Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - jaká probiotika?

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  CtEOZ   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
jaká probiotika? - diskuze na toto téma
Ahoj, poraďte mi prosim jaká probiotika dáváte svým dětem a jak? Mám problém to do malé dostat... Děkuji.

HankaJu | 9.7.2016 15:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jaká probiotika?
Používám kapsle, ted si nepamatuju název, napíšu později. Ale dávám jí je do ranního mlíčka. Normálně rozdělám kapsli a šupnu do lahve, přidám mlíčko a malá to vypije.

Odpověď
HankaJu | 20.7.2016 18:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: jaká probiotika?
Málem bych zapomněla napsal... Používám tato probiotika www.pharmaagency.cz/humanni-produkty/e-shop.htm/prod_2/

Odpověď
Maruška | 16.1.2017 12:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, co berete na zlepšení nálady? když trpím zimní depresí, myslím si, že je to z toho, že není tolik sluníčka jako v létě, ale je to hrozné, příjdu z práce a pak čím déle jsem doma, tím je to horší

Odpověď
Martina | 17.1.2017 15:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: jaká probiotika?
Na zlepšení nálady pomáhá tohle www.woykoff.com/allegra1, zvyšuje to podíl serotoninu v tělě, a ten vyvolává lepší náladu, dokonce to fugjue i proti přejídání

Odpověď
Maruška | 19.1.2017 13:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: jaká probiotika?
Tak super díky, to určitě vyzkouším

Odpověď
Danulenka | 10.7.2016 23:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jaká probiotika?
Mám normální probiotika pro dospělé a dávám je občas malé normálně na lžičku. Asi ji to chutná.

Odpověď
Sandra | 19.8.2016 10:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Brala jsem nekolikatery antibiotika po sobe a daly mi zabrat, proto jsem taky brala probiotika- https://www.czlekarna.cz/2720960-bio-kult-14-probiotika-cps-60-medicol

Odpověď
lamiska | 20.10.2016 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dávám malému Infants Dophilus, jsou uplně bez chuti a rozpustné v tekutině, takže není vůbec problém aby je malý vypil a zabírají výborně. Jsou od PharmaAgency, taky od nich užívám probiotika, mají přírodní a kvalitní.

Odpověď
Nanna | 26.9.2016 23:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jaká probiotika?
Tyhle www.pharmaagency.cz/humanni-produkty/e-shop.htm/prod_2/ Infants dophilus se nám výborně osvědčili. Jsou ve formě prášku rozpustného v tekutině a bez chuti a jsou kvalitní ;)

Odpověď
Jitka | 16.10.2016 21:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jaká probiotika?
Ta probiotika, obsahují vitamín D? Trpím na chřipky, jsem často nachlazená. Nechci se nechat očkovat, ale onemocnění předejít nějakou méně invazivní cestou jakou je očkování.

Odpověď
Karol | 20.10.2016 20:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jitko, probiotika s vitamínem D jsou tyhle, a co vím, tak jediné na rhu, když jsem se ptala paní lékárnice.Probio C+D, koupíte v lékárně.

Odpověď
Jitka | 26.10.2016 21:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Karol, děkuji za tip. Asi do toho půjdu. Prozatím mi nic moc nepomohlo.

Odpověď
Jitka | 26.10.2016 21:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ještě se zeptám, a nestačilo by třeba jen koupit rybí tuk?

Odpověď
Karol | 29.10.2016 21:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No, tak asi jen rybí tuk, to nevím, do toho bych nešla. Rybí tuk se kupuje odjakživa dětem na nechutenství. Na tomhle asi neušetříte. Pokud si nechcete vyhazovat peníze v lékárně, tak raději upravte jídelníček a zařaďte ryby, sardinky, treska, a tak. Ovoce také, kvůli vitamínu C.

Odpověď
Justa | 30.10.2016 18:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: jaká probiotika?
Jíťo, souhlasím s Karol. Šla bych raději to nějakého mixu vitamínů, anebo zkrátka do něčeho jiného než je rybí tuk.

Odpověď
Liduška | 31.10.2016 21:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vitamíny
Já mám dobrou zkušenost s užíváním vitamínu C, na imunitu. A celou zimu nejsem nemocná,a to jezdím denně MHD a pohybuji se mezi lidmi.

Odpověď
Katka | 10.11.2016 21:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jaká probiotika?
Já jsem si včera koupila poprvé v životě probiotika, tak jsem zvědavá. Jsem téměř celou zimu nachlazená, a pořád trpím nějakými zažívacími problémy, takže doufám, že mi to pomůže. Je v tom totiž obsažené i to zmiňované déčko.

Odpověď
Sabka | 13.11.2016 06:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jaká probiotika?
No já bych chtěla jen dodat, že třeba já se snažíme s rodinou jíst poměrně zdravě, ale minimálně jednou za rok stejně onemocníme nějakou chřipkou, či tak. Zkrátka asi vitamíny přijaté ve stravě nedostačují.

Odpověď
Diana | 26.11.2016 23:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jaká probiotika?
Pro malého se mi osvědčili probiotika Infants Dophilus od PharmaAgency www.pharmaagency.cz/humanni-produkty/e-shop.htm/prod_2/ jsou bez chuti a kvalitní.

Odpověď
Sabka | 27.11.2016 18:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Něco jsem si o tom googlila. Pharmaagency je asi dobrá volba, dost se na netu zmiňují v diskusích.

Odpověď
Diana | 28.11.2016 23:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jaká probiotika?
Jojo je to tak, myslím, že mají nejkvalitnější probiotika co se tady dají sehnat.

Odpověď
Saša | 30.11.2016 23:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jaká probiotika?
Užívám probiotika Probio C+D www.pharmaagency.cz/humanni-produkty/e-shop.htm/prod_11/, obsahují vitamíny C a D, které jsou důležité pro správnou funkci imunitního systému a spoustu dalšího

Odpověď
Helena | 10.12.2016 11:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jaká probiotika?
Já užívám lactobacily Vagiferm od Pharmaagency. A spokojenost. Beru to dva měsíce.

Odpověď
Lenča | 11.12.2016 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jaká probiotika?
Malému jsme taky dávali infants dophilus, nic jiného jsme do něho nemohli dostat..a tyhle jsou bez chuti a rozpustí se v tekutině takže to je fajn

Odpověď
Anežka | 12.12.2016 20:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Děti a probiotika?
maminky, setkaly jste se s tím, že by vám dětská lékařka doporučila užívat u dětí jako prevenci probiotika? Užívá vaše dítě takové přípravky.

Odpověď
Gábina | 14.12.2016 21:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Děti a probiotika?
Anežko, vyzkoušejte Infants Dophilus. Je to pro nejmenší děti, prášková konzistence. Jaké má Vaše dítě problémy? Je po léčbě antibiotiky, nebo jen potřebujete upravit střevní mikroflóru?

Odpověď
Gábina | 14.12.2016 21:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Děti a probiotika?

Odpověď
Petruška | 16.12.2016 22:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Děti a probiotika?
Máme také odzkoušené Pharmaagency. Můžeme doporučit.

Odpověď
julie7 | 28.12.2016 14:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jaká probiotika?
Dobrý den osobně používám tyto probiotika www.valosun.com/index.php?&desktop_back=hledani&action_back=&id_back=&desktop=eshop&action=zbozi_detail&id=20 a to hlavně proto, že jsou v kapkách a tudíž je dětem mohu aplikovat již od dětství pomocí injekční stříkačky.

Odpověď
Lenka | 16.5.2017 21:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jaká probiotika?
Ahoj holky jaká dáváte svým dětem probiotika?

Odpověď
Tereza | 16.5.2017 21:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj ja davam enterol a jsem spokojena.

Odpověď
Lenka | 16.5.2017 22:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zapomněla jsem napsat,že malá má teprve 3 měsíce je to i pro takové prťata?

Odpověď
Tereza | 16.5.2017 22:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jaká probiotika?
Prave,ze je ti i pro ty nejmensi,davam to detem uz od narozeni. Doporucila mi je doktorka.

Odpověď
Lenka | 16.5.2017 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak to je dobré,to pro ně zítra pošlu manžela.

Odpověď
Misuska9 | 22.5.2017 22:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jaká probiotika?
Mrknite na stránku pharmaagency.cz tam mají široký výběr probiotik rozdělených podle věku. :)

Odpověď
Petra55 | 27.5.2017 19:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jojo, já dlouhodobě užívám Probio C+D a nebyla jsem nachlazená, už ani nepamatuju. :)

Odpověď
Elišinka | 31.5.2017 22:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Souhlasím s vámi. Taky od nich dlouhodbě kupuji probiotika a nikdy žádné problémy. :)

Odpověď
Miskujka | 31.5.2017 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jaká probiotika?
Hlavně určitě hledejte probiotika, na kterých je napsáno, že je můžou užívat děti. Takové vyrábí například pharmaagency.cz

Odpověď
Libuška7 | 31.5.2017 23:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To je pravda, pak by to mohlo mít nedozírné následky.... Možná je lepší se radši poradit s lékařem.

Odpověď
Míša J. | 10.6.2017 19:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jaká probiotika?
Mrkněte na stránky www.pharmaagency.cz, mají účinná probiotika, vybere si každá věková skupina.

Odpověď
Erika M. | 18.6.2017 13:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Děkuji za tip, mrkla jsem na ně, a vybrala jsem probiotika pro dceru i pro sebe. Doufám, že budou fungovat jak píší.

Odpověď
Jana S. | 21.6.2017 20:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Děkuji za tip, stránky jsem si prostudovala, probio C+D vypadá zajímavě, zaujal mě hlavně vitamín D v kombinaci s C. Určitě bude výborný na imunitu.

Odpověď
Lenka | 21.1.2018 10:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jaká probiotika?
maminy používáte některá probiotika z www.pharmaagency.cz?A jak jste spokojené? Děkuji

Odpověď
Radka | 22.1.2018 13:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ano, ja konkrétně z pharmaagency kupuji, kupuji tam i léky pro mě, takže to vždy vezmu při jednom

Odpověď
Zdenka | 23.1.2018 13:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
mohu tyto prebiotika podávat i dětem?

Odpověď
Kateřina P. | 24.1.2018 13:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Myslím, že jo, ale určitě si přečtěte příbalový leták

Odpověď
Marka | 25.1.2018 12:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jo, to se tam určitě dočtete. Mimochodem ta pharmaagency má rozdělené probiotika pro dospělé i pro děti, takže můžete koupit podle toho, pro koho to chcete

Odpověď
Martin Dolanos | 1.10.2018 09:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jaká probiotika?
Tak jasně, že se najde spousta výrobců potravin, kteří deklarují probiotika v jogurtech, mléku a podobně, a ono jich tam je jen "neškodné množství"..ale u nás se velmi dobře osvědčil doktor Formulated.. https://www.rawstore.cz/probiotika/ Pozor, tohle jsou probiotika spíše pro dospělé

Odpověď
Sandra | 19.7.2019 15:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jaká probiotika?
Ahoj maminky, jaké probiotika dávat 4 měsíčnímu miminku, se kterými máte dobrou zkušenost?

Odpověď
Eliška | 22.7.2019 13:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vyzkoušej LAKTOBACÍLKY BABY od naturevia, můžeš je dávat už od narození!

Odpověď
Sandra | 24.7.2019 12:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Děkuji, stavím se do lékárny zda je tam mají.

Odpověď
Petra | 26.7.2019 14:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem Laktobacilky kupovala u nás v lékárně Benu a vysypu je vždy malé do mlíčka.

Odpověď
Lucasice | 4.8.2019 21:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já dávám přímo tyto https://www.naturevia.cz/e-shop/laktobacily-a-bifidobakterie/laktobacilky-baby-30cps-detail, vždy vysypu do mléka.

Odpověď
Iveta | 19.1.2020 20:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jaká probiotika?
Ahoj sháním nějaké probiotika vhodné pro dítě, máme docela velký problém s polykáním prášků. Budu ráda, když mi poradíte.

Odpověď
Lenka | 23.1.2020 18:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahojky také jsme na tom byli podobně, tak mi kamarádka doporočila probiotika s třešňovou příchutí, jsou to jak bonbony a malá s tím nemá problém!

Odpověď
Iveta | 26.1.2020 14:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A jak se prosím tě jmenují? Že by jsme je vyzkoušeli.

Odpověď
Lenka | 29.1.2020 17:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jsou to tyhle https://www.naturevia.cz/e-shop/laktobacily/laktobacilky-2/, mají i menší balení. Zkuste je :-)

Odpověď
Majkaa | 16.3.2020 21:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jaká probiotika?
Iveto, máme stejný problém, jak to šlo s polykáním s těmi Laktobacílky, že bych je taky zkusila.

Odpověď
Ella | 18.3.2020 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Majko, začala jsem teď malé na radu kamarádky tyhle Laktobacílky dávat a malá je uplně v pohodě spolkne nemusíš se bát ;-)

Odpověď
Majkaa | 20.3.2020 16:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To jsem ráda, protože jsem koukala na stránky Naturevia a moc se mi líbí, že jsou vyráběné z přírodních zdrojů, bez chemických konzervantů, aromat a barviv, tak se zajdu zeptat do lékárny jestli mají. Děkuju :)

Odpověď
Ella | 22.3.2020 12:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Není zač, kdyby je náhodou neměli tak se dají koupit I v online lékárnách, to máš do druhého dne doma ;-) nebo se dají objednat I přímo na jejich stránkách jestli sis všimla https://www.naturevia.cz/e-shop/

Odpověď
Bára | 22.3.2020 14:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jaká probiotika?
A můžu se zeptat mají i probiotika pro 2 měsíční miminko?

Odpověď
Irena | 23.3.2020 17:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Určitě mají,jelikož já je dávám naší malé princezně.

Odpověď
Bára | 25.3.2020 10:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A jaké ji dáváš?

Odpověď
Hani | 29.3.2020 20:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
My dáváme tyhle https://www.gigalekarna.cz/produkt/swiss-naturevia-laktobacilky-baby-60-sacku/ a spokojenost...jsou v sáčkách takže vždy jenom zamíchám do mléka ;)

Odpověď
Irena | 30.3.2020 18:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
Mirandr | 1.6.2020 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jaká probiotika?
Pomohly vám ty probiotika i na prdíky? A nemáte problém s tím, aby je mimi vypilo? Není to cítít z toho mléka/jídla?

Odpověď
Hani | 2.6.2020 22:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nám na prdíky pomohly moc a cítit to není vůbec, úplně se rozpustí a když zamíchaš do mléka nebo jídla tak o tom mimi vůbec neví ;)

Odpověď
Jana | 4.11.2020 22:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jaká probiotika?
Jak dlouho by se ta probiotika měla brát, aby měli ten správný vliv ?

Odpověď
Andrea | 18.11.2020 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak vitamíny, tak probiotika se užívají dlouhodobě, takže nestačí je jíst měsíc a pak konec. Jsou to doplňky, které se dají užívat celoročně. Nevím jestli sis o tom už něco zjišťovala, ale třeba giga lékárna má velký výběr probiotik.

Odpověď
Jana | 3.12.2020 13:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Když v tom máš takový přehled, tak mohla bych tě poprosit o doporučení na konkrétní doplněk, který je dle tebe vhodné užívat ?

Odpověď
Andrea | 28.12.2020 19:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak mezi ty nejlepší bych zařadila rozhodně wobenzym www.gigalekarna.cz/produkt/wobenzym-800/

Odpověď
Linda | 1.2.2021 22:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nemáte vyzkoušená i homeopatika ?

Odpověď
Dominika | 25.2.2021 17:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: jaká probiotika?
Já jsem toho názoru, že přírodní cesta je téměř vždy ta nejlepší. Proto probiotika do těla doplňuji díky pití kombuchy. Kombucha je fermentovaný čaj, který obsahuje spoustu probiotik, vitamínů a antioxidantů. Navíc mi hodně chutná a piju ji místo klasických slazených limonád. Kupuji ji přes internet ze stránky https://www.jztferments.cz/

Odpověď
Danielka | 19.7.2021 12:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jaká probiotika?
A jak se to liší od probiotik co se nemůžou brát celý rok? Já si kupuji tyto a mám je celý rok a jsem s tím nadmíru spokojená https://www.naturevia.cz/e-shop/imunita-a-energie/laktobacily-5-imunita-kopirovat/

Odpověď
Klára | 28.8.2021 22:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaký máte názor na umělá probiotika? Umělá, tím myslím různé doplňky stravy atd… Má to pro zdraví opravdu smysl?

Odpověď
Markéta | 29.8.2021 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Myslíte ty předražené doplňky stravy? Je to jen můj osobní názor, ale podle mě jsou lepší potraviny, které probiotika přirozeně obsahují.

Odpověď
Klára | 30.8.2021 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jaká probiotika?
Jaké potraviny to například jsou?

Odpověď
Markéta | 31.8.2021 12:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Například je to fermentovaná zelenina, která obsahuje přírodní probiotika. Už nějakou dobu si objednáváme domů kimchi od https://www.kimchiclub.cz/eshop/ . Je to kvašený salátek, který se hodí k několika různým jídlům. Například v Jižní Koreji to pojídají ve velkém.

Odpověď
Kamila | 30.12.2022 13:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jaká probiotika?
Pro své děti jsem začala objednávat tekutá probiotika na internetových stránkách https://www.celtic-probiotika.cz/ a děti je přijímají velice dobře. Můžete si tam vybrat jakou chcete příchuť, aby jím chutnala a dávkování najdete vždy na obalu. Nebo je můžete nakapat třeba do přesnídávky, a to určitě spolknou ani nebudou vědět, že jste je tam přidala.

Odpověď
Mirka | 17.6.2023 12:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jaká probiotika?
Nevím, jak máte staré děti, ale já s dcerou, které je pět let, společně užívám <a href="https://www.senzamedical.cz/senza-lyovis-90-kapsli-probiotika-prirodni/">Senza Lyovis přírodní probiotika</a>, která nám oběma přinesla velkou úlevu. Já jsem trpěla častými zažívacími potížemi, které mi znepříjemňovaly každodenní život. Po zahájení užívání těchto probiotik jsem si ale všimla pozitivních změn, jak u mě, tak i u dcery.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné