Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pondělí 20. dubna 2026, svátek má Marcela, zítra Alexandra
Vyhledávání

Diskuse - Dětská chůvička

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  fsOEJ   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dětská chůvička - diskuze na toto téma
Ahoj, mohla bych poprosit o doporučení nějaké dětské chůvičky, která má velký dosah a je jak na baterie tak i do zásuvky jestli vůbec nějaké takové jsou ?

Janule | 27.3.2019 09:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dětská chůvička
Ahoj, mám dobrou zkušenost s chůvičkou Avent SCD 570 (https://www.kojenecke-obleceni.eu/digitalni-detska-chuvicka-avent-scd-570-x13186) má velký dosah, v pohodě sedíme v létě na zahradě v pergole a dcerku slyšíme. Je super, že má oboustrannou komunikace, protože teď když už je dcerka trochu starší, tak jí do chůvičky odpovím, že už jdu a ona hned přestane plakat. na chůvičce bych nešetřila, kamarádka koupila nějakou levnou a slyšela jenom nějaké chrastění a nevěděla, jestli to štěká pes od sousedů nebo jí pláče syn.

Odpověď
Adelka | 1.1.2020 15:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dětská chůvička
byt máme malý, takže chuvičku jsem neměla. Raději jsme zainvestovala do kvalitního monitoru dechu a kočárku

Odpověď
Renata | 27.4.2019 23:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dětská chůvička
Jestli můžu poradit, tak nejlepší je si zajít přímo někam na prodejnu, kde ti ji předvedou a popíšou co a jak :)

Odpověď
Míša | 12.5.2019 15:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dětská chůvička
Jenže kde mají takhle pohromadě víc chůviček, abych mohla srovnat víc značek ? :( Většinou všude propagují jen jednu značku.

Odpověď
Renata | 18.5.2019 15:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dětská chůvička
Já jsem si vybírala chůvičku v Praze v Malvíku a tam teda mají od každé značky něco, tak se zkus mrknout tam. Nebo máš už nějakou vyhlídlou značku ?

Odpověď
Míša | 16.7.2019 15:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Dětská chůvička
Četla jsem dobré recenze na motorolu a vyhlídla jsem si tady ten model www.malvik.cz/Vse-na-doma/Elektronicke-chuvicky/Motorola-MBP-50-detska-chuvicka

Odpověď
Janka | 24.7.2019 18:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jo, to je bohužel pravda. Jestli ale můžu doporučit, tak zkus mrknout třeba sem: https://www.mamo-tato.net/ Tam mají výběr z víc značek. Taky jsme před lety kupovali chůvičku právě u nich a fungovala bezchybně. Tuším, že ta, kterou jsme kupovali byla od značky BayBy. Ale už si nepamatuji jaká přesně to byla.

Odpověď
Liliana | 20.8.2019 12:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem dostala od našich značku babymoov (www.malvik.cz/Vse-na-doma/Elektronicke-chuvicky/Babymoov-video-monitor-ESSENTIAL) a super. Má krásný obraz a výborně snímá zvuk,takže jakmile je malá vzhůru, tak o ní vím i bez toho aniž bych musela sledovat kameru.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné