| Dárek k 50-tinám pro kamaráda - diskuze na toto téma |
Zdravím, prosím můžete mi poradit, co koupit originálního na 50-té narozeniny pro kámoše? Jirka | 5.4.2019 12:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek k 50-tinám pro kamarádaJá jsem koupil pro tátu poukaz na paraglading, jako tandem, ze začátku se na mne díval, jestli jsem se nezbláznil, pak si to ale hodně užil, a říkal, že je rád, že to dostal, že sám by se tam jen tak neodvážil. Odpověď Mirka | 9.4.2019 11:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek k 50-tinám pro kamarádaPoukaz na paraglading? kde se to prosím dá koupit? a hlavně kde se to pak dá vyzvednout třeba? Odpověď Jirka | 11.4.2019 13:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dárek k 50-tinám pro kamarádaAno poukaz, podívejte se na zážitkový portál https://www.adrop.cz/, mají tam opravdu velký výběr, a také super ceny, vyzvednout můžete na zásilkovně, nebo přepravní službou, také se dá vygenerovat jako e-poukaz. Odpověď Erika Bendova | 22.5.2019 14:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dárek k 50-tinám pro kamarádaTaky jsem kupovala manželovi poukaz od agentury Adrop a mohu jen doporučit! Odpověď |