odpověď
Míla | 2.7.2023 18:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
IVF
Zvažovala bych změnu lékaře nebo alespoň konzultaci ve specializovaném zařízení. U nás to bylo podobné, taky jsme se dlouho snažili a na první pohled vše vypadalo ok, ale až v prognostických testech se ukázalo, že problém byl u manzela.

Odpověď
Dominika | 18.3.2026 09:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
IVF
Začala jsem řešit plodnost a zjistila jsem, že vlastně nemám moc přehled o svém cyklu. Proto jsem hledala něco, co mi to pomůže lépe sledovat, a narazila jsem na https://www.armodd.cz/armodd-roundz-7-gps-stribrna/ Funkce sledování menstruačního cyklu je pro mě asi nejdůležitější. Zadávám si tam informace a hodinky mi pak ukazují přibližné plodné dny i ovulaci. Samozřejmě to beru jako orientační, ale i tak mi to hodně pomáhá. Navíc sledují i spánek a aktivitu, takže jsem si začala víc hlídat režim. Přijde mi, že díky tomu mám lepší kontrolu nad svým tělem. AI funkce tam taky je, ale upřímně ji využívám spíš okrajově, hlavní pro mě zůstává ten cyklus.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné