Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Špatná dieta ?

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  SbAGK   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Špatná dieta ? - diskuze na toto téma
Baby, taky jste si daly některé předsevzetí, že po Novém roce zhubnete a nejde vám to ? :( Já jsem asi nějak málo namotivovaná nebo nevím co dělám špatně, ale mám problém na dietě vydržet. Jím podle jídelníčku týden a pak o víkendu to vždycky podělám a jím co chci :(

Laura | 26.4.2019 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Špatná dieta ?
Podívejte se na www.svet-zdravi.cz a najdete tam co potřebujete, aby se vám podařilo zhubnout.

Odpověď
ivanka087 | 14.2.2021 15:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Špatná dieta ?
Farmaceutické společnosti budou mít radost! Konečně jim zkazíme kšeft. Já už totiž nechci neustále přibírat na váze. Chtěla bych, aby po vypití koktejlu Formula 1 z https://www.produkty.herbalife.cz/regulace-hmotnosti/formula-1-o půjde moje váha dolů. Myslíte si, že to není možné? Tak to vás přesvědčím o opaku. Za prvních třináct dnů jsem totiž shodila 2 celé kilogramy. Funguje to!

Odpověď
Mia | 31.10.2022 20:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Špatná dieta ?
Jestli chce člověk zhubnout, tak kolikrát stačí i začít víc makat a cvičit ;)

Odpověď
Simona | 6.11.2022 11:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Špatná dieta ?
Co všechno děláš? Chodíš do fitka nebo cvičíš doma?

Odpověď
Mia | 14.11.2022 19:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Špatná dieta ?
Cvičím jenom doma. Nakoupila jsem si činky, gumy a chtěla bych si ještě z fithamu objednat buď veslovací trenažer nebo fitham, tak přemýšlím do čeho jít :) .

Odpověď
Simona | 23.11.2022 15:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Špatná dieta ?
Dívala jsem se na eshopu fitham kde mají hodně velký výběr tady těch pomůcek na cvičení, tak přemýšlím, že bych našim řekla, že si přeju rotoped, protože se mě pořád ptají, tak aspoň by mě měli z krku a já dostala něco užitečného.

Odpověď
Linda | 31.10.2022 22:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Špatná dieta ?
Jak jsou na tom ty diety, co jsou volně prodejné? Fakt se na nich dá zhubnout?

Odpověď
Radka | 5.11.2022 18:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No já jsem zrovna příkladem, že se na nich zhubnout dá, snadno a hodně ;)

Odpověď
Linda | 17.11.2022 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
S jakou máš teda zkušenost? Napsala by si mi k tomu víc? Jaká jídla sis kupovala, na jak dlouho, neměla si hlad atd? :)

Odpověď
Radka | 4.12.2022 18:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Špatná dieta ?
Šla jsem do toho redukčního plánu MAXI https://www.ketofit.cz/plan-maxi a co jsem program ukončila, tak si ty produkty co mi chutnali nejvíc, tak si kupuju zvlášť a do toho si vařím :)

Odpověď
Nikola | 15.3.2023 18:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Špatná dieta ?
Já také cvičím jen doma, protože nemám moc času chodit do fitness, ale bohatě to stačí. Cvičím s vlastní vahou, činkami nebo odporovými gumami. A kardio mám na běhacím páse.

Odpověď
Tamara | 21.3.2023 16:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaký pás sis vybrala? Já bych možná nějaký chtěla, ale nevím, jaký koupit.

Odpověď
Nikola | 26.3.2023 17:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
Katka | 16.1.2025 21:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Špatná dieta ?
Předtím jsem si nikdy neuvědomovala, jak moc mi může chytrá elektronika pomoci s hubnutím. Chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-prime-2-stribrna-s-kovovym-trpytivym-reminkem-silikonovy-reminek/ mi ale ukázaly, že správná data jsou klíčem k úspěchu. Když vidím počet kroků, tep a spálené kalorie, hned mám lepší představu o tom, jak si vedu. Nejde jen o cvičení, protože hodinky mě motivují k pohybu i během dne. A když si je nechám na ruce na noc, dokonce mi sledují spánek, takže mám přehled i o tom, jak dobře regeneruju. Jsou to prostě skvělý pomocník na cestě za lepší postavou i zdravím.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné