| První čtení - diskuze na toto téma |
Ahoj, chtěla bych se zeptat jakou knížku byste vybrali pro takovéto první čtení s dítětem třeba večer před spaním, když už chceme přejít z leporel na normální knížky? Nějaké české klasické pohádky, nebo spíš něco zahraničního, třeba Disney? :) Děkuju Terka | 30.10.2014 11:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | První čteníMy jsme přešli na klasické české pohádky, na pohádky Disney bylo dost času, protože dcera je pak chtěla, když chodila do školky a do první třídy, protože to viděla v reklamách. Ale lepší je začít u klasiky :) Odpověď Martina Kožíšková | 24.11.2014 22:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | První čteníDobrý den, no já bych taky zvolila pro začátek něco českého :-) naše děti si kupodivu oblíbily klasické české pohádky od Němcové, Erbena atd., máe takové pěkné nové vydání se spoustou obrázků a s velkými písmeny, tkže to má úspěch, tady kdyžtak pro inspiraci ;-) www.egmont.cz/knihy/zlata-truhlice-ceskych-pohadek/ , třeba se to vašim dětem taky zalíbí :-) Odpověď Hana D. | 27.11.2014 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: První čteníDobře, děkuju vám za tipy, dámy :-) tak asi nějakou tu klasiku trošku zkusím, ať znají i něco našeho :-) přece jenom jsme Češi :-P a je pravda, že tady ty klasické "staré" pohádky jsou stejně nejkrásnější, aspoň já na ně mám z dětství samé idylické vzpomínky :-) Odpověď Andrea N. | 16.12.2014 21:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: První čteníJako české pohádky jsou fajn, ale naše děti teda asi víc baví ty animované, který vidívají v televizi jako pohádky, třeba teď milují naše holky princeznu Sofii a tak jsem pořídila knížku o Sofii a jejích Vánocích ;-) je to moc pěkné, krásné ilustrace, tady to mají třeba také www.egmont.cz/knihy/sofie-prvni-zimni-pribeh Odpověď Hana D. | 20.12.2014 11:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: První čteníTak tady tu pohádku taky známe jako animáček a je moc pěkná, to musím uznat... :-) tak možná se na tady tuto knížku taky někde zkusím ještě podívat :-) anebo kdybych objednávala z egmontu něco tedy, třeba ty české pohádky, tak bych to mohla vzít taky, pokud to tam mají :-) děkuji za tip :-) Odpověď Ivanka | 8.10.2020 18:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: První čteníDobrý den, moc děkuji za vaše tipy. Já mému synovi čtu každý večer pohádku před spaním. S postupem času, kdy se Adámek mentálně vyvíjí je náročnější na nově vznikajííc tituly a tak se musím přizpůsobovat realitě. Oči už mi ale tolik neslouží, proto si musím kupovat brýle na čtení. Vybírám na https://www.hotovebryle.cz Odpověď |