| Testy otcovství - diskuze na toto téma |
Ahojky, našla jsem si domácí test otcovství a za dobrou cenu v DNA center ale nemám s tím žádnou zkušenost...zkoušeli jste už tohle někdy? Poly | 20.6.2019 20:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Testy otcovstvíNedávno jsem tady testy otcovství objednávala a odesílala. Minulý týden přišly výsledky a naštěstí k mé spokojenosti
Odpověď Vanesa | 27.6.2019 23:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Testy otcovstvíZa mě mám zkušenost s tímto testováním konkrétně https://dnacenter.com/ceska-republika/dna-testy-otcovstvi/domaci-dna-test-otcovstvi/ a můžu doporučit já stím sem fakt spokojená
Odpověď Mia | 29.9.2020 14:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Testy otcovstvíJak to domácí testování probíhá? Je to snadné? Nehrozí nějaký problém s odebráním vzorku? Odpověď Laura | 22.6.2021 13:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Testy otcovstvíPokud se budeš držet těch pokynů, co jsou součástí sady, tak se nemáš čeho obávat, je to naprosto jednoduché a mají to tam popsané krok po kroku ;) Odpověď Věruš | 4.7.2019 10:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Testy otcovstvíŽeny a za jak dlouho teda od odeslání vzorků vám přišly ty výsledky? Odpověď Vanesa | 20.7.2019 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Testy otcovstvíAhoj mě přišly výsledky do týdne, což jsem ani nečekala že to bude tak rychle
Odpověď Janina | 28.10.2020 22:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Testy otcovstvíTak jo, to je super čekačka... To je prakticky hned. A kolik ten test stojí? Odpověď Svaťka | 29.10.2020 10:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Testy otcovstvíJá už nevím přesně, ale tak max týden jsem čekala. Jako bylo to rychlý. Odpověď Nina | 28.8.2019 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotické pomůckyPoužíváte doma erotické pomůcky? https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky Odpověď Luisa | 1.9.2019 23:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Erotické pomůckyNino používám erotické pomůcky a několik jich mám právě z tohoto eshopu.Já si to nemůžu vynachválit. Jsem už v dlouholetém vztahu a zpestřit si to sem tam nějakou hračkou mě i partnerovi moc pomohlo Odpověď Petra | 11.9.2019 14:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotické pomůckyAhoj,jak vám chodí balíčky z e-kondomy? Není poznat odkud objednáváte, případně co? Odpověď Luisa | 18.9.2019 13:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Erotické pomůckyVšechno mi odtud přišlo velmi diskrétně balené. Není poznat odkud si co posíláte Odpověď Ilona | 21.9.2019 20:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Erotické pomůcky E-kondomyJak dlouho čekáte na objednávku z e-kondomy? Odpověď Luisa | 25.9.2019 20:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Erotické pomůcky E-kondomyBalíček mi odtud vždycky přišel do tří dnů nejdýl Odpověď Dominika | 29.9.2019 13:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotické pomůckyZa sebe mám tento eshop šíleně moc ráda!:) Objednávky chodí diskrétně takže se nemusím červenat před pánem co balíček vždycky přiveze, a radost z věcí odtud jsem měla vždycky obrovskou, protože všechno splnilo má očekávání Odpověď Ema | 6.10.2019 23:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Erotické pomůckyJak dlouho čekáte na objednávku z e-kondomy? Odpověď Dominika | 13.10.2019 20:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Erotické pomůckyJá mívám do dvou dnů od objednání balíček doma Odpověď Hanka | 26.8.2020 21:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Erotické pomůckyJak to testování probíhá? To je jak jako domácí testování?
Odpověď Hanka | 27.8.2020 19:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Erotické pomůckyJj, přes to dnacenter.cz je to domácí testování. Přijde ti sada, ty si odebereš vzorek, ten jim pošleš a za pár dní máš výsledek. Sama jsem to tak dělala, funguje to spolehlivě.
Odpověď Soňa | 28.10.2020 22:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Erotické pomůckyKolik stojí sada na test otcovství od toho dnacenter.cz? Odpověď Sandra | 19.9.2020 12:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Erotické pomůckyMůžu vědět kolik ty testy stojí ?
Odpověď Gabula | 29.9.2020 16:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Erotické pomůckyJá jsem tohle řešila a musela jsem to udělat hlavně diskrétně. No a tak přicházel v úvahu hlavně domácí test. Objednala jsem si ho na https://www.dnacenter.cz/ a spokojenost maximální. Snadný odběr, diskrétní testování i výsledky. Rychlost! Odpověď Soňa | 12.3.2021 22:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Erotické pomůckyAno je to přes dna center diskrétní. Odběr vzorku probíhá doma a pak posíláš odběrovou sadu zpět na odběrové centrum, které tě pak kontaktuje s výsledkem, takže s nikým nepřijdeš do kontaktu.
Odpověď Romana | 2.8.2021 22:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Erotické pomůckyJsou ty testy přes dna center opravdu spolehlivé ? Odpověď Marika | 8.8.2021 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Erotické pomůckyDobrý den .. vy co máte testy za sebou, tak jsou opravdu spolehlivé ? Odpověď Johana | 8.11.2019 12:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Testy otcovstvíDívala jsem se na to Ddc Center a nevím který z těch testů vybrat...podle čeho jste volily? Odpověď Sabina | 26.11.2019 20:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Testy otcovstvíJohano já jsem si do ddc centra volala, vylíčila situaci a nechala jsem si poradit
Odpověď Johana | 29.11.2019 18:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Testy otcovstvíDíky za tip, a do toho online chatu jste nezkoušela psát? Dívala jsem se že to jde i takhle
Odpověď Táňa | 29.4.2020 13:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Testy otcovství ddc centrumAhojky, věděly jste hned který z testů tady nechat udělat? Dívám se na ty domácí a jsou tu tři druhy..tak si nevím rady jaký vybrat.. Odpověď Sabina | 2.5.2020 19:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Testy otcovství ddc centrumJestli si nevíte rady Táni, tak doporučuji si do centra zavolat. Mě to při výběru moc pomohlo a pracovník tady byl moc ochotný Odpověď Táňa | 4.5.2020 21:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Testy otcovství ddc centrumDíky a jde tam třeba i jen napsat? Asi bych raději volila tuto formu Odpověď Sabina | 6.5.2020 22:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Testy otcovství ddc centrumDobrý den, napsat tam jde taky info@dnacenter.cz Odpověď Elis | 8.5.2020 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Testy otcovstvíAhojky, zkoušel někdo ten prenatální test otcovství? Odpověď Kateřina | 7.7.2020 00:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Testy otcovstvíPrenatální test otcovství jsem podstoupila vloni v ddc dna centru a za mě jsem velmi spokojená Odpověď Erika | 20.7.2020 20:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Testy otcovstvíZdravím, je ten prenatální test otcovství bezpečný pro dítě? Odpověď Dita | 25.7.2020 18:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Testy otcovstvíTaké jsem podstoupila v ddc dna centru prenatální test otcovství. Je bezpečný pro matku i pro dítě Odpověď Erika | 28.7.2020 21:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Testy otcovstvíDito a co ten prenatální test všechno obnášel? Odpověď Renata | 13.8.2020 16:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Testy otcovstvíNemáte zkušenost i s těmi sourozeneckými testy ? Zaujalo mě, že je možné si test nechat poslat domů a otestovat se sama, protože nechci, aby se o tomto kroku rodiče dozvěděli, ale ta zvědavost je strašně silná dozvědět se, zda je člověk, o kom mi tvrdí, že můj sourozenec není a já si prostě myslím, že je, ba naopak o tom začínám být přesvědčená čím dál více.
Odpověď Andrejka | 17.8.2020 19:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Testy otcovstvíOu, tak to je nepříjemná situace, ale už jsem o podobných slyšela a rozhodně bych do toho taky šla ;). Jediné co můžu, tak ti tu nechat odkaz na centrum, kde mají ty testy nejspolehlivější https://www.dnacenter.cz/dna-testy-otcovstvi
Odpověď Andrea | 19.8.2020 18:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Testy otcovstvíS dna centrem mám také zkušenost, ale v jiném případě, a to když jsme potřebovali zjistit, kdo je otec a výsledky jsou s 99,9% spolehlivostí, takže držím palce, ať to dopadně jak má ;)
Odpověď Jana | 21.8.2020 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Testy otcovstvíKdyž s tím máš zkušenost, tak nevím jestli se nebudu ptát hloupě, tak k tomu testování není potřeba odběr krve ?
Odpověď Andrea | 26.8.2020 11:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Testy otcovstvíNene, v tomhle případě testování krev není potřeba a stačí stěr z úst.
Odpověď Denisa | 28.8.2020 11:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Testy otcovstvíS těmito testy z dna centra již zkušenost mám a mohu potvrdit, že jsou opravdu spolehlivé a obrovskou výhodou je diskrétnost a taky rychlost a celkově způsob, jakým to funguje. Odpověď Andrea | 27.9.2020 22:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Testy otcovstvíNechám ti tady odkaz, kde máš kompletně vypsané kolik jaký test stojí www.dnacenter.shop/
Odpověď Amanda | 1.10.2020 19:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Testy otcovstvíJe to přes to dnacenter.cz disktrétní?
Odpověď Helena | 24.3.2021 13:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Testy otcovstvíMohla bych dámy vědět jak dlouho jste čekaly na výsledky testu ?
Odpověď Andrea | 1.7.2021 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Testy otcovstvíTím, že si test děláš sama doma, tak ano je diskrétní a na výsledek jsem čekala 4 dny :) Odpověď Valounek | 13.1.2023 14:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Testy otcovstvíNemám zkušenost, takže asi moc neporadím. Každopádně když to pročítám, tak bych si nejspíš sednula a byla v klidu. Myslím si, že to moc řešíte. Jediné, s čím mám v poslední době zkušenosti jsou antigenní testy ze slin od https://www.mediskont.cz/antigenni-testy-ze-slin/ ale to je něco trochu jiného. No jo, mysleli jsme si, že z pandemie jsme venku, ale stejně jsou ty testy občas potřeba. :) Odpověď Denča | 12.6.2024 23:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Testy otcovstvíDobrý den, ve vaší situaci ohledně testování otcovství bych rozhodně doporučila konzultovat to s odborníky z advokátní kanceláře. Ačkoliv DNA test může poskytnout rychlé a levné řešení, je třeba zvážit i právní aspekty celé záležitosti. Advokátní kancelář třeba tady ze stránek https://www.cikr.cz/ vám pomůžou zajistit patřičné náležitosti a vyhnout se případným komplikacím. Odpověď |