| zlepšení imunity - diskuze na toto téma |
Prosim o rady jak si zlepšit imunitu. Mám už podruhé letos angínu a antibiotika. Sportovat moc s ditětem rok a pul nemuzu, spis je rada na piskovišti. Jsem pořád unavená a cítím se nespokojeně. Díky za rady a zkušenosti. alba66 | 10.7.2016 23:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | zlepšení imunityZkuste začít pročištěním organismu. Ulehčit nějak tělu od jedů. Doporučuji pročistit játra a žlučník ostropestřcem mariánským nebo provézt pročistující jaterní kúru (pokud si na ni troufnete a jste jinak zdravá). Odpověď Monika | 14.2.2017 21:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: zlepšení imunityJá jsem měla strašně špatnou imunitu, jsem těžký kuřák, takže náchylnost k nemocem je u mě veliká, začala jsem si kupovat ale filtry na cigarety stopfiltr, prodávají to v lékárně u doktora maxe a je to mnohem lepší zachytí to hodně negativních látek z cigarety Odpověď Karel | 21.2.2017 16:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: zlepšení imunityTaké si je kupuju, a po ránu díky nim už tolik nekašlu :-) Odpověď Petra | 25.2.2017 16:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: zlepšení imunityTak jsem si je taky koupila a na cigaretu to nemá žádný vliv a opravdu se mi po ránu líp dýchá :-) Odpověď AlexM. | 1.3.2017 17:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: zlepšení imunityAhoj, jsem teď koncem zimy pořád nachlazená, strácím chuť k jídlu, jsem z toho vyčerpaná. Odpověď Michaela | 1.3.2017 19:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: zlepšení imunityZdravím, něco málo jsem nastudovala na internetu a nadchlo mě goji, je to přírodní cesta, což se mi, osobně, velmi zamlouvá. Odpověď AlexM. | 2.3.2017 18:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: zlepšení imunitynarazila jsem na toto? Co myslíte :) https://www.himalyo.cz/produkty/goji-original-100-juice-0-1 Odpověď Cassie21 | 2.3.2017 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: zlepšení imunitypřesně tohle užívám, na každého to může působit jinak, ale já i holky jsme celou zimu zdravé Odpověď Cecciliana | 24.4.2017 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: zlepšení imunityDůležitý je celkový životní styl, dostatek pohybu (chůze, nemyslím hned dření v gymu), pestrá strava a snažit se minimalizovat stres. Odpověď Zdenka Vojdíšková | 25.4.2017 14:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: zlepšení imunityS tím můžu jen souhlasit, ráda si o tom čtu všelijaké články, mám potom přehled a aspoň se trochu vzdělávám. Odpověď Evelin P. | 26.4.2017 17:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: zlepšení imunityTak na imunitu to chce potraviny bohate na vitamin C, ne? Odpověď Maria Smoot | 27.4.2017 10:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: zlepšení imunityPočti si ;) www.svet-zdravi.cz/clanky/potraviny-posilujici-imunitu, na imunitu potřebuješ víc než jen C. Odpověď Tereza | 12.5.2017 22:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: zlepšení imunityCelou zimu jsem mě stíhala jedna choroba za druhou, taky jsem se nechala očkovat proti chřipce, kterou jsem jako jedinou během zimy opravdu neprodělala. Už jsem toho měla dost, tak jsem na doporučení doktorky zkusila sirup vakcinal a od té doby je klid. Užívám denně večer před jídlem a srším energií, cítím se konečně skvěle. Tak vyzkoušejte. Dá se koupit v lékárnách nebo levněji objednat přímo na www.vakcinal.cz. Odpověď Lenule | 1.8.2016 15:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | zlepšení imunityMe dobre pomohly na imunitu konopné kapky. Jenom se kapou dvakrát dennne pod jazyk. Uz docela dlouho jsem nebyla nemocná, coz je u mne pokrok, protoze jsem byla porád nachcípaná... Odpověď Naty | 2.8.2016 15:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | zlepšení imunityJaké kapky to jsou? Z lékárny? Odpověď Lenule | 3.8.2016 09:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | zlepšení imunityjmenují se cbdex- imunit a koupila jsem to přes internet na doporuceni - eshop.cbdex.cz/kategorie/imunita--imunit/ Odpověď Naty | 3.8.2016 12:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | zlepšení imunityDocela me kapky zaujaly,ale máme doma inhalátor, tak koupím to na inhalování…díky za tip, napisu, jak to zabralo Odpověď Lenule | 3.8.2016 12:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | zlepšení imunitynemás za co, ráda doporucím něco, co mi pomohlo nekomu, kdo to taky potrebuje ;-) Odpověď vanda | 4.10.2016 16:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: zlepšení imunitydoporucuju mediciální houby. mela jsem porad nejaké nachlazeni, rymy, atd a ne a ne se toho zbavit. na doporucení jsem zasla k panu Milanovi Schirlovi- je to terapeut čínské medicíny...pomohlo mi to. Odpověď Eliška | 5.10.2016 13:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: zlepšení imunityVando, prosím te, chtela bych se o houbách a této moznosti lecby dovedet více. Kde se dovím víc? Odpověď vanda | 5.10.2016 18:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: zlepšení imunityNajít ho muzes na stránkách www.mycomedica.cz/ je tam i více o houbách a jsou tam produkty Odpověď Petra | 21.10.2016 18:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | zlepšení imunityJá jsem na imunitu uz vyzkousela hodne výrobku, vsechny prirodní, protoze chemii se co nejvice vyhybam. Nejakou dobu uz uzívám od Australian remedy - www.australianremedy.cz/produkty/prirodni-produkty-z-australie/squalene-1000-olej-ze-zralocich-jater-120-kapsli#bmDescription a po nemoci ani stopy ;-) Odpověď Leňa | 26.10.2016 16:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: zlepšení imunitypise se u toho, ze to pomahá upravit hormony, menstruaci mívám hodne nepravidelnou, tak ze bych to zkusila... Odpověď Zuzka | 1.11.2016 16:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | zlepšení imunityJestli nevís, co by jsi vyzkousela, protoze ti nic nezabírá, tak vyzkousej www.mycomedica.cz/terapeuticke-ucinky.html já jsem díky houbám vyresila snízenou imunitu. Odpověď Marketa | 2.11.2016 13:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: zlepšení imunitykuppovala jsi si to podle návodu nebo jsi byla u pana terapeuta? Odpověď Zuzka | 2.11.2016 14:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: zlepšení imunityJá osobne jsem u pana nebyla, ale moje sestra, která mi houby doporucila bydlí kousek od Polic nad Metují, tak se k nemu objednala. Odpověď Sabina | 1.12.2016 21:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | zlepšení imunityJá jsem už druhý podzim byla bez chřipky, myslím že je to protože piju nápoj z kustovnice, jmenuje se himalyo. Je to čistě přírodní, 100% džus.
Odpověď Erika B. | 5.12.2016 22:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: zlepšení imunityjá taky piju himalyo a ještě si kupuji sušené plody:-) Odpověď Marcela Labounková | 2.2.2017 18:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: zlepšení imunitydobrý den, neustále mě trápí špatná nálada, hlavně v zimě, nevíte co s tím? Odpověď Petra | 3.2.2017 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: zlepšení imunityzkus se podívat na allegra comfort od woykoff, začala jsem to brát na doporučení lékařky, zvedá to podíl serotoninu v tělě a pak máš lepší náladu :) Odpověď Martina | 5.2.2017 11:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: zlepšení imunityTo můžu také jen doporučit, beru to občas, když je mi ouzko, a za chvíli se člověk cítí v pohodě :-) Odpověď Marcela Labounková | 7.2.2017 16:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: zlepšení imunityTak děkuji za rady, koupila jsem si to dnes, tak uvidiíme :-) Odpověď Kačka | 26.2.2017 18:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | zlepšení imunityZdravím.Co superpotraviny kontra imunita.Jaké je nejlepší za tímto účelem pořídit? Odpověď Ellinka | 27.2.2017 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: zlepšení imunityKupuju chia semínka.Ovšem ne na e-shopu, jen ve zdravé výživě. Odpověď Sandra | 24.3.2017 23:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | zlepšení imunityJá beru dlouhodobě longevit. Taky jsem na tom byla stejně jak ty a když se v mé blízkosti naskytl někdo nemocný, tak já byla hned automaticky taky. Po konzultaci s doktorkou jsem začla užívat tento doplněk www.pharma-future.com/novinky/380-longevit-pro-dlouhy-a-kvalitni-zivot-doplnek-stravy-168-kapsli.html a po třech měsících užívání je efekt opravdu znát. Odpověď Darina | 15.5.2017 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | zlepšení imunityAhoj chi se zeptat co dáváte dětem na posílení imunity? Byli jsme ted pořád nemocní,tak bych dceři chtěla začít dávat něco na posílení,děkuji za rady Odpověď Jana Malíková | 30.10.2017 09:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: zlepšení imunityAhoj,
já jim dávám každý den náš domácí med (oni ho rádi) a zároveň před podzimem a během podzimu Marťánky Imunoforte. Konečně něco, co jim chutná. Někdy jim to dávám i jako placebo efekt proti bolesti (dětem se lhát nemá, ale u tohohle to je někdy potřeba - holčička má růstové bolesti a nic proti bolesti jí dávat nehodlám). Odpověď Micka | 15.5.2017 21:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | zlepšení imunityAhoj ja jsem na doporuceni sve doktorky zacala pouzivat Vakcinal sirup a moc nam pomohl.Zacali jsme ho pouzivat z jineho duvodu a to,ze moje deti spatne snasely ockovani. Odpověď Darina | 15.5.2017 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: zlepšení imunityAle já chci něco na imunitu? To je také? Odpověď Micka | 15.5.2017 21:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | zlepšení imunityNa imunitu je to prave taky.Podivej se na www.vakcinal.cz tam se vse dozvis. Odpověď Darina | 15.5.2017 22:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: zlepšení imunityDobře kouknu na to,díky Odpověď Marie | 14.6.2017 22:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | zlepšení imunityAhoj, mně doktorka také doporučila vakcinal sirup na podporu imunity. Beru ho od konce zimy a od té doby jsem nebyla nemocná. Odpověď Věrka | 15.7.2017 23:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: zlepšení imunityAno, taky si nemohu vakcinal vynachválit. Konečně něco, co opravdu pomáhá. Beru pravidelně a nemocná jsem nebyla už pěkně dlouho a cítím se konečně dobře, bez únav... Odpověď Eliška | 13.8.2017 22:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: zlepšení imunityNám doktorka vakcinal taky předepsala, ale bylo to jen v souvislosti s očkováním. Ano, podporuje imunitu a má hlavně zabránit reakcím po očkování. Bere se tři dny před očkováním už a pak ještě tři dny po očkování. Ale to vám doktorka vysvětlí nebo v lékárně... Odpověď Lenka | 13.10.2018 18:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | zlepšení imunityMyslíte že má na imunitu vliv i vitamín D ? Odpověď Alice | 1.4.2020 21:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: zlepšení imunityTo si úplně nemyslím, lepší je nějaká směs vitamínů na imunitu než je takhle brát jednotlivě. Zkus se podívat třeba na sirup od altaherby www.altaherba.cz/ah-sirup-14-bylin Odpověď Hanička | 3.4.2020 19:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: zlepšení imunityJde o čistě přírodní přípravek ? Tady ty bylinné přípravky mám ráda, ty se mi vždycky nejvíc osvědčily a hlavně pro tělo to není vůbec žádná zátěž Odpověď Alice | 2.5.2020 22:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: zlepšení imunityAno je to čistě přírodní přípravek, jak ten bylinný sirup co mají, tak i ta tinktura www.altaherba.cz/antibakterialni-tinktura?search=tinktura%20 Odpověď Hanička | 5.5.2020 17:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: zlepšení imunitySuper, to jsem ráda. Malé vezmu ten sirupek a já vyzkouším tu tinkturu. Odpověď Elena | 18.10.2018 06:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | zlepšení imunityZa mě nejlepší na podporu imunity co jsem našla je: https://www.eushops.cz/Bylinky-pro-zdravi-imunita-povzbuzeni-organismu jsou to jen bylinky, žádná chemie. Začala jsem to užívat vloni v zimě, protože jsem byla často nastydlá a od té doby mám klid. Určitě to stojí za vyzkoušení. Odpověď Helena | 8.8.2020 07:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | zlepšení imunityAhoj, s rok a půl starým dítětem se dá sportovat krásně. Kup si cyklosedačku a jezděte spolu na kole. Uvidíš, jak bude nadšené a ty uděláš něco pro své zdraví. Také zařaď do svého jídelníčku ovoce a zeleninu, které je bohaté na karotenoidy, které podporují nejen imunitu, ale působí jako antioxidanty. Také bych být tebou zvážila biofotonický skener, protože se vsadím, že máš nižší hodnotu karotenoidů než bys měla mít. Přečti si pěkný článek na www.hackni-svuj-zivot.cz/zdravi/biofotonicky-skener/ , mně otevřel v mnoha ohledech oči. Odpověď Tamara | 3.6.2021 13:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | zlepšení imunityMám dobrou zkušenost co se týká posílení imunity s kouzelnými kapkami od www.altaherba.cz. Odpověď Zlata | 10.6.2021 10:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: zlepšení imunityMáte zkušenost s jejich užíváním u dětí? Odpověď Tamara | 18.6.2021 20:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: zlepšení imunityMám s ním zkušenost u celé rodiny, u dětí funguje spolehlivě. Odpověď Draha | 22.6.2021 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | zlepšení imunityAltaherba nabízí spoustu přírodních přípravků. V tomto ročním období jsem u nich koupila bylinný repelent. Odpověď Klára | 28.6.2021 20:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: zlepšení imunityTento repelent už pár let používám, opravdu spolehlivě funguje a celkově je příjemný. Odpověď Jandulka | 30.6.2021 13:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: zlepšení imunityPokud vás už hmyz pokouše, tak vyzkoušejte Moskyto gel od Rosenpharmy. Skvěle uleví. Odpověď Laura | 30.6.2021 18:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | zlepšení imunityJaký přírodní doplněk stravy byste doporučili?
Odpověď Míša | 12.7.2021 23:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: zlepšení imunityTaky budu ráda za tip, chci zkusit něco čistě přírodního a ne jenom něco syntetickýho s přírodními extrakty
Odpověď Vanda | 18.7.2021 17:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: zlepšení imunityJá si kupuju doplňky stravy od https://vitaslife.cz/ mají kvalitní přírodní doplňky.
Odpověď Laura | 26.7.2021 23:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: zlepšení imunityTo vypadá dobře, moc díky, rovnou objednávám, konečně něco čistě přírodního
Odpověď Vanda | 29.7.2021 21:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: zlepšení imunityZa málo ráda jsem pomohla. Mně se právě taky líbí, že je to vyloženě čistě přírodní.
Odpověď Laura | 31.7.2021 23:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: zlepšení imunityTak už mi přišel bio prášek z aceroly a moc mile mě to překvapilo, je úžasně osvěžující a líbí se mi že je to fakt čistě z těch plodů, super!
Odpověď Vanda | 1.8.2021 23:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: zlepšení imunityTo mě těší že jsem dobře poradila.
Odpověď Dora | 1.8.2021 23:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | zlepšení imunityOd VitasLife si taky kupuju doplňky stravy, jsou fakt kvalitní.
Odpověď Tamara | 30.8.2021 20:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | zlepšení imunityPřírodní doplňky jsou to nejlepší, nad sílu přírody prostě není :)
Odpověď Dora | 1.9.2021 00:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: zlepšení imunityPřesně tak, s tím souhlasím :-)
Odpověď Helena | 23.9.2021 19:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | zlepšení imunityJá se cítila pořád taková unavená, špatně jsem spala, myslela jsem že mi chybí vitamíny ale nakonec to bylo z nedostatku hořčíku, takže teď beru pravidelně a cítím se skvěle
Odpověď Helena | 25.9.2021 17:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: zlepšení imunityKupuju si magnésium od Vitaslife, to se dobře vstřebává takže rychle pomůže
Odpověď Nela | 27.9.2021 21:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: zlepšení imunityAha děkuju za radu, vyzkouším to.
Odpověď Helena | 28.9.2021 21:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: zlepšení imunityZa málo, je opravdu hodně kvalitní takže uvidíš že se ti rychle uleví
Odpověď Renata | 27.3.2023 23:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | zlepšení imunityJá si kupuju Kouzelné kapky. Je to bylinková tinktura od Alta Herba přímo na podporu obranyschopnosti, mně se osvědčila.
Odpověď Laura K | 28.3.2023 23:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: zlepšení imunityA kde je kupuješ? Dají se koupit v lékárně nebo to máš od nějakého bylinkáře?
Odpověď Renata | 29.3.2023 23:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: zlepšení imunityUrčitě je najdeš i v lékárně, já si je objednávám přes internet. Vyrábí je Alta Herba, mám ráda jejich doplňky jsou kvalitní a za rozumný ceny.
Odpověď Laura K | 30.3.2023 23:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: zlepšení imunityMoc díky, už jsem si je objednala tak jsem na to zvědavá :)
Odpověď Eva | 21.10.2024 23:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: zlepšení imunityJá se přiznám, že jsem opravdu dlouho hledala něco na lepší imunitu a nakonec se mi to podařilo najít vlastně v doplňku stravy https://www.kratomworld.cz/collections/ke-kratomu/products/ginger-shot Naprosto perfektní na každodenní ranní vzpruhu, protože obsahuje zázvor, který vás pěkně protáhne. Dělají ho ve více variantách, tedy ve více příchutích, takže já mohu určitě doporučit. Odpověď Jana | 11.5.2025 21:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | zlepšení imunityJako maminka dvou malých dětí jsem věčně bojovala s nachlazením. Jakmile se uzdravilo jedno, druhé to přineslo ze školky znovu. Sama jsem byla neustále unavená a nemocná. Začala jsem si proto víc všímat nejen toho, co jím, ale hlavně kolik se hýbu, jak spím a jestli mám dostatek pohybu venku. Pořídila jsem si chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ , které mi začaly ve všem pomáhat. Denně mi připomínají, že mám vstát a hýbat se, sledují mi tepovou frekvenci, spánek i množství pohybu. Odpověď |