| Bolest po císaři - diskuze na toto téma |
Pěkný den maminky, ráda bych se zeptat, zda je tu některá, co rodila CŘ. Zajímalo by mě, jak jste zvládaly pooperační bolest?
Erika | 9.4.2019 17:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bolest po císařiAhoj dá se to zvládnout, rodila jsem císařem, ale pořídila jsem si takovou pumpu, která mi hodně od bolesti pomohla :-) Odpověď Alena | 16.4.2019 14:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bolest po císařiA co je zač ta pumpa,na jakém principu funguje? A kde se dá pořídit? Odpověď Kristýna | 16.4.2019 21:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bolest po císařiHolky, slyšela jsem o nějaké pumpičce proti bolesti. Zajímalo by mě, zda to opravdu pomáhá proti bolesti? Máte s tím zkušenosti? Odpověď Erika | 18.4.2019 14:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bolest po císařiFunguje to tak, že po zákroku, ti ji doktor zavede do rány a mechanicky stlačí a tím ti spustí postupné uvolňování analgetik po dobu tří dnů a pak ti ji vytáhne. Objednáš v lékárně a ta ji pošle rovnou do porodnice, takže tobě do ruk vůbec nepřijde. Odpověď Alena | 24.4.2019 10:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Bolest po císařiA to si asi hradíš sama že? Odpověď Erika | 26.4.2019 11:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Bolest po císařiAno hradíš si to sama, ale za mě rozhodně ta investice stála za to :-) Odpověď Alena | 30.4.2019 10:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Bolest po císařiEriko děkuji zeptám se na to svého doktora a poslechnu si i jeho názor :-) Odpověď |