| Clip in - diskuze na toto téma |
Ahojky :) Holky, koukala jsem na možnosti zahuštění vlasů a nejdostupnější se mi dá varianta clip in. Nejvíc se mi líbí ty od https://www.clipinhair.cz/? Když do nich ale budu investovat, tak bych se ale chtěla zeptat jak dlouho vydrží? Jako kvalitou myslím?
Dana | 2.8.2020 22:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Clip inTěch eshopů je mnohem víc, já jsem byla třeba hodně spokojená s kvalitou vlasů tady na tom eshopu clip vlasy levně. Odpověď Hanka | 13.8.2020 19:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Clip inJá mám dobrou zkušenost u prodlužování vlasů jak s materiálem tak s dodacími lhůtami u www.vlasy-k-prodlouzeni.cz.
Odpověď Anna | 20.8.2020 19:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Clip inA kdo vám je nasazoval? Zvládla jste so sama nebo u kadeřnice. Odpověď Hanka | 22.8.2020 21:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Clip inCo se týká vlasů,svěřuji se kadeřnici. Odpověď Lena | 24.8.2020 12:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Clip inNa stránce vlasy-k-prodloužení jsem se dočetla, že prodlužují i u nich na pobočce. To využiji. Odpověď |