| Ohřívač mléka - diskuze na toto téma |
Mohla bych se prosím zeptat jestli tu nemá některá z maminek vyzkoušený ohřívač mléka od tommee tippee ?
Jana | 14.5.2019 13:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ohřívač mlékaJá mám tu perfect prep a s tou jsem teda maximálně spokojená. Ohřeje mi mléko přesně na takovoou teplotu, abych to mohla dát hned dítěti, filtruje si to vodu, což je naprosto geniální, protože člověk nikdy neví co to může obsahovat i když jde o kojeneckou vodu a v případě, že by mléko obsahovalo nějaké bakterie, tak je zlikviduje :).
Odpověď | 19.5.2019 11:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ohřívač mlékaPáni .. Tak to jsem vůbec nevěděla, že něco takového mají. Dívala jsem se právě na tu klasickou, kam se strčí lahvička už s nachystanou vodou a já si jen nastavím teplotu :O. No uvidím, který vyberu, protože u toho prvního se mi líbí, že do něj můžu dát ohřívat i přesnídávky, což nás čaká za dva měsíce a vím.
Odpověď Jana | 20.6.2019 11:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Ohřívač mlékaNo jestli tady ty přsnídávky kupuješ tak to bude asi ve vašem případě vhodnější :) nicméně když by si se rozhodla přesnídávky a jídla pro dítě chystat sama, tak mají tady na toto parní vařič a mixér, ten už já teda nemám ale možná si ho pořídím. Viděla jsem ho totiž u kamarádky a ta příprava je naprosto úžasná a pracuješ s jedním strojem a nepotřebuješ spoustu hrnců, mixérů apod.
Odpověď |