Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Plastika prsou

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  GTuTe   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Plastika prsou - diskuze na toto téma
Holky, podstoupila některá z vás plastiku prsou? Já jdu za 3 týdny, ale docela se bojím. Ne jakože by se to nepodařilo, ale bojím se pooperačních bolestí. Jak jste to zvládaly vy?

Jitka Jilkova | 8.4.2019 15:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Plastika prsou
Dobrý den, moc bych chtěla nová prsa, mám malá a nesedí mně skoro žádné spodní prádlo. Jsem už zoufalá.

Odpověď
Petra | 9.4.2019 17:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Plastika prsou
Ahoj já jsem byla na plastice prs a k tomu jsem si pořídila pumpu, která mi pomohla od bolesti a mohu jen doporučit :-)

Odpověď
Erika | 16.4.2019 14:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Plastika prsou
A na co je dobrá ta pumpa?

Odpověď
Petra | 18.4.2019 13:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Plastika prsou
Pomůže ti právě od bolesti. Je to totiž dávkovavač ze kterého vede kanyla přímo do rány a postupně uvolňuje analgetika a tím ti tlumí bolest.

Odpověď
Lenka D. | 16.4.2019 09:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Plastika prsou
Dobrý den, plastiku nemám, ale toužím po ní, mám celkem malá prsa a potřebovala bych je zvětšit, existuje, ale i nějaký zpevňující krém na prsa?

Odpověď
Petris | 16.4.2019 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Plastika prsou
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak jste zvládli bolest po platice prsou? Brali jste nějaké silné rášky nebo použili něco jiného?

Odpověď
Sandra | 24.4.2019 10:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Petrus za sebe ti doporučuji tu pumpu, také jsme ji měla, když jsem byla před dvěma měsíci na operaci s prsama a hodně mi pomohla od bolesti :-)

Odpověď
Petris | 26.4.2019 11:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobře děkuji zvážím to :-)

Odpověď
Klára | 6.7.2020 21:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Plastika prsou
Chtěla jsem se zeptat, jak to funguje při zvětšení prsou, pokud mám menší hrudník? Dělá se více druhů implantátů, a podle velikosti hrudníku se potom velikost vybírá?

Odpověď
Markéta | 8.7.2020 12:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Také mám menší hrudník, a proto jsem si musela vybrat kliniku, kde používají implantáty, které jsou vhodné pro ženy s menším hrudníkem. Mám implantáty, které se používají v USA, tam mají mnohem přísnější pravidla pro plastickou chirurgii.

Odpověď
Klára | 10.7.2020 16:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Takže mi můžete prozradit, kde jste si nechala dělat prsa? v implantátech je tedy opravdu velký rozdíl?

Odpověď
Markéta | 15.7.2020 10:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Plastika prsou
Ano přesně tak, v implantátech je velký rozdíl. Nechala jsem si upravovat prsa na klinice https://www.perfectclinic.cz/ Pobočky mají Brno, Praha, Liberec. Dobré je si zavolat, a domluvit si schůzku přímo na pobočce, kde projednáte všechny možnosti. Schůzka mi tehdy v rozhodování dala strašně moc.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné