| Prsa plastika - diskuze na toto téma |
Holky byla jste některá na operaci prsou? jak moc to po operaci bolí? Jitka | 3.4.2019 16:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prsa plastikaJá jsem si před operací prsou zajistila pumpičku s analgetikem, která mi 3 dny po operaci pumpovala analgetikum přímo do rány, takže jsem necítila opravdu žádnou bolest. Odpověď Lenka | 5.4.2019 13:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Prsa plastikaKolik taková pumpička stojí? a co musím udělat pro to, abych ji mohla taky mít? Odpověď Jitka | 8.4.2019 11:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Prsa plastikaPlatila jsem za ní 4 tisíce korun, před operací jsem si zašla do lékárny, kde jsem to zaplatila a objednala. Pumpička byla za den doručená přímo do nemocnice. Odpověď Katka | 3.3.2021 19:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prsa plastikaDoporučíte mi někdo jít do plastiky ještě před těhotenstvím? To nemám nějak naplánované, je mi teprve 20, takže to může přijít za 5 nebo 8 let. Mohla by plastika mít potom na těhotenství a kojení vliv? jak jste spokojené po plastice a úpravě prsou? Odpověď Adéla | 6.3.2021 15:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Prsa plastikaPrsa jsem si nechala upravovat, když mi bylo 22. Otěhotněla jsem ve 24 a normálně jsem kojila a fungovala. Na prsou kojení není ani poznat, pořád je mám krásně pevné. Takže rozhodně nemusíte čekat s úpravou, až budete mít po dětech. Tohle Vám ale vše vysvětlí před zákrokem na klinice, kterou si vyberete. Doporučuji vybrat opravdu profesionální kliniku. Odpověď Katka | 8.3.2021 17:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Prsa plastikaNa které klinice jste byla? Asi bych si zašla na tu konzultaci, to bude asi nejrozumnější řešení. Odpověď Adéla | 12.3.2021 18:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Prsa plastikaAno, také si myslím, že je to nejrozumnější řešení. Nechala jsem si prsa upravovat na klinice https://www.perfectclinic.cz/plastika-zvetseni-prsou/ Mají po republice 3 svoje pobočky, a to v Brně, Praze a Liberci Na stránkách najdete i telefon pro případné objednání Odpověď |