| Anální sex - diskuze na toto téma |
Dobrý den, prosím můžete mi poradit, jak na anální sex? přítel ho po mě vyžaduje už delší dobu, teď bych mu chtěla k narozeninám udělat radost, ale chtěla bych se na něj pořádně připravit. Pavlína | 15.3.2019 11:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Anální sexJá jsem si tím také prošla, ze začátku se mi do toho moc nechtělo, ale teď jsem ráda, že jsem do toho šla, je to zase úplně něco jiného, a dost se mi to líbí. Já jsem si prostě koupila anální gel, vibrátor a anální sprchu. Vibrátor proto, abych si to prvně vyzkoušela sama, co mne čeká. Odpověď Katka | 19.3.2019 16:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Anální sexKde jste to všechno nakoupila? asi bych se propadla hanbou, kdybych si šla tohle kupovat do sexshopu někde... Odpověď Pavlína | 23.3.2019 13:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Anální sexNo to já asi taky, kdybych měla jít osobně do sexshopu, koupila jsem všechno online z eshopu e-kondomy.cz, který má velice diskrétní balení, takže si můžete cokoliv objednat, až domů. Odpověď dana | 11.4.2019 17:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Anální sexE-kondomy znám taky, občas tam nakupuju převážně dárky. Ale opravdu se nemusíte stydět. Posílají ty balíčky diskrétně ;-) Odpověď Adriana | 17.4.2019 17:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Anální sexto by jsi mi mohla poradit, co za dárek k výročí vybrat. Chtěla bych něco pro nás oba třeba na zpestření :) Odpověď dana | 28.4.2019 18:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Anální sexZkusím ti pomoct něco vymyslet. Jak moc máte rádi experimentování? nebo jste spíše ,,slušňáci,, :-) ? Odpověď Adriana | 30.4.2019 10:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Anální sexJsme spíše kategorie slušnáci :-D. Ale zase vyzkouošet něco nového bychom chtěli :-) Odpověď Jana K. | 23.5.2019 11:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Anální sexJe to celkem obsáhlé téma, tak zkusím tak nějak nastínit, co pomáhá mně. V první řadě je určitě dobrý si o tom s partnerem trochu popovídat a ujasnit si, co vlastně očekáváme. Dál nikdy nezapomínám na důkladnou očistu, bez toho bych byla hrozně nervózní. A nakonec je dost důležitý se uvolnit. Ze začátku jsme s přítelem používali https://www.euforikum.cz/
Je to něco jako osvěžovač vzduchu a když se člověka nadechne trošku víc, uvolňuje to svaly v patřičných místech. Teď už to ale zvládám i bez toho :) Odpověď Ivana Got | 20.6.2019 14:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Anální sexDObrý den holky, a jaké věcičky jste si přesně koupily?Chci to taky vyzkoušet Odpověď Bára | 7.7.2019 21:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Anální sexBezvadný je tento relaxační sprej https://e-kondomy.cz/intimate-earth-adventure-anal-relaxing-gel-30ml používáme s přítelem a nedáme na něj dopustit Odpověď Lucka | 11.7.2019 21:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Anální sexBáro a kupujete tu i jiné pomůcky? Eshop má velký výběr Odpověď Bára | 17.7.2019 21:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Anální sexUž sem tu dřív něco málo objednávala.. Já nerada chodím přímo do kamenných prodejen a tady mám na výběr ze spousty věciček, a navíc mi to přijde zabalené tak, že nemusím být před dopravcem celá rudá, protože není poznat odkud zásilka jde ani co je uvnitř Odpověď Hanečková | 22.7.2019 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Anální sexDámy v e-kondomy si objednávám erotické prádlo a s tím tedy mám zkušenost perfektní!:) Je kvalitní a třeba ty korzety..mám odtud doma dva a nádherně stáhnou, prsa mi drží taky perfektně..můj je z nich vždycky odvařenej když se do nich oblíknu. Na spaní mám odtud taky košilky a fakt se mi to vyplatilo protože i po několikátém vyprání jsou stále jako nové Odpověď Mirka | 25.7.2019 21:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Anální sexTaké mám odtud korzet a pár souprav... všechno se mi příjemě nosí Odpověď Naďa | 29.7.2019 20:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Anální sexŽeny musím říct že se mi moooc líbí výběr na E-kondomy, mají tu super věci dneska sem udělala objednávku docela velkou.. už abych to měla doma Odpověď Hilda | 2.3.2020 23:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | E-kondomyNaďo můžu jenom souhlasit, výběr mají přímo skvělý také tu objednávám Odpověď Vanesa | 14.3.2020 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: E-kondomyObjednávala jsem tu ne jednou a vždy jsem maximálně spokojená Odpověď Elena | 17.3.2020 21:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: E-kondomyObjednávám si tu erotické oblečky, pro mě nejlepší eshop s těmito věcmi Odpověď Janina | 18.3.2020 14:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: E-kondomyTaky mě zaujaly ty oblečky ale nevím jak s velikostí. Z jakého materiálu ty oblečky máš ? Nic takového ještě nemám a lákají mě ty latexové a koženkové oblečky. Odpověď Elena | 21.3.2020 10:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: E-kondomyAhoj mám třeba lesklou mini sukni nádhernou nedávno pořízenou, ta je z 95% z polyesteru. Nebo mám Handmade síťované průsvitné mini šaty, atd..co se látky týká tak sem spokojená,všechno se mi dobře nosí..Velikost mi vždycky sedí Odpověď Diana | 23.3.2020 20:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | E-kondomyPřed půl rokem jsem si tady objednala masážní strojek. Je perfektní,a přišel mi v diskrétním balení Odpověď Hana | 25.3.2020 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: E-kondomyNa ty strojky jsem se taky nedávno dívala. Jinak sem si tu nakoupila už slušnou řádku erotických pomůcek Odpověď Renata | 29.3.2020 21:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: E-kondomyKupuji si přes e-kondomy také hračky.. spokojená jsem tu s objednávkou vždy Odpověď Enii | 31.3.2020 09:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: E-kondomyJak ty balíčky posílají ? Není to oblepené jejich značkou, aby každý hnedka nevěděl, co jsem si objednala ? Odpověď Renata | 31.3.2020 21:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: E-kondomyOblepené sem to nikdy neměla, není poznat odkud objednávají. Potrpí si na diskrétnosti Odpověď Alex | 6.4.2020 07:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: E-kondomyTaky mám z ekondomů docela dost hraček a je fakt, že jsem nikdy nepoznala, že jde o balíček zrovna od nich. Odpověď Erika | 9.4.2020 17:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Anální sexNa jaké velikosti je vhodné začít u těch análních kolíků a hraje roli i volba materiálu ? Odpověď Hellen | 24.4.2020 20:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Anální sexZačala bych určitě s něčím silikonovým, ten je měkký a přizpůsobivější. Zkus mrknou třeba tady na tohle www.e-kondomy.cz/blush-temptasia-bling-plug-small-black Odpověď Bella | 25.4.2020 18:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Anální sexnebo co zkusit anální kuličky, to si myslím, že je taky vhodné pro začátek :) Odpověď Erika | 5.5.2020 23:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Anální sexJe k tomu potřeba nějaký lubrikant nebo není potřeba ? Odpověď Pája | 8.5.2020 10:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Anální sex<a href="https://www.seznam.cz/">seznam</a> Odpověď Karel | 8.5.2020 10:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Anální sexhttps://www.seznam.cz Odpověď nona | 8.5.2020 10:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Anální sexhttps://seznam.cz Odpověď Linda | 24.6.2020 19:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Anální sexVzhledem k tomu že půjde o anální sex, tak bych to určitě doporučuju. Prodávají se na to i speciální lubrikanty www.e-kondomy.cz/lubrikacni-gely/lubrikacni-gely-pro-analni-sex Odpověď |