| Korekce jizev - diskuze na toto téma |
Ahoj, podstoupili jste tento zákrok? https://www.aesthevita.cz/nase-sluzby/detail/2116-korekce-jizev Kdo ano, tak jak jste spokojení? Splnilo to vše očekávání? Markéta | 12.6.2019 20:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Korekce jizevDobrý den, já sem byla v Aesthevita na liposukci.Sice jiný zákrok, ale můžu za sebe říct že s klinikou absolutní spokojenost.Krásné čisté prostředí a pěkně vybavená. Všichni tady se ke mě chovali velice pěkně včetně plastika Odpověď Sasanka | 15.6.2019 13:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Korekce jizevMě dělali v Aesthevita korekci jizev pár měsíců zpátky. Já spokojená sem,očekávání to rozhodně splnilo.Můžu jenom doporučit Odpověď Katy | 18.6.2019 20:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Korekce jizevSasanko a jizvy máte teda úplně pryč? Odpověď Sasanka | 21.6.2019 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Korekce jizevPřesně tak, po jizvách nemám po zákroku ani památky. Jsem moc ráda že sem se k tomuto zákroku rozhodla Odpověď Veronika | 25.6.2019 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | AesthevitaNechala jsem si dělat na této klinice liposukci podbradku a velmi dobrou zkušenost mám především s plastikem Pilkou Odpověď |