Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Hubnutí

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  nOcKp   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Hubnutí - diskuze na toto téma
Ahojky maminky. Tak opět sem přichází s prosbou o radu. Potřebuju poradit, jak shodit kila. Cvičení moc nedám, tak jsem uvažovala o dietě... Když se ale podívám na net, tak je jich celá řada a co je teda velmi zajímavé - všechny zázračně fungují. Proč mám ale pocit, že tomu tak úplně nebude?

Babeta | 9.4.2019 20:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Zkuste využít rady a pomoci profesionálního výživového poradce. Třeba z www.svet-zdravi.cz.

Odpověď
Aneta | 9.4.2019 21:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Doporučuju vyzkoušet tablety na odvodnění. Já teď beru H2Out, jsou přírodní, není to žádná chemie. Celkově jsem splaskla a zhubla pár kilo. Důležitý je hodně pít, denně tak 3 l vody a omezit bílej cukr.

Odpověď
Lenka | 10.4.2019 13:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Hubnutí
Tyhle tablety jsem brala taky a musím potvrdit, jejich dobrý účinek. Mě dost pomohl se zavodněním, kterého jsem se nemohla zbavit a pak šla kila dolů skoro sama. Hodně toho mají na stránkách https://www.odvodneni-organismu.cz/

Odpověď
Miru | 11.4.2019 17:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Já jsem už taky zkoušela různé čaje na odvodnění. A moc mi nepomohly. Holky, ty tablety seženu normálně v lékárně? Že bych je taky vyzkoušela?

Odpověď
Aneta | 12.4.2019 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ano, buď je koupíš v lékárně nebo můžeš i přímo u nich na webu. Já je kupovala teda v lékárně.

Odpověď
Lenka | 16.4.2019 15:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já tabletky H2Out kupuju u nich na webu. Mrkni se i k nim na FB, mívají tam zajímavé věci :-)

Odpověď
Eva | 24.4.2019 16:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Hubnutí
Ráda bych ty tabletky H2Out vyzkoušela, na co jsou přesně teda určené? Dívala jsem se na internet a četla jsem, že jsou i na detoxikaci. A další dotaz, jsou přírodní?

Odpověď
Lenka | 29.4.2019 17:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Hubnutí
Ano, jsou přírodní, proto jsem je začala brát. Jsou určeny na pomoc s odvodněním a taky detoxikací. Doporučuju přečíst složení https://www.odvodneni-organismu.cz/#slozeni

Odpověď
Eva | 30.4.2019 14:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Hubnutí
Už to pročítám, koukalajsem se i na jejich FB. Jdu je taky vyzkoušet. Ty je kupuješ v lékárně nebo přes internet?

Odpověď
Lenka | 2.5.2019 07:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí
Už jsem kupovala tak i tak. pro mě pohodlnější přes internet. Posílají to rychle.

Odpověď
Eva | 2.5.2019 15:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí
PO jaké asi době jsi pozorovala změnu?

Odpověď
Lenka | 2.5.2019 21:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí
Ona je ta kura na mesíc a první učinky jsem poznala tak po těch 14ti dnech.

Odpověď
Alča | 18.4.2019 20:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Svět zdraví neznám, na stránkách jsem se dočetla, že mají dost úspěchů. Zvažuji cestu k nim.

Odpověď
Iveta | 20.4.2019 21:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pokud máte problém s váhou a chcete s tím něco udělat, nenajdete nic lepšího.

Odpověď
Alča | 23.4.2019 18:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A vy Iveto s nimi máte nějakou zkušenost? Hubla jste s nimi?

Odpověď
Iveta | 26.4.2019 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Před rokem jsem s nimi zhubla skoro 15 kilogramů, váhu si úspěšně držím.

Odpověď
Lea | 28.4.2019 22:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Na www.svet-zdravi.cz jsem se objednala na analýzu organismu s rozborem krve. Mají teď akci.

Odpověď
Vilma | 14.5.2019 20:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
O akci jsem věděla, už jsem u nich byla. Teď na jejím základě sestavujeme s výživovou poradkyní hubnoucí plán.

Odpověď
Bela | 22.5.2019 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jakou máte představu kolik byste chtěla zhubnout?

Odpověď
Vilma | 25.5.2019 22:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Chtěla bych zhubnout tak deset až dvanáct kilogramů.Snad se mě to povede.

Odpověď
Bela | 26.5.2019 21:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak to vám držím palce. Ale s pevnou vůlí a odhodláním se vám to určitě povede.

Odpověď
Meda | 14.6.2019 17:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A budete začínat Vilmo diagnostikou organismu, jak doporučují na www.svet-zdravi.cz?

Odpověď
Ally | 18.6.2019 08:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ano, výživová poradkyně mě to taky doporučila a dokonce mají akci, zvýhodněný úvodní balíček - základ za 200Kč. Koukněte na https://www.svet-zdravi.cz/cenik-sluzeb.

Odpověď
Agnes | 22.6.2019 21:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pak písněte jak jste dopadla, moc by mě to zajímalo.

Odpověď
Ally | 25.6.2019 10:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mám za sebou úvodní konzultaci s měřením tlaku, vcelku to dopadlo dobře. Výživová poradkyně na základě výsledků a mého dotazníku sestavila jídelniček. Takže jsem začala.

Odpověď
Jitka | 17.6.2019 21:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Zkuste se více hýbat, aspoň nějaké procházky. Změna jídelníčku je taky důležitá, hlavně se nepřejídat. Pokud Vás přepadne chuť na sladké, můžete si upéct zdravý moučník bez bílého cukru, který nahradíte tímto sirupem www.zlateslazeni.cz/.

Odpověď
Aneta | 22.6.2019 13:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Sirupy Cukrstop také používám a jsou top. Je vhodné je pít třeba i při sportu.

Odpověď
Verča | 27.6.2019 18:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
O Světě zdraví se hodně diskutuje, jsou to odborníci naslovo vzatí. Taky se k nim chystám, musím se svým stravováním něco udělat.

Odpověď
Zuzina | 8.7.2019 11:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A kolik potřebujete Verčo zhubnout? Já mám nadváhu brutální, potřebuji dát dole třicet kilogramů. Nevím jak na to. Mám spousty tipů a tápu. Hodně se diskutuje o Světě zdraví, na stránkách jsem si našla, že se dá u nich udělat diagnostika orgsnismu. Zkusím a pak uvidím co dál.

Odpověď
Verča | 21.7.2019 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mě stačí deset kilogramů. Pro mě důežité, že se vě Světě zdraví naučím stravovscím návykům.

Odpověď
Týna | 25.7.2019 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Se světem zdrsví jsem před pár lety výrazně zhubla. Dodnes vařím podle jejich receptů. Kdo má vůli a chuť hubnout, ať do toho jde s nimi.

Odpověď
Eliška | 27.7.2019 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kolik jste konkrétně zhubla a hlavně za jak dlouho? Moc by mě to zajímalo.

Odpověď
Týna | 28.7.2019 23:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zhubla jsem skoro patnáct kilogramů, potřebovalajsem zhubnout kvůli operaci kolene.Trvalo mě to rok. Je to ale individuální. Koukněte na jejich www.svet-zdravi.cz a projděte si příběhy těch co s nimi zhubli.

Odpověď
Eliška | 11.8.2019 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já nepotřebuji hubnout kvůli operaci, ale spíše tak nějak pro sebe. Příběhy na jejich stránkách se mě moc líbily, jsou inspirativní.

Odpověď
Vanda | 20.8.2019 20:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mě na jejich stránkách zaujaly skvělé recepty. Taky jsem snimi zuhubla a ráda bych si váhu udržela.

Odpověď
Milena | 22.8.2019 22:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vando a kolik kilogramů jste dala dole? Za jak dlouho? O Svět zdraví se taky zajímám.

Odpověď
Vanda | 24.8.2019 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zhubla jsem dvanáct kilogramů, trvalo to dlouho asi rok. Doporučovali na www.svet-zdravi.cz nechat si udělat diagnostiku organismu s analýzou krve. Absolvovala jsem to, podle toho se pak lépe stsnovoval hubnoucí plán.

Odpověď
Fany | 26.8.2019 09:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To je moc hezký výsledek. Teď jenom si váhu udržet. Jak se vám to daří?

Odpověď
Vanda | 20.9.2019 20:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí
Držím se návyků, které jsem se ve Světě zdraví naučila, a co se mě osvědčilo, vařím podle jejich receptů. Pokud chcete zhubnout Fany, tak doporučuji je.

Odpověď
Fany | 22.9.2019 20:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí
Objednala jsem se nakonec do Světa zdraví na úvodní konzultaci spolu s diagnostikou organismu. Jsem zvědavá jak dopadnu.

Odpověď
Babeta | 24.9.2019 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Nevěřím moc výživovým poradcům, jejich služby jsou dost drshé. Jak říká máma, uber jídlo a více se hýbej.

Odpověď
Květka | 26.9.2019 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To je dobrá filosofie,ale někdy to nejde jen tak. Taky se řadím mezi spokojené klienty Světa zdraví.

Odpověď
Jarina | 28.9.2019 23:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No a kolik jste s nimi zhubla? A za jak dlouho? Taky bych ráda zhubla a samotné se mě nedaří.

Odpověď
Květka | 29.9.2019 23:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zhubla jsem deset kilogramů, trvalo to asi osm měsíců.

Odpověď
Karlina | 6.10.2019 19:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak si na www.svet-zdravi.cz domluvte konzultaci a pak se rozhodnete, jestli s nimi budete hubnout.

Odpověď
Jarina | 18.10.2019 21:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To je fakt, zajdu na konzultaci, nechám si taky udělat diagnostiku organismu. A´T vím jak na tom jsem.

Odpověď
Dáša | 14.10.2024 09:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Po dlouhém snažení a pokusech zhubnout jsem si uvědomila, že mi chybí něco, co by mě každý den motivovalo a dalo mi přehled o mých aktivitách. Proto jsem se rozhodla pořídit si chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-prime-2-cerna/ ve stříbrném provedení. Díky měření tepu, počtu kroků a spálených kalorií vím přesně, jak moc se hýbu a co ještě potřebuji zlepšit. Aplikace mi umožňuje sledovat dlouhodobý pokrok, což mi dodává chuť pokračovat. Konečně mám kontrolu nad svým denním režimem a vidím výsledky, na které jsem tak dlouho čekala.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné